Kategorija

Nešiojamų Qi "Belaidžio Kroviklio Plonas Medienos Charging Pad" Apple iPhone "8 Plius" X Belaidis Telefono Kroviklis Samsung S6 S7 S8 S9

Nauja

€1.88

€2.77

-32 %

Yra sandėlyje

Žymos: xiaomi 9 pastaba pro deadpool.

Savybės:

1. Patogumui: Šis belaidis kroviklis yra labai plonas ir lengvas.Belaidžio dizainas leidžia jums įkrauti prietaisų be sudėtingų laidų.

2. Miego draugiškas: Minkštas LED lemputė, nebus sutrikdyti savo miego ir parodyti savo įkrovimo būseną, kai ji yra pasirengusi imti ir apmokestinimo.

3. Geras medžiaga: Mediena yra viena iš labiausiai gamtos ir atsinaujinančių išteklių.Nėra dviejų dalių, yra identiški, nes kiekviena medienos grūdų yra vienas iš natūra dėka kūrybos pobūdį.Kiekvienas gabalas, naudojamas gaminant mūsų aksesuarai ir prekės yra kruopščiai iškirpti ir paruošta ranka.

4. Daugiau-temperatūros apsauga: Kai temperatūra yra aukštesnė nei 60°, kai jį įkrauti, jis automatiškai liovėsi 1 minutę, tada įkrauti po to, kai temperatūra nukrinta.

5. Integruotos apsaugos: Kai išėjimo srovė yra didesnė kaip 1,5 A., kai jį įkrauti, jis automatiškai smeigtukais, kad nesugadintumėte įkroviklio.

Aprašymas:

Šis bevielio įkrovimo kroviklis užtikrintas saugus ir patikimas įkrovos.Tiesiog padėkite telefoną ant belaidis kroviklis, nereikia kovoti su laidais arba laidus, kad prijungti kiekvieną kartą prietaisui įkrauti.

Techniniai duomenys:

Spalva: mediena spalva

Įėjimas: 5V2A

Galia: 5V1A

Įkrovimo galia: iki 5W

Perdavimo atstumas: ≤6 mm

Forma: kvadratinis, apvalus, daugiakampis, širdies (pasirinktinai)

Pakuotė:

1 * W ireless charging pad

1 * Įkrovimo kabelis

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Išvesties Sąsaja Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Maks. Išėjimo Galia 5W
Prekės Pavadinimas ACEHE
Taikyti Greitas Mokestis Protokolai Parama
Kokybės Sertifikavimo Nėra
GaN No
Sertifikavimo Nėra

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų Qi

Nešiojamų Qi "Belaidžio Kroviklio Plonas Medienos Charging Pad" Apple iPhone "8 Plius" X Belaidis Telefono Kroviklis Samsung S6 S7 S8 S9

Savybės: 1. Patogumui: Šis belaidis kroviklis yra labai plonas ir lengvas.Belaidžio dizainas leidžia jums įkrauti prietaisų be sudėtingų laidų. 2. Miego draugiškas: Minkštas LED lemputė, nebus sutrikdyti savo miego ir parodyti savo įkrovimo būseną, kai ji yra pasirengusi

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!