Kategorija

7/8/9 Colių Pica Priėmimo Įrankis Nuimamas Nešiojamų Namų Kepimo Įrankis Aliuminio Lydinių Veikia Kaip Pica Žievelės Arba Mentele

Nauja

€7.18

€9.45

-24 %

Yra sandėlyje

Žymos: mentele tong, picos akmuo, rinkinys pica, pica, mėsainiai mentele, pica turner, kalėdų mentele, virtuvės mentele, Pica Įrankis, Kremą mentele.

Kulka Taškų:

1、Perforuotas Vadovas: pica žievelės perforuotas leidžia naudoti mažiau kukurūzų miltai ' o arba miltų, pervesdamas pica iš darbo stotis, pica krosnyje,bus išleistas iš apačios, todėl apačioje pica daugiau traškūs.

2、Siūlo Neįtikėtinas Stiprumas ir Ilgaamžiškumas: apvalios formos ilgą rankeną pica kastuvas pagamintas iš kieto komercinės klasės aliuminio,patvarus kietojo anoduoto aliuminio yra lengvesni nei panašioje žieves dar siūlo neįtikėtiną tvirtumą ir ilgaamžiškumą.

3、Virtuvės Pagalbininkas: Tas kastuvas tinka namų ir profesionalams.Būtinos priemonės pyragus, picą, subtilaus duonos ir pyrago, jokių papildomų įsigyti kitus įrankius, tegul tai bus jums geriausias virtuvės pagalbininkas.

4、Faktinis Naudojimas: Prieš naudojimą, žieves, dažnai apipurškiami miltai, kukurūzų miltai ' o, arba sumaltų kviečių sėlenos, leisti kepinių lengvai skaidrę ant ir nuo jų.

5、patogi Virtuvės Įrankiai: Šis metalas pica žievelės yra puiki Tėvo Diena, Motinos Diena Dovanos,Kalėdų Dovanos,Padėkos, virtuvės reikmenys, Bokso Dienos pasiūlymai jūsų šeimos nariams ar draugams.

Savybės:

1. Sunkiųjų aliuminio lydiniai.

2. Veikia kaip pica žievelės arba mentele.

3. Tvarkyti užsifiksuos vietoje, kai naudojamos, ir raukšlės toli, sandėliavimui.

4. Silikono rankena suteikia stabilią ir karščiui atspari rankena.

Specifikacija

Medžiaga: aliuminio lydiniai

Dydis: apie 40cm/sudarė 15,75 colių, apie 7inch / apie 8inch / apie 9inch

Pakavimo Sąrašas:

1 x Pica Scoop

Pastaba:

1. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, produktas turi tam tikrą dydį toleranciją.

Sertifikavimo CIQ
Funkcija Įžuvinti
Medžiaga Kita
Modelio Numeris Pica Priėmimo Įrankis Nuimamas Nešiojamų Namų Kepimo Įrankis
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Kepimo & Konditerijos Mentelės.
Kilmės AS(Kilmės)
Rinkinio Numeris 3

Parašyti atsiliepimą

7/8/9 Colių Pica Priėmimo Įrankis Nuimamas Nešiojamų Namų Kepimo Įrankis Aliuminio Lydinių Veikia Kaip Pica Žievelės Arba Mentele

7/8/9 Colių Pica Priėmimo Įrankis Nuimamas Nešiojamų Namų Kepimo Įrankis Aliuminio Lydinių Veikia Kaip Pica Žievelės Arba Mentele

Kulka Taškų: 1、Perforuotas Vadovas: pica žievelės perforuotas leidžia naudoti mažiau kukurūzų miltai ' o arba miltų, pervesdamas pica iš darbo stotis, pica krosnyje,bus išleistas iš apačios, todėl apačioje pica daugiau traškūs. 2、Siūlo Neįtikėtinas Stiprumas ir

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!