Kategorija

24pcs Apvalios Galvos Dirželis Nešioti Ilgai Dalyje Mados Manikiūro Pleistras Netikrus Nagus Sutaupyti Laiko Nešiojami Nagų Pleistras

Nauja

€0.40

€0.73

-45 %

Yra sandėlyje

Žymos: visą complet: nagai, pyragas milteliai, juodasis parakas, blizgučiai nagų, ilgai trumpus nagus, statybininkas ilgi nagai, seniai aišku, nagai, matinis visa ilgi nagai, maisto milteliai, ilgos siauros nagai.

Savybės:

1.Įrašai apie nagų patarimai yra pagaminti iš akrilo.Tai ne toxics,jokio kvapo,jokios žalos į savo rankas.Be to,aukštos kokybės akrilo daro netikrą nagų patvarus ir kvėpuojantis.

2.Karstą ilgi nagai turi dydžio 24pcs netikrus nagus su dėžute siūlome įvairaus dydžio, su nemokama nagų klijai, lipdukas.Galite pasirinkti labiausiai tinkamą nagų pagal dydį jūsų nagai padengti.

3.Gamtos ilgai netikrus nagus lengva naudoti.Švarūs jūsų nagai,tada pasirinkite tinkamo dydžio nagai,taikyti klijus lipdukas nagai ir paspauskite ir palaikykite 20 sekundžių.Jei jūs rūpintis, kai jį pašalinti vėliau,netikri nagai gali būti perdirbta.

4.Visiškai padengti nagai apdaila puikiai Vestuvės,Prom,Pažintys,Helovinas,Kalėdos,Valenti Dieną,Dovanos,Jubiliejus Inscenizacija ir Kasdieniame Gyvenime.Nuostabi dovana jūsų žmona,draugė,mama ir sesuo.

5.Kai šalinant nagų, tiesiog pamerkti į šiltą vandenį kelioms minutėms, jūs galite lengvai pašalinti jį iš šono nagų.Prašome atkreipti dėmesį, kad tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo interneto vaizdo dėl monitoriaus spalvų parametrus.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

1.Pavadinimas: Netikri Nagai.

2.Kaip pašalinti nagai?

Klijų tipas gali laukti ilgai ji galėtų nukristi pati, ir oftens mirkymas karštame vandenyje gali paspartinti nukristi.Pašalinimas su klijais ar nagų valiklis yra greičiausias būdas jį pašalinti: užtepkite kelis ratus aplinkui pakraštyje, nagų, leiskite skysčio prasiskverbti į nagų, ir tada švelniai atskleisti ją.

3.Kaip naudoti:

1 ŽINGSNIS lenkų nagus su trina juostelės

STEP2s Nuvalykite nagų paviršiaus su alkoholio medvilnė;

STEP3 Pasirinkti tinkamą dydį želė klijai klijuoti ant nagų arba lašai klijų ant nago;

STEP4 Vieta nagų gabalas tinkamo dydžio ant nagų ir paspauskite 15 sekundžių (pabaiga su numerį viduje nagų gabalas susiduria su ranka)

Prekės Pavadinimas Aihogard
Elemento Tipas False Nagų
Kiekis 24
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Pirštas
Medžiaga Akrilo
Tipas Visą Nagų Patarimai

Parašyti atsiliepimą

24pcs Apvalios Galvos Dirželis Nešioti Ilgai Dalyje Mados Manikiūro Pleistras Netikrus Nagus Sutaupyti Laiko Nešiojami Nagų Pleistras

24pcs Apvalios Galvos Dirželis Nešioti Ilgai Dalyje Mados Manikiūro Pleistras Netikrus Nagus Sutaupyti Laiko Nešiojami Nagų Pleistras

Savybės: 1.Įrašai apie nagų patarimai yra pagaminti iš akrilo.Tai ne toxics,jokio kvapo,jokios žalos į savo rankas.Be to,aukštos kokybės akrilo daro netikrą nagų patvarus ir kvėpuojantis. 2.Karstą ilgi nagai turi dydžio 24pcs netikrus nagus su dėžute siūlome įvairaus

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!