Kategorija

Geometrijos Paplūdimio Kėdės Padengti Rankšluostį su Šoniniais Saugojimo Kišenės Baseinas Saulės Gultais Kaitintis Atostogų 82.5"x29.5"

Nauja

€14.25

€29.68

-51 %

Yra sandėlyje

Žymos: kėdė offic, baras, kėdės, taburetės, fondo valgomojo kėdės, platus sulankstomoji kėdė, pirmininko mao, kėdė kartus, sulankstoma kėdė didelis, mat rankšluostį joga, medvilnės rankšluostį, paplūdimys pareo.

Kulka Taškų:

1,Minkštas ir Patogus Medžiaga: Šis paplūdimio kėdės dangtelis yra pagamintas iš super minkštas ir super absorbentas mikropluošto.Minkštas ir super absorbentas padengti gali būti naudojami ilgą lounge kėdės ar kiemo kėdės.Nepriklausomai nuo to, ar jūs esate toli nuo namų, jūs turėsite patogus ir elegantiškas jausmas, kaip ir karališkosios šeimos nariai.

2,Patogus Saugojimo Maišai: Kiekvieno paplūdimio rankšluostį turi 2 šoninių kišenių, kurių gali padidinti saugojimo erdvę.Galite išsaugoti vertingų daiktų, telefonų, žurnalai, akiniai nuo saulės, saulės, užkandžiai, gėrimai ir kt.

3,Ne Raukšlėtis ar Skaidrių: paplūdimio kėdės padengti bus ne skaidrių, nes jis turi viršų kišenėje tinkamas tiekti recliner, kuriems gali būti taikomos dėl recliner, ir elastine juosta yra skirta prisijungti kėdės apačioje.Leidžia jums mėgautis saule saugiai dėl saulės gultais.

4,Paplūdimio Kėdės Padengti Dydis: plotis paplūdimio kėdės dangtelis yra 82.5 cm (aukštis) x 29.5 cm (plotis), tinka daugeliui laisvalaikio kėdės ir baseinas kėdės.

5,Platus Naudojimas: Labai tinka baseinai, paplūdimiai, sodas viešbučiai, arba vietų, hang out.Mašina švelniai nuplaukite šaltame vandenyje, būgniniai sausas, esant žemai temperatūrai.Nenaudokite baliklio ar nutekėjimo per karšta džiovintuvas.

Aprašymas:

1. 100% brand new.

2. Kelių spalvų

3. Po mirkymo vandenyno, ežero ar baseinas, kilpų rankšluostį bus greitai sugeria drėgmę nuo jūsų kūno.

4. Jie gali būti naudojami kaip rankšluosčiai, arba įdėti juos į recliner.Jie yra puiki dovana, skirtas žaisti paplūdimyje!

Specifikacija:

Medžiaga: pluošto superfine

Gaminio dydis: apie 210*75cm/82.5*28.5 į

Svoris: apie 500g

Pakavimo Sąrašas:

Paplūdimio Kėdės Dangtelis*1

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga MIKROPLUOŠTO
Stilius Žakardo
Prekės Pavadinimas Evich
Naudoti Paplūdimio Kėdės
Modelis SPAUSDINTI
Rinkinys Tipas Taip

Parašyti atsiliepimą

Geometrijos Paplūdimio Kėdės Padengti Rankšluostį su Šoniniais Saugojimo Kišenės Baseinas Saulės Gultais Kaitintis Atostogų 82.5

Geometrijos Paplūdimio Kėdės Padengti Rankšluostį su Šoniniais Saugojimo Kišenės Baseinas Saulės Gultais Kaitintis Atostogų 82.5"x29.5"

Kulka Taškų: 1,Minkštas ir Patogus Medžiaga: Šis paplūdimio kėdės dangtelis yra pagamintas iš super minkštas ir super absorbentas mikropluošto.Minkštas ir super absorbentas padengti gali būti naudojami ilgą lounge kėdės ar kiemo kėdės.Nepriklausomai nuo to, ar jūs esate toli

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!