Kategorija

19 Dantis Nerūdijančio Plieno Kapliukai Nailono Diržas Non-slip Batų Apima Lauko Slidinėjimo Ledo Sniego Prietaiso Žiemos Sporto Pėsčiųjų Kapliukai

Nauja

€12.49

€16.65

-24 %

Yra sandėlyje

Žymos: pirštinės vandeniui, crampon batų, anti-slydimo grandinės, dirželis slidinėjimo, slidinėjimo batų, rogės, sniegas, batų sniegas, slidinėjimo, krepšys slidinėjimo, snieglenčių dirželis.

Ši pora alpinistų batų kapliukus, pagaminti iš nerūdijančio plieno, yra puikus aukščiausios traukos ir stabilumo žygiai per sniegą.

Savybės:

Su 19 didelio stiprumo plieno dantys, agresyviai traukos.

Strateginę vietą šuoliai užtikrina vienodą paskirstymo koeficientą ilgalaikį komfortą ir ilgaamžiškumą.

Patvarus elastingas diržas užtikrina griežtai palaikykite ant savo batų, net esant žemai temperatūrai.

Su užtrauktuku juosta jums dėvėti saugiau.

Atlikti maišelis įtraukti saugoti savo kapliukai.

Bendradarbiauti su visų rūšių sportiniai bateliai, vaikščiojimo batai, ir kalnų batai ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Nerūdijantis plienas & silikagelis

Tinka batų dydis: ES 36-45 / JAV 6-12

Spalva: mėlyna

Prekės svoris: 390g / 13.8 oz

Pakuotės svoris: 414g / 14.6 oz

Pakuotės dydis: 16 * 13 * 4cm / 6.3 * 5.1 * 1.6 į

Paketų Sąrašo:

1 * Pora Kapliukai

1 * Dėklas

Pastabos:

Kapliukai TIK, batai rodomi paveikslėliai yra neįtraukti.

Tai yra puikus įrankis, lauko veikla, pavyzdžiui, žygiai per sniego, bet ne profesionalaus sporto, pavyzdžiui, alpinizmas ir pan.

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Tipas Kapliukai
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

19 Dantis Nerūdijančio Plieno Kapliukai Nailono Diržas Non-slip Batų Apima Lauko Slidinėjimo Ledo Sniego Prietaiso Žiemos Sporto Pėsčiųjų Kapliukai

19 Dantis Nerūdijančio Plieno Kapliukai Nailono Diržas Non-slip Batų Apima Lauko Slidinėjimo Ledo Sniego Prietaiso Žiemos Sporto Pėsčiųjų Kapliukai

Ši pora alpinistų batų kapliukus, pagaminti iš nerūdijančio plieno, yra puikus aukščiausios traukos ir stabilumo žygiai per sniegą. Savybės: Su 19 didelio stiprumo plieno dantys, agresyviai traukos. Strateginę vietą šuoliai užtikrina vienodą paskirstymo koeficientą

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!