Kategorija

ZENOBBQ Elektros Laužo Grotelės Nemokamai Aukštį, Kaip ilgai, kaip Šilumos Šaltinis gali GRILIS nerijos Rotisserie Automatinė USB DC 5V

Nauja

€59.71

Yra sandėlyje

Žymos: hisun hs400, lauko viryklė, barbecu, grilis nerija, gaisro viryklė, rotisserie grotelės krepšelio, stovykla krosnelė, titano medienos palapinė, viryklė, 38 dydis liemenėlė moterims, laužo puode.

APRAŠYMAS

Elektros laužo grotelės yra sudarytas iš šių dalių:

1 Trikojo Laikiklis 2 3 Nailono Rankena 4 Šakutės(nerūdijančio plieno) su nykščio varžtai 5 prailginimo strypas(nerūdijančio plieno), 6 Sukasi stogams(nerūdijančio plieno), 7 GRILIS nuolatinės SROVĖS variklis

Aukštis šį laužo grotelės gali būti koreguojamas laisvai, kaip ilgai, kaip yra ugnies šaltinis, tai gali būti ant grotelių kepta.Prašome ne grilis ant atviros liepsnos, kai jį naudoti.Jis bus sudeginti dangos ir plastikinių dalių ant trikojo.Greitai įdiegti be jokių įrankių ir lengvai atlikti.

MATMENYS

90-tipo grotelės gali būti iki 90cm ilgio, ir aukštis, gali būti koreguojamas laisvai tarp 80~200cm.

LAIKIKLIS

Skliausteliuose naudojant 2mm storio Cinkuoto arba nerūdijančio plieno lakštų, su trimis aukščio.

MULTI-FUNKCIJA NUOLATINĖS SROVĖS VARIKLIS

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Medžiaga: Nailonas + Metalas

Pagrindinė Spalva: Balta

Jokios Apkrovos Srovė: mažiau nei 180MA

Išvesties galia : 2~5RPM

Pasukimo Kryptis: NUOLATINĖ

Įtampa: DC 5V(Su 1 metro USB laidas)

Baterija: 3pcs AAA baterijos (neįtraukta)

Rotator Uostą : 0~5.0 kgf.cm(0~11 lbs)

Kepsnys Filialas Dydis: 8 * 8mm / 0.32 * 0.32 į

Variklis Dydis: 6.8 * 6.8 *6.5 cm / 2.7 * 2.7 * 2.6 į

1 Baterijos 2 Galia 3 Mini-USB 4 Off 5 Lėtas 6 Sparčiai 7 Riba Pin 8 Išėjimo Veleno 9 Parametras Žymeklį 10 LED Jungiklis 11 Baterijų Skyrelio Dangtelį 12 LED

VARIKLIO MONTAVIMO INSTRUKCIJOS

1 ŽINGSNIS

Paspauskite ir patraukite iš Baterijų Skyrelio Dangtelį.

STEP2

Įdėti į 3pcs AAA tipo baterijos (parengta pagal kliento) arba susisiekti su maitinimo banko (parengta pagal kliento) naudodami USB laidą.

3 VEIKSMAS

Įdėkite variklio išėjimo velenas Sukasi lazdele.

STEP4

A Variantas

Jei riba pin yra pre-prisukamas ant variklio, kaip parodyta paveikslėlyje žemiau, liftas, variklis ir šiek tiek pasukti kampu leidžia limitas prisegti prie skaidrių į didelį griovelis, ir tada tegul jis patenka laisvai.

B Variantas

Jei riba pin nėra prisukamas ant variklio iš anksto, kaip parodyta paveikslėlyje žemiau, įdėkite riba pin ir priveržkite jį pagal laikrodžio rodyklę, siekiant ją išspręsti.

Spauskite ant nuotraukos žemiau rasite variklio montavimas

ATNAUJINTI VARIKLIS

Norėdami atnaujinti, USB, DC variklis Multi-funkcija nuolatinės SROVĖS variklis, spauskite nuorodą žemiau, norėdami, kad skirtumas USD6.00(Prašome susisiekti su internetu klientų aptarnavimo, prieš perkant, kitaip užsakymas bus negaliojantis.)

DIEGIMO VEIKSMUS

1 žingsnis

Praeiti apvalia skyle apačioje vienas Laikiklis per strypas su sriegiu ant Trikojo, pataisyti su riešutų ir priveržkite jį tinkamai.

Step2

Tokiu pačiu būdu, sutvarkyti kitus Laikiklis kita Trikojo, atskiras Trikojis ir nustatykite jį į tą patį aukštį naudoti (pasukti rankeną ant Trikojo, atsukite prieš laikrodžio rodyklę, ir pasukite pagal laikrodžio rodyklę sugriežtinti).

3 veiksmas

Kaip parodyta paveikslėlyje, savo ruožtu, viena ar dvi Extension strypai(5) pagal laikrodžio rodyklę Sukasi strypo(6), nėra sugriežtinti, Sraigtiniai Nailono Rankena(3) prailginimo strypas (5) tokiu pačiu būdu, ir užveržkite

(pasirinkite 1 pc arba 2 vnt Pratęsimo juostos, atsižvelgiant į faktinę situaciją, ir įdiegti Dirbti tokiu pačiu būdu).

Step4

Padėkite jį ant gembės išbandyti, kaip parodyta paveikslėlyje (Sukasi lazdele yra ant mažų griovelių, prailginimo strypas yra dedamas didelis griovelis), kad ji gali pasukti sklandžiai, aukštis Trikojo galima reguliuoti savavališkai, ir Laikiklis gali būti koreguojamas iki 360 laipsnių.Reguliuoti Stovai ir Laikikliai, kaip to reikalaujama, taip, kad mėsos šakutės lazdele gali laisvai suktis lizdą, ir prisukite visas veržles ant Trikojo.

Step5

Kai šakės per lazdele, sraigtiniai nykščio varžtais prie šakių.Po pakrovimo maisto, nustatykite jį į tinkamą padėtį ir priveržkite nykščio varžtai.

Perkant Atskirai PASUKTI KEPTA ŽUVIS

Spauskite ant nuotraukos žemiau pirkti PASUKTI KEPTA ŽUVIS

Perkant Atskirai Vėrinukai Motina Stovo

Spauskite ant nuotraukos žemiau pirkti Vėrinukai Motina Stovo

NORMALUS POSLINKIS

PASTABA: Sriegiu tvarkymo turi būti tam tikras atstumas, kad sunku turėti pačiu lėktuvu po strypas yra priveržti, ir ten bus normalus poslinkis.Šiuo metu, jums reikia tik atlaisvinti lazdele, šiek tiek, tada padėkite ant šakutės su lazdele po plokštuma sutampa.Sugriežtinti lazdele po visų maisto produktų yra pakrautas.

Step6

Rasite žingsnis 4 įdėkite jį į tinkamą aukštį dėl skliaustuose pasukti.

Step7

Skaitykite variklio montavimo instrukcijos.

Step8

Diegimas baigtas.

Jis yra plačiai naudojamas daug kartų, kai kepsninės gali būti naudojamas, kaip ilgai, kaip yra šilumos šaltinis, kepsninės, ypač tinka laužo šalių ir kepsninės ten, kur nėra tinkamos orkaitė(GRILIS viryklė) dėl kai kurių maisto produktų.

Jei jūs jau turite orkaitė (GRILIS viryklė), galite spustelėkite toliau esantį saitą

VARIKLIS BE BATERIJOS

Variklis neturi akumuliatoriaus, jums reikia pareikšti savo galią banko ar mobiliojo telefono įkroviklio maitinimo.Už LED multi-funkcija varikliu, taip pat galite atsinešti savo 3pcs AAA baterijos (įkraunamosios baterijos neleidžiama) dėl elektros energijos tiekimo.

Nes variklis yra paprastai naudojamos aukštos temperatūros aplinkoje, integruota ličio baterija yra linkę į sprogimo pavojaus.

Apie Valdžią Bankas

PASTABA: Daug galios bankų rinkoje yra nuo srovės apsaugos funkcijas.Kai variklis yra naudojamas, dabartinis einančios per išauga apkrova padidėja.Kai leistina srovė viršijama, maitinimo banko automatiškai nupjaukite maitinimo, kurie bus sukelti variklio sustabdyti, o ne kokybės variklis.

Medžiaga Metalo
Sertifikavimo Nėra
Struktūra Padalinti
Modelis HA & HB
Degalai Kuro Nr.
Gabalas Skaičius Pertvara Nuo Vėjo Nėra vėjo skydas
Tipas Kiti Viryklė
Taikymo Metodas Automatinė
Vartotojų skaičius >5
Su Uždegimo Prietaiso ar Ne nėra įtrauktos
Vienkartiniai No
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimo Sąlygos Normalios Lauko
Prekės Pavadinimas ZENOBBQ

Parašyti atsiliepimą

ZENOBBQ Elektros Laužo Grotelės Nemokamai Aukštį, Kaip ilgai, kaip Šilumos Šaltinis gali GRILIS nerijos Rotisserie Automatinė USB DC 5V

ZENOBBQ Elektros Laužo Grotelės Nemokamai Aukštį, Kaip ilgai, kaip Šilumos Šaltinis gali GRILIS nerijos Rotisserie Automatinė USB DC 5V

APRAŠYMAS Elektros laužo grotelės yra sudarytas iš šių dalių: 1 Trikojo Laikiklis 2 3 Nailono Rankena 4 Šakutės(nerūdijančio plieno) su nykščio varžtai 5 prailginimo strypas(nerūdijančio plieno), 6 Sukasi stogams(nerūdijančio plieno), 7 GRILIS nuolatinės SROVĖS variklis Aukštis

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!