Kategorija

Belaidis Kroviklis 2 in 1 Dvigubas Bevielio Įkrovimo Stovas Reguliuojamas Telefono Turėtojas 10W Qi Greitas Įkroviklis, Telefonas, Oro Ankščių Pro

Nauja

€13.35

€18.54

-27 %

Yra sandėlyje

Žymos: rinkinį chi, geriausia qi " belaidžio kroviklio, įkroviklis, telefonas, airpod dokas, airpod, įkroviklis greitai, universalus qi įkrauti telefono, charger fast, airpod įkroviklis, kroviklis usb.

Belaidžio kroviklio ir mobiliojo telefono stovas yra viskas viename, gali imti abu įrenginiai tuo pačiu metu.Qi greito įkrovimo belaidis kroviklis efektyviai mokesčius savo telefonus, padidinti greitį iki valandos.

10W apmokestinimo režimas yra suderinama su S10 / P9 / S8 / S7, Note10 / 9 / 8; 7.5 W įkrovimo režimą, suderinamas su Telefono 11 / Pro / XS / Max / X / 8 / 8P / SE2; ir bet Qi įjungtas prietaisas naudoja 5 W įkrovimo režimą.

Pagal ergonomiškas dizainas, jūs galite lengvai reguliuoti belaidžio greito įkroviklio stovas aukštis & kampu, suteikiant jums patogią peržiūrėti; viršutinės įkroviklio, gali įkrauti jūsų telefoną horizontaliai arba vertikaliai; mažesnės įkroviklio, gali imti Oro Ankščių pro/2 arba telefoną horizontaliai.

belaidis kroviklis yra geriausias sprendimas, organizuoti savo duomenų linijų.Belaidžio įkrovimo stočių saugoti telefonus ir Oro Ankščių saugiai vienoje vietoje.Išlaikyti savo darbo stalo ir staliukas, tvarkinga.Belaidžio įkrovimo turėtojas yra išardomi ir gali būti atliekamas su jumis.

1X Bevielis greitas įkroviklis, telefono stovas; 1X USB C Tipo kabelis; 1 X naudojimo instrukcija; Draugiškas ir malonus klientų aptarnavimas yra siūlomi čia, jei kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis bet, kurio metu.

*Specifikacijos:

Medžiaga: ABS + PC + aliuminio lydinys

Dydis: apytiksl. 12.3x8.2x4.9cm / 4.82x3.23x1.93inches

Spalva: juoda, balta

*Paketas Apima:

1PC x Darbastalio Belaidis Kroviklis

*pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Kokybės Sertifikavimo Nėra
GaN No
Maks. Išėjimo Galia 10W
Kilmės KN(Kilmės)
Išvesties Sąsaja Nėra
Modelio Numeris Darbalaukio Belaidis Kroviklis
Taikyti Greitas Mokestis Protokolai Kita
Prekės Pavadinimas OOTDTY

Parašyti atsiliepimą

Belaidis Kroviklis 2 in 1 Dvigubas Bevielio Įkrovimo Stovas Reguliuojamas Telefono Turėtojas 10W Qi Greitas Įkroviklis, Telefonas, Oro Ankščių Pro

Belaidis Kroviklis 2 in 1 Dvigubas Bevielio Įkrovimo Stovas Reguliuojamas Telefono Turėtojas 10W Qi Greitas Įkroviklis, Telefonas, Oro Ankščių Pro

Belaidžio kroviklio ir mobiliojo telefono stovas yra viskas viename, gali imti abu įrenginiai tuo pačiu metu.Qi greito įkrovimo belaidis kroviklis efektyviai mokesčius savo telefonus, padidinti greitį iki valandos. 10W apmokestinimo režimas yra suderinama su S10 / P9 / S8 / S7, Note10

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!