Kategorija

Dirbtinių Lapų Patikrinimo Roll UV Išnyks Apsaugoti Privatumą Apsidraudimo Sienos Apželdinimas, Sodo Tvoros Balkonas Ekrano Lauko Dekoras

Nauja

€4.41

€8.82

-50 %

Yra sandėlyje

Žymos: tvora ekranas, dirbtinė orchidėja puodą, dirbtinė žolė skydelis, kinijos emblema, rizikos draudimo sienos, seto, žaliųjų augalų, sodas ekranas, stalas skydas, balkonas privatumo ekranas.

įtrauka:

1. Patvari medžiaga: Pagamintas ekologiškas ir bekvapis aukštos kokybės plastiko, poliesterio pluošto lapų atrodo natūrali ir neblunka pagal saulės ir lietaus.Ji yra atspari aukštos ir žemos temperatūros, senėjimo.Jis gali būti naudojamas lauke ilgą laiką.

2. Saulės blokas ir privatumo apsauga: tvora lapai dedami pakankamai arti, kad blokuoti stiprios saulės šviesos, ir tuo pačiu leidžia orui cirkuliuoti.Vieta tvora srityje, kad gali būti veikiami.O puošti savo namus, taip pat galite apsaugoti privatumą ir apsaugoti smalsūs kaimynai ir praeiviai pažvelgti į savo slėptuvę.

3. Triukšmo mažinimas: realus lapai taip pat gali vaidinti vaidmenį prekinis, galinis stiklo, sumažinti gatvės triukšmo, todėl jums relaxa.

4. Lengvas montavimas ir švarus: tinklelį ant nugaros tvora gali būti vientisai sujungti ir neapdailintais kraštais.Su gera lankstumą, ji gali būti sulenkta.Vynuogių lapai gali išlaikyti evergreen išvaizda ištisus metus be laistymo ir apipjaustymas, lengva valyti ir prižiūrėti.

5. Multi-purpose: dirbtinis privatumo tvora gali būti naudojamas balkonas privatumo ekranas, terasa, apdaila, vestuvių sienų, baras, sienų apdaila, prekybos ženklas, sienų apdaila, restoranas sienų apdailai ir kt.

Specifikacija:

Medžiaga: plastikas

Stilius: arbūzas lapų

Dydis(appprox.): 0.5*1meters, 0.5*3meters

žaliąsias vynuoges ir gėlės

Mūsų tvora (uždaras, aukštis 40cm):

Ištemptas iki plotis 50cm, aukštis yra apie 38cm

Ištemptas iki plotis 100cm, aukštis-apie ne didesnis kaip 36 cm

Ištemptas iki plotis 150cm, aukštis apie 33cm

Ištemptas iki plotis 200cm., aukštis yra apie 28cm

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Pakavimo sąrašas

1*Dirbtinių Lapų Patikrinimo Roll

Savybės 4 Balkonas Ekranas
Stilius arbūzas lapų
Funkcijos 2 UV Išnyks Apsaugoti Privatumą
Medžiaga Plastikiniai
Funkcijos 3 Apželdinimas, Sodo Tvoros
Funkcijos 11 vestuvių sienos
Savybės Dirbtinių Lapų Patikrinimo Roll
Funkcijos 13 balkonas privatumo ekranas
Skaičius, Vnt 1pc
Bruožai 6 Saugoma Privatumo Sienos
Augalų Stilius Lapų
Funkcijos 12 terasa apdaila
Krova Kabinti
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 7 restoranas sienų apdaila
8 funkcijos prekybos ženklas sienų apdaila
Funkcijos 1 Privatumo Apsidraudimo Sienos
Funkcijos 9 baras sienų apdaila
Funkcijos 5 vidaus Lauko Dekoras

Parašyti atsiliepimą

Dirbtinių Lapų Patikrinimo Roll UV Išnyks Apsaugoti Privatumą Apsidraudimo Sienos Apželdinimas, Sodo Tvoros Balkonas Ekrano Lauko Dekoras

Dirbtinių Lapų Patikrinimo Roll UV Išnyks Apsaugoti Privatumą Apsidraudimo Sienos Apželdinimas, Sodo Tvoros Balkonas Ekrano Lauko Dekoras

įtrauka: 1. Patvari medžiaga: Pagamintas ekologiškas ir bekvapis aukštos kokybės plastiko, poliesterio pluošto lapų atrodo natūrali ir neblunka pagal saulės ir lietaus.Ji yra atspari aukštos ir žemos temperatūros, senėjimo.Jis gali būti naudojamas lauke ilgą laiką. 2.

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!