Kategorija

Katės Self-Healing Apykaklės, Kaklo Žaislai Pavasario Koja Su Bakstelėkite Erzinti Kates Stick Augintiniai Produktus

Nauja

€2.87

€3.82

-24 %

Yra sandėlyje

Žymos: kačių reikmenys indija, megzti naminių gyvūnų žaislai, pet sekso žaislai, kačių žaislas, kačių reikmenys scool, KATĖ, katė lazerio žaislas, katė s30 priedai, persų katė, katė lazerinė rodyklė.

Naujausios Kačių Gydomąsias Galvos Montuojamas Žaislai Yra Funny Cat Artefaktas, Kuris Išlaisvina Savininko Rankas

~Turima keturių spalvų, tai yra juokinga katė žaislas, kad katės labai patinka.

~Šis produktas gali būti inetalled ant batų, taip pat pet interaktyvus koja stick.Proceso sąveika su savininku, jis gali padidinti intymumo tarp savininko ir katė, bet taip pat gali frao savininko rankas, todėl, kad ownar galite žaisti su katės ir atsipalaiduoti.

~Šis produktas yra galvos montuojamas juokinga katė žaislas katėms, žaisti.Produktas yra nustatytas ant katino galvos arba kaklo su elastinga ir velcro.Katės naudoja aukštos elastinga pavasario, kad viršuje plunksnos produktą, sūpynės netaisyklingai veiklos metu.Pritraukti katė dėmesį.

~Instrukcijos

~Šis žaislas yra pagamintas iš ervironment-friendy ir sveiką ABS.Tai atrong ir patvarus ir nebus bl sugadinti katės.Ji yra paprasta naudoti ir gali būti naudojamas ilgą laiką.Nes šis produktas willstrongly altract įdomus kačių žaisti, todėl rekomenduojama duoti katė žaisti 20-30 minučių kiekvieną kartą, per ilgai žaisti bus daug owerdraft katės fizinę jėgą.

~Per judėjimo katės headinack, diskiniai nereguliarus sūpynės iš aukšto olastic sping yra drivon, kad plunksnos ant produkto mowe pritraukti katės attontion.Tegul kačių plunksnų įkąsti, persekioti ir kitos veiklos, padidinti veiklos katė.stiprinti katino konstitucija, pagerinti katės intelektas.

~Kelias kates, taip pat galite naudoti šį žaislą kartu, taip, kad katės gali patirti įvairių smagu žaisti Aprašytas procesas, žaisti su šiuo žaislu, tai padidins katės laimės, relleve katino dienos nerimo, nuobodulio, todėl, kad katės neturi įpročio sunaikinti šeimos furmiture.olothes, eto.

tipas 2 Kačių Gydomąsias
Funkcija Self-Healing
Žaislai Tipas Plunksnų Žaislai
Yra Protingas Prietaisas No
Tipas katės
Medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)
Dropshipping priimti
Tipas 1 Katės žaislai

Parašyti atsiliepimą

Katės Self-Healing Apykaklės, Kaklo Žaislai Pavasario Koja Su Bakstelėkite Erzinti Kates Stick Augintiniai Produktus

Katės Self-Healing Apykaklės, Kaklo Žaislai Pavasario Koja Su Bakstelėkite Erzinti Kates Stick Augintiniai Produktus

Naujausios Kačių Gydomąsias Galvos Montuojamas Žaislai Yra Funny Cat Artefaktas, Kuris Išlaisvina Savininko Rankas ~Turima keturių spalvų, tai yra juokinga katė žaislas, kad katės labai patinka. ~Šis produktas gali būti inetalled ant batų, taip pat pet interaktyvus koja stick.Proceso

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!