Kategorija

Burlenčių Peties Nešiojimo Dirželis Reguliuojamas Carry Sling Atsistoti Irklas Lentos Sup Lenta Naršyti Pelekai Irklas Wakeboard Banglenčių Virvė

Nauja

€2.91

€6.77

-57 %

Yra sandėlyje

Žymos: naršyti, bodyboard surf, aqua, Įėjimas, skate surf, naršyti pad pro, aqua marina sup, nuimamas kajako irklas, irklas banglentę, valdybos surf.

Aprašymas:

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mūsų tikslas yra sukurti geresnių namų aplinkos saugojimo.Mūsų produktai yra saugūs ir kvalifikacijos svorio.Prašome nedvejodami pirkti!

1.100% brand new ir aukštos kokybės, kuris yra būtina.

2. Universalus atgal strap-Suprojektuoti irklai, atgal dirželiai, banglentės, ilgai lentos ir panašių laivų, tai atgal dirželis suteikia šviesos, sunkiųjų stiprumo ir lankstumo, lauko nuotykius.

3. Patogus neopreno pagalvėlė ir elastingas nailonas petnešėlėmis yra tvirti ir ilgaamžiai bei pasižymi kamšalu petnešėlėmis, kurios gali padėti jums sumažinti spaudimą ir įtampą, kai vaikščioti ar vykdyti riedlentė.

4. Greitai nešimo ilgio.Mūsų dirželis virvė gali būti greitai pakeista pagal dydį savo laivą ir savo gamtos aukštis, siekiant padėti išlaikyti jį nuo žemės ir bus hit jūsų kojų, kai vaikščioti.

5. Produktas, kad banglentininkams turi turėti gali gerokai palengvinti savo sporto.

Pastaba:

Dėl skirtingų gamybos partijų, ar skirtingų fotografavimo šviesos ir rodo, spalvas nekilnojamojo objektai gali skirtis, bet, prašome būti tikri, kad tai neturės įtakos vartojimo poveikis.Jei turite klausimų, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo darbuotojai, dėkojame, kad įsigijote, ir mes, be abejo, negali būti patikėta.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: burlenčių dirželis

Medžiaga: Nailonas Juostelės

Spalva: juoda

Matmenys: 3.8 *2m * 2 juostelės (privalomas plokštės), 1.5*3.8 cm*1 dirželis

Funkcija: Ji yra naudojama banglentininkų atlikti banglentes ir juos saugoti.

Tinkamas vežti banglentės, ilgai lentos, banglentės, buriuotojus ir kt.

Su greito atjungimo sagtis yra lengva taikyti, vandens sporto lentų, o diržas su irklais vykdo irklus

Sagtis su reguliavimo funkcija yra tinkamos plokštės bet kokio dydžio, įskaitant SUP, su pagrindo plokštės, siekiant išvengti įbrėžimų.

Reguliuojamo diržas tinka žmonių aukštis skirtingas.

Nuimamas peties padas tirpdomos galia ant savo pečių didelį ilgalaikį vykdyti.

Pakuotė:

2 * dirželiai,

1 * Dirželiai

Modelio Numeris S-842
Lauko Veikla naršymas
Spalva Kaip parodyta
Tipas Surfing Accessories
Kilmės KN(Kilmės)
Dropshipping/Didmeninės Parama
Taikoma Žmonių Unisex

Parašyti atsiliepimą

Burlenčių Peties Nešiojimo Dirželis Reguliuojamas Carry Sling Atsistoti Irklas Lentos Sup Lenta Naršyti Pelekai Irklas Wakeboard Banglenčių Virvė

Burlenčių Peties Nešiojimo Dirželis Reguliuojamas Carry Sling Atsistoti Irklas Lentos Sup Lenta Naršyti Pelekai Irklas Wakeboard Banglenčių Virvė

Aprašymas: Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mūsų tikslas yra sukurti geresnių namų aplinkos saugojimo.Mūsų produktai yra saugūs ir kvalifikacijos svorio.Prašome nedvejodami pirkti! 1.100% brand new ir aukštos kokybės, kuris yra būtina. 2. Universalus atgal strap-Suprojektuoti

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!