Kategorija

5 in 1 Išardomi Šviesos Turas Fotografijos Atšvaitas Studija Multi Foto Nešiojamų 60cm/80cm reflektorius, fotografijos įranga.

Nauja

€3.37

€4.22

-20 %

Yra sandėlyje

Žymos: žalia ekrano, nuotrauka reflektorius, chroma key, kamera reflektorius, fotografija reflektorius, softbox stand, bagpack, godox reflektorius, softbox, chroma žalia.

Ypatybė:

1. 5 in 1: Aukso, Sidabro, Balta, Juoda ir Permatoma.

2. Reflektorius su penkių skirtingų atspindinčių paviršių, gali būti naudojamas užpildyti, atspindi, difuzinis, sugeria arba sušvelninti šviesos.

3. Patvarus ir lankstus plieno rėmo, jis gali būti lengvai sulankstyti į mažą dydį.

4. Ateina su užtrauktuku, vežančių atveju, patogu nešiotis.

Aprašymas:

1. Baltos spalvos Reflektorius: Baltas Atšvaitas atspindi šviesą, nėra labai stiprus, todėl jo poveikis yra minkštas ir natūralus.

2. Sidabro spalvos reflektorius: Nes sidabro spalvos reflektorius yra šviesi ir lygi kaip veidrodis, jis gali sukelti šviesesnę šviesą.Balti reflektoriai neturi tokio stipraus poveikio prastos šviesos sąlygos.

3. Aukso Reflektorius: Pagal saulės sąlygas, naudoti aukso atšvaitas papildyti šviesos.Kaip sidabrinis atšvaitas, ji atspindi šviesą, kaip veidrodį, bet, priešingai kietas sidabro spalvos reflektorius, ji gamina šiltesnis atspalvis nuo šviesos.Sidabro spalvos reflektorius, gali būti naudojamas kaip papildomas šviesos ir aukso reflektorius, kaip pagrindinis šviesos.

4. Juodas reflektorius: šis atšvaitas yra unikalus, nes techniškai tai nėra atspindinčios plokštės, tačiau "šviesos mažinti plokštė".Kitos šviesą atspindinčios plokštės dirbti pagal to metodo, kurio tikslas-įtraukti šviesos dekoracijos.Juoda atšvaitų naudojimo tamsos būdas sumažinti šviesos kiekį.Kodėl naudoti juoda atšvaitai?Dėl įvairių priežasčių, dažnai turime šaudyti su erzina viršuje žibintai.Veidus nufotografuotas su ta šviesa dažnai gamina meškėnas eyes.By pateikti juoda atšvaitas ant jūsų fotografuojamo asmens galvos, jūs galite sumažinti viršutinę šviesą.Šį kartą šviesa ateina iš po juodos spalvos atšvaitas, kaip pagal didelis medis ar verandoje, taip, kad jums gali padėti kryptimi light.By naudojant kitą juodos spalvos atšvaitas, o kitame gale.Galite sukurti kanalą šviesos tema.Kai yra langai į kitą pusę kambario, atsižvelgiant taps plokščia, taigi juoda reflektorius, taip pat tinka lango šviesos.Jei norite pašalinti šią intensyvios šviesos konkurencijos, galite taip pat naudoti juodos spalvos reflektorius.

5. Minkštas Reflektorius: Ji gali filtruoti ir susilpninti šviesos tarp šviesos ir objekto, arba asmuo, kuris gali padaryti šviesos minkštas ir sumažinti kontrastą.

Specifikacija:

Sulankstomas 60cm/23.62" Atšvaitas (apie 22cm/8.66" po sofos)

Sulankstomas 80cm/31.49" Atšvaitas (apie 28cm/11.02" po sofos)

Naudojimas:

Teigiamų ir neigiamų pusių yra aukso ir sidabro, o vidinis sluoksnis yra švelnios šviesos perdavimo valdyba.Sidabras ir auksas dviejų spalvų tekinimo paviršius yra padengtas minkšta šviesos perdavimo valdyba, kuri yra sidabro balta ir juoda.

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

5 X Išardomi Šviesos Atšvaitai

1 X Atlikti Maišelis

Tipas Kita
Medžiaga Kita
Funkcija 02 Išardomi Šviesos Atšvaitai
Modelio Numeris Išardomi Šviesos Atšvaitai
Parama Drosphipping
Prekės Pavadinimas ALLOYSEED
Funkcija 01 Išardomi Šviesos Atšvaitai
Pakuotė Taip
Stilius Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

5 in 1 Išardomi Šviesos Turas Fotografijos Atšvaitas Studija Multi Foto Nešiojamų 60cm/80cm reflektorius, fotografijos įranga.

5 in 1 Išardomi Šviesos Turas Fotografijos Atšvaitas Studija Multi Foto Nešiojamų 60cm/80cm reflektorius, fotografijos įranga.

Ypatybė: 1. 5 in 1: Aukso, Sidabro, Balta, Juoda ir Permatoma. 2. Reflektorius su penkių skirtingų atspindinčių paviršių, gali būti naudojamas užpildyti, atspindi, difuzinis, sugeria arba sušvelninti šviesos. 3. Patvarus ir lankstus plieno rėmo, jis gali būti lengvai

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!