Kategorija

300ml Ergonomiškas Dizainas Ir Nešiojamas Aukšto Slėgio Purškimo Butelis, Super Fine Nuolatinis Vandens Purškimo Butelis

Nauja

€1.84

€3.36

-45 %

Yra sandėlyje

Žymos: xr iphone atvejais, gossip girl.

Savybės:

1. Ne aerozolio: plaukų purškimo butelis, gali būti purškiamas aerozolis, nenaudojant jokių slėginių talpyklų ar kenksmingas kuras.

2. Perkeliamumas: Šis produktas yra mažas dydis ir šviesos svorio, tai labai patogu nešiotis.

3. Nuosekliai ir vienodai purškalas: griežtas pre-suspaudimo technologija, Flairosol purškimo butelis, gali būti purškiamas nuolat 1.2 sekundes.Fiksuota išėjimo iš spray yra 1.25 cc per sekundę, ir jis purškiamas vienodai nuo pirmos nukris iki paskutinio lašo.

4. 360 laipsnių purškimas: nuolat purškimo butelis gali purškimo 360-laipsnis, sunkiai prieinamose vietovėse.Jūs netgi galite naudoti ją į šoną ir aukštyn kojom.Purškimo butelis gali padaryti iš 98% vandens, net paskutinis lašas skystis gali būti naudojamas.

5. Ergonomiškas dizainas: standartiniai sukelti butelį reikia kelis išspaudžia pradėti purkšti, tačiau 360 plaukų purškimo buteliai išleidimo švelnus ir ilgalaikis krūties, kuris turi būti tik suspaudus švelniai.Ergonomiškos formos ir lengvai-grip rankena sumažina rankos nuovargį.

Aprašymas:

Galingas nuosekliai spray tai nuolatinis purškimo butelis, gali būti naudojami dėl įvairių buitinių ir grožio tikslais, įskaitant valymo, lyginimo, šukuosenos, laistymo įrenginių, oro gaivikliai, purškimo eteriniai aliejai ir kt.

Techniniai duomenys:

Talpa: 300ml

Dydis: 25*5cm

Medžiaga: Plastikas

Spalva: skaidri, balta

Pakuotė:

1 vnt * Purškimo Butelis

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

300ml Ergonomiškas Dizainas Ir Nešiojamas Aukšto Slėgio Purškimo Butelis, Super Fine Nuolatinis Vandens Purškimo Butelis

300ml Ergonomiškas Dizainas Ir Nešiojamas Aukšto Slėgio Purškimo Butelis, Super Fine Nuolatinis Vandens Purškimo Butelis

Savybės: 1. Ne aerozolio: plaukų purškimo butelis, gali būti purškiamas aerozolis, nenaudojant jokių slėginių talpyklų ar kenksmingas kuras. 2. Perkeliamumas: Šis produktas yra mažas dydis ir šviesos svorio, tai labai patogu nešiotis. 3. Nuosekliai ir vienodai purškalas:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!