Kategorija

OLPAY Smart Žiūrėti Jutiklinis Ekranas "Bluetooth" Laisvą Ranką Smartwatch Vyrų, Moterų Fitneso Tracker Širdies ritmo Skambinkite Pranešimą Muzikos kapela

Nauja

€22.83

€228.25

-89 %

Yra sandėlyje

Žymos: smartwatch, didelis ekranas smartwatch, valanda, smartwatch moterims, iwo w46 žiūrėti, l8 smartwatch, s12, smart watch moteris, smarwatch, smartwatch žiūrėti moterims.

Savybės

1. Laikas, žingsnis, širdies ritmo, ir oras gali būti rodomi tame pačiame puslapyje iš ekrano easyreading.

2.1.3 colių Didelis HD IPS Full Touch Turas Spalvotas Ekranas .Multi surenka atrankos.

3. "Bluetooth" 4.2(mažo energijos suvartojimo).Paramos IOS 9.0 versija aukščiau ir Android 4.4 versionabove.

4. Built-in 280mAh akumuliatorius, darbo laikas apie 5~10 dienų . (Tikrasis laikas priklauso nuo whetherthe ekranas yra visada ir, kaip dažnai aptikimo funkcija yra naudojama).

5. Gyvenimo vandeniui ir dulkėms (jūs galite dėvėti ją, kai nusiplauti rankas, ar lietus, net maudytis.Bet netinka maudytis ir karšto vandens arba sūraus vandens, yra draudžiamas.)

6. Apmokėjimo Būdas: Magnetinio Pridedamas Krovimo (USB Sąsaja).Kabelis yra pristatomas su laikrodžių.

7. Žiūrėti Paramą Kalbos : Anglų,Kinų, Ispanų, Prancūzų,Rusų, Portugalų, Lenkų

8. APP Parama Languag e: anglų, prancūzų, vokiečių, italų, rusų, ispanų, korėjiečių, Japonų,portugalų, lenkų, olandų, arabų.

9. APP (Wearfit) už tai žiūrėti yra patogi, suderinama su XIAOMI "HUAWEI" IPHONE " ir t.t.,labai lengva prijungti telefoną ir žiūrėti.Kai jis yra prijungtas per "Bluetooth" su telefonu, thetime, data ekrane būtų sinchronizuojami.

Svarbi Pastaba: prašome ignoruoti kitus "Bluetooth" įrenginius į savo telefoną prieš prijungdami thebracelet su telefonu, į PROGRAMĄ taip, kad apyrankė būtų galima rasti ir sujungti.Rememberto atidaryti GPS savo telefone.

Funkcijos

1. Fitness Tracker: Širdies ritmo Monitoringo, Kraujo Spaudimo (dėl informacijos, o ne medicinos reikmėms),Miego Stebėjimo (Laikas ir Kokybė).Duomenys gali būti skaitoma APP.

2. Multi sporto režimą, įskaitant jodinėjimas, bėgimas, vaikščiojimas ir t.t..Įrašyti žingsnių, kalorijų sudegino, distancetracking.Duomenys gali būti skaitoma APP.

3. Skambučių priminimas (Caller ID ekranų) /Informacija Priminimas (Vibracijos Priminimas) .Pranešimai arePushed (įskaitant SMS, Facebook, Twitter, Skype, Linija, Kakao Talk, QQ, Wechat, Whatsapp ir t.t.)

4. "Bluetooth" Ryšį(galite atsakyti/skambinti telefonu per Bluetooth ) ,Kamera, Nuotolinis Valdymas,BluetoothMusic Kontrolės.

5. Daugiau funkcijų, pavyzdžiui, signalizacijos priminimas (trys signalai gali būti nustatyta), sėdimas priminimas, flipscreen, netrukdyti režimą, anti-lost.

Paketas apima

Vienas (1) x Retailed Dėžutę

Vienas (1) x I9 Smart Žiūrėti

Vienas (1) x Magnetinės Pridedamas Krovimo Laidas (USB Sąsaja)

Vienas (1) x Vartotojo Vadovas

RAM 128MB
Tinklo Režimas Nėra
Bylos Medžiaga Lydinys
Sertifikavimo CE
Suderinamumas Viskas Suderinama
Ekrano Dydis 1.3 'colių
Kelis Ratukus Taip
Judėjimo Tipas elektroninis
Baterija Nuimamas No
Rezoliucija 240*240
sistema Android OS
ROM 128MB
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima Taip
Baterijos Talpa 180-220mAh
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Ekrano Formos Round
Prekės Pavadinimas OLPAY
Grupė Nuimamas Taip
Funkcija Passometer, Fitness Tracker, Miego Tracker, Nuotaika Tracker, Pranešimo Priminimas, Skambučių Priminimas, Atsiliepti Į Skambutį, Surinkite Skambinti, Remote control, Tiesioginis Pranešimas, Didelis Trys Adatos, 24 valandų instrukcija, Žadintuvas, Maža Antra, Pasaulio Laikas, Nuolatinė Kalendorius, Savaitę, Mėnesį, Širdies Ritmo Tracker, Interaktyvus Muzikos, Noctilucent
Stilius Mados
Tipas Dėl Riešo
SIM Kortelės Prieinamos No
GPS No
Kalbos lietuvių, Rusų, Ispanų, Portugalų, Prancūzų, Vokiečių, Korėjiečių, Japonų, Olandų, Arabų
Juostos Medžiaga Silikagelis
Galinio Vaizdo Kamera Nėra
PROCESORIAUS Gamintojas Mediatek
Atsparus Vandeniui Klasė Profesinės Vandeniui
Mechanizmas Taip
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

OLPAY Smart Žiūrėti Jutiklinis Ekranas

OLPAY Smart Žiūrėti Jutiklinis Ekranas "Bluetooth" Laisvą Ranką Smartwatch Vyrų, Moterų Fitneso Tracker Širdies ritmo Skambinkite Pranešimą Muzikos kapela

Savybės 1. Laikas, žingsnis, širdies ritmo, ir oras gali būti rodomi tame pačiame puslapyje iš ekrano easyreading. 2.1.3 colių Didelis HD IPS Full Touch Turas Spalvotas Ekranas .Multi surenka atrankos. 3. Bluetooth 4.2(mažo energijos suvartojimo).Paramos IOS 9.0 versija

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!