Kategorija

Galvos Masažas Šepetys Šukos, Šampūnas, Plaukų Plovimo Šukos Dušu Šepečiu Bath Spa Lieknėjimo Masažas Šepečiu Silikono Galvutė Kūno

Nauja

€2.41

€2.54

-5 %

Yra sandėlyje

Žymos: šepetys, šampūnas, , vadovas massag, hoopet teptuku silikono, teptuku dušo, vadovas silicio massager, kirpykla marškinėliai, galvos vyriais, plaukų massager mašina, plaukų spalva massager, anime ranma.

Nešiojamų Plaukų Plovimo Šepetys Silikono Galvos Body Massager Šukos Pet Žmonių Acupoint Atsipalaiduoti Įrankiai

Ypatybė:

1.Šis kablys dizainas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų.Ji turi išskirtinį kūrinys, kuris yra mažas ir patogus, su daug funkcijų.Jis yra geras būtinas įrankis mums naudoti namuose.

2.Šepetėliu dantų dizainas yra unikalus su masažo poveikis, kuris gali skatinti kraujo apyvartą ir išlaikyti savo smegenis geros sveikatos.

3.Jis yra pagamintas iš minkštos silikoninės medžiagos, kad bus padaryti jokios žalos odai.Jie yra saugūs, netoksiški ir neturi jokio šalutinio poveikio.

4.Kai skalbimo savo plaukus, įdėti tinkamo dydžio šampūno į mirkyti plaukų, ir tada padaryti ratas ant mirkyti plaukų padaryti, šampūnas, sukurti turtingą putų.

5.Po plovimo plaukai, plauti likutinė rankas ant šampūnas teptuku.

6.Ši elastinga šukos gali masažuoja galvos odą, skatina sveiką augimą cortex galvos.

Specifikacija:

Grynasis Svoris: 40g

Dydis: 8x8x7cm/3.1x3.1x2.7"

Medžiaga: silikonas + sustorėjimas PVC

Spalva: Juoda/Balta/Žalia

Tinka Diapazonas: galvos masažas, kūno masažas

Kiekis: 1pc

Pastabos:

1.Prašome leisti šiek tiek skiriasi dėl rankinis matavimas.

2.Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

3 funkcija plaukų plovimo šepetys
Modelio Numeris Dušo Šepetys
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 Šampūnas šepetys
4 funkcija plaukų, galvos odos masažas šepečiu
Elemento Tipas Šukos
Medžiaga Plastikiniai
2 funkcija galvos šepetys
Funkcija 5 plaukų galvos odą massager šepetys, šampūnas,
Produktas šampūnas, šukos
dydis /
Funkcija 6 silion plaukų plovimo massager

Parašyti atsiliepimą

Galvos Masažas Šepetys Šukos, Šampūnas, Plaukų Plovimo Šukos Dušu Šepečiu Bath Spa Lieknėjimo Masažas Šepečiu Silikono Galvutė Kūno

Galvos Masažas Šepetys Šukos, Šampūnas, Plaukų Plovimo Šukos Dušu Šepečiu Bath Spa Lieknėjimo Masažas Šepečiu Silikono Galvutė Kūno

Nešiojamų Plaukų Plovimo Šepetys Silikono Galvos Body Massager Šukos Pet Žmonių Acupoint Atsipalaiduoti Įrankiai Ypatybė: 1.Šis kablys dizainas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų.Ji turi išskirtinį kūrinys, kuris yra mažas ir patogus, su daug funkcijų.Jis yra

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!