Kategorija

5-Pora/Maišas Mediniai Daugkartinio naudojimo Ekologiškas Non-Slip korėjos Stiliaus Lazdelės Nustatyti Kinijos Skiedra Indai Stalo Rinkiniai, Didmeninė

Nauja

€3.20

€3.76

-14 %

Yra sandėlyje

Žymos: lazdelės korėja metalo, lazdelėmis korėjos, italija, stalo įrankių rinkinys, betmenas antis, kinų maistas, lazdelėmis, sulankstomos lovos, butas korėjos lazdelės, eterinio aliejaus lentynos, lazdelės kinijos kaštonų.

modname=ckeditor Produktų Aprašymas:

Medžiaga: Medinis

Žanras: Eco-friendly Nešiojamų ir lengva valyti.Aplinkos purškimo procesą,darbuotojų saugos ir sveikatos,ilgą laiką naudoti nereikia nerimauti dėl spalvos išjungta.Po kiekvieno naudojimo,išplaukite indus su šiltu vandeniu ir švelniu plovikliu.Išvengti ploviklių su chloru arba anti-kalkakmenio agentai.Skalbti rankomis:nenaudokite abrazyvinių audiniu ar krūmų, kai skalbimo savo rankas.Po naudojimo, įsitikinkite, kad nuplauti jokio maisto, kuo greičiau.INDAPLOVĖ:Jei jūs plauti indus indaplovėje,įsitikinkite, kad patiekalai yra visiškai sausas po skalbimo.Sausu minkštu skudurėliu.pašalinti peiliai iš indaplovės ir nuvalykite kiekvieno gabalo su sausu minkštu skudurėliu,net jei jis atrodo sausas. 1.Prašome žinoti, 5 poros kiekviena nustatyti,paslaugų už 5 vartotojai. 2.Dydis informacija: ilgis:23cm Storis:0.9 cm Svoris:120g/Maišelis/Dėžė Pažymėti: 1.Pirkti virš 20/Krepšiai, mes pristatymas iš per DHL(tik JAV ir dauguma Europos šalių) tik 3-5 darbo dieną! 2.Siekiant pasiūlyti geriausia kaina, pakuotės tik paprastas pakuotės nėra, įskaitant ir dovanų dėžutėje. 3.Jūs galite susisiekti su mumis iš anksto už daugiau custom modelis.Produkto Nuotraukose:

Apie Laivybos:

1. Pristatymo kaina: Spustelėkite "Pristatymas ir apmokėjimas" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

3. Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 3 iki 15 darbo dienų.Grąžinimo Politika:

Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

Apie Atsiliepimą:

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą, taip pat 5 žvaigždučių, kad išsamus įvertinimas, Jis bus tiesiog jus 1 minutę , Ačiū jums labai!

2.Jei nesate patenkintas su sandoriu, prašome susisiekti su mumis prieš jums pateikti savo vertinimą.Mes tikime, kad viskas gali būti išspręsta komunikacijos.

Modelio Numeris Lazdelės
Medžiaga Mediena
Sertifikavimo CE / ES, CIQ, EEB, MPT, LFGB, SGS
Prekės Pavadinimas uniturcky
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Kiekis Penkios poros

Parašyti atsiliepimą

5-Pora/Maišas Mediniai Daugkartinio naudojimo Ekologiškas Non-Slip korėjos Stiliaus Lazdelės Nustatyti Kinijos Skiedra Indai Stalo Rinkiniai, Didmeninė

5-Pora/Maišas Mediniai Daugkartinio naudojimo Ekologiškas Non-Slip korėjos Stiliaus Lazdelės Nustatyti Kinijos Skiedra Indai Stalo Rinkiniai, Didmeninė

modname=ckeditor Produktų Aprašymas: Medžiaga: Medinis Žanras: Eco-friendly Nešiojamų ir lengva valyti.Aplinkos purškimo procesą,darbuotojų saugos ir sveikatos,ilgą laiką naudoti nereikia nerimauti dėl spalvos išjungta.Po kiekvieno naudojimo,išplaukite indus su šiltu vandeniu

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!