Kategorija

NAUJAS 12 Vienetų Profesinės 100 Minkštas Patarimas Smiginio Papildomų Plastiko Patarimai, kaip Nustatyti Elektroninė taikiniai " Akstis, Priedai

Nauja

€7.35

€7.50

-2 %

Yra sandėlyje

Žymos: rašikliai smiginio minkštas patarimas, dart minkštas patarimas, minkštas smiginio skrydžiai, darth vader, dart profesinės, juoda taikiniai " akstis kabinetas, dart plastiko, silikono rzutki patarimai, dart volframo, "apollo" minkštas lėkti.

12 Vnt Nacionalinės Vėliavos Uodega Strėlyčių Su 100 Minkštas Patarimai

Spalva: Juoda+Gold

Bendras Ilgis: 150 mm

Vėliavos Uodega: JK/JAV/Prancūzija/Vokietija Nacionalinės Vėliavos

Medžiaga: Plastikas+Geležis+PET

Paviršiaus Danga:Geležies, Vario Apkalą

Savybės:

Smiginio gali būti atskirai,yra praktiškos plastikinės minkštas taško,žalvario barelį už geresnį sukibimą.

Smiginis, yra sisteminė judėjimo, biuro sveikatingumo efektas labai geras, yra modernių biuro ligos buster.

Smiginio taip pat yra savotiškas grupės sportas, naudinga psichikos sveikatos, ir gali suteikti socialinių etape šiuolaikinių žmonių.

Bandomas tiek daug kartų, plotis juostele išlaikyti geriausią ranką jausmas su vidutinio storio.

Smiginio gali reguliuoti pusiausvyrą kairės ir dešinės smegenų, kad yra, pusiausvyros loginis mąstymas ir erdvės kontrolės.

Naudotis regėjimą, lėkti judėjimas reikalauja akių ritmą, kuria siekiama, atsipalaiduoti, atsipalaiduoti akis, sumažinti akies raumenų nuovargį, turi tam tikrų privalumų.

Produkto paviršiaus buvo electroplated aplinkai draugiškas procesija.Patvarus, madingi ir populiarus tarp dart meilužis.

Smiginis yra konkurencinga, konfrontacinio pobūdžio, ir laisvalaikis, pramogos, taip pat labai stiprus, galite keisti psichologinę būseną, pagerinti psichologinę kokybės.

Pakuotė:

12 x Smiginis(3 vnt/Kiekvienos rūšies)

100 x Extra Soft Patarimai

Pastabos:

1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 2 cm klaidų,ačiū.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Prašome suprasti, ačiū!

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Modelio Numeris Kita
Tipas Smiginis
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius >8 Metų

Parašyti atsiliepimą

NAUJAS 12 Vienetų Profesinės 100 Minkštas Patarimas Smiginio Papildomų Plastiko Patarimai, kaip Nustatyti Elektroninė taikiniai

NAUJAS 12 Vienetų Profesinės 100 Minkštas Patarimas Smiginio Papildomų Plastiko Patarimai, kaip Nustatyti Elektroninė taikiniai " Akstis, Priedai

12 Vnt Nacionalinės Vėliavos Uodega Strėlyčių Su 100 Minkštas Patarimai Spalva: Juoda+Gold Bendras Ilgis: 150 mm Vėliavos Uodega: JK/JAV/Prancūzija/Vokietija Nacionalinės Vėliavos Medžiaga: Plastikas+Geležis+PET Paviršiaus Danga:Geležies, Vario Apkalą Savybės: Smiginio

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!