Kategorija

Mini Belaidės "Bluetooth" 5.0 Ontvanger 3.5 Mm Aux Usb Mini 2 In 1 Draadloze Stereo Audio Adapteris Voor Thuis Tv Pc Auto Mp3/4

Nauja

€0.84

€1.23

-31 %

Yra sandėlyje

Žymos: mini pc garsiakalbis, mini pc, 8gb ram ir ssd, Mp3, bluetooth, mp3, mini pci express wifi, agptek bluetooth, mp3 grotuvas, mp3 grotuvas, usb, "bluetooth" mp3 grotuvas, mini pcie wifi, "bluetooth" žaidėjas.

Aprašymas:

Į Siųstuvą režimu, įjunkite ne Bluetooth, TV, PC, CD grotuvas, iPod, MP3 / MP4 į "Bluetooth" siųstuvas.Imtuvo režimas: Idealiai tinka namuose ar transporto priemonių muzikos srautinė garso sistema.

2. Prie šio "bluetooth" ir garso imtuvą prie linijos arba aux įėjimas ant garsiakalbių, pora jį į savo "bluetooth", ir mėgautis belaidžiu muzikos revoliucija.

Ar norite, kad "Bluetooth" patogumą jūsų automobilį, per savo namų kino sistema, jūsų virtuvė, vonios kambarys arba miegamasis, ir kt.

4. AptX audio kodekas turtingesnė ir giliau garso patirtį.Klausytis CD-pavyzdžiui, garso kokybės, be jokių kompromisų.

Lengva operacija, 3.5 mm Male Vyrų Audio Jungtį, arba 3,5 mm Male Vyrų Garso Kabeliu prijunkite garsiakalbius ir imtuvas.

Galingas "bluetooth" IC, stipresnis suderinamumo.

7. Powered by built-in li-ion baterija per mini USB prievadą, ilgų darbo valandų ir mažų degalų sąnaudų. (Mini USB kabelis)

8. Jūs galite klausytis muzikos per jūsų automobilio ir atsiliepti į telefono skambutį, per įmontuotą Mikrofoną.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

"Bluetooth" versija: V5.0+EDR

Bluetooth protokolas: AD2P

Darbinis atstumas: 10 metrų

Funkcijos: "Bluetooth" ir garso imtuvas / siųstuvas, "Bluetooth" ir garso

Pakuotė:

USB, "Bluetooth" ir Garso Adapteris*1

AUX kabelis*1

Naudojimo instrukcija*1

Pastabos:

1. Galios on / išjungimo

Galia: laikykite nuspaudę įjungimo / IŠJUNGIMO mygtuką (5-7 sekundes, kol pamatysite "paruoštas prisijungti arba garso", jis bus automatiškai prijungti telefoną, kad buvo suporuoti.

Išjungimas: paspauskite ir laikykite nuspaudę įjungimo / IŠJUNGIMO mygtuką 4-5 sekundes, kol pamatysite "Gauti ilgalaikę arba raudonas LED".

2. Prijunkite imtuvą prie garsiakalbiai

Su 3.5 mm Male Vyrų Audio Jungtį, arba 3,5 mm Male Vyrų Garso Kabelį į garsiakalbius ir imtuvo (jei jokio garso, įsitikinkite, kad tai buvo įdėta visiškai).

Aukštos Raiškos Palaikymo Nėra
Parama Atminties Kortelės No
kiekis GARSO
WIFI Standartą Nėra
Paramos Apt-x Taip
Modelio Numeris -
Funkcija Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Parama Dropshipping & Didmeninės
Garso Takelio Dvigubas
Parama AAC No
Belaidžio Tipas WiFi
Sąsaja 3.5 mm
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas centechia

Parašyti atsiliepimą

Mini Belaidės

Mini Belaidės "Bluetooth" 5.0 Ontvanger 3.5 Mm Aux Usb Mini 2 In 1 Draadloze Stereo Audio Adapteris Voor Thuis Tv Pc Auto Mp3/4

Aprašymas: Į Siųstuvą režimu, įjunkite ne Bluetooth, TV, PC, CD grotuvas, iPod, MP3 / MP4 į Bluetooth siųstuvas.Imtuvo režimas: Idealiai tinka namuose ar transporto priemonių muzikos srautinė garso sistema. 2. Prie šio bluetooth ir garso imtuvą prie linijos arba aux įėjimas

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!