Kategorija

Turas. Emalio. Aliejaus Tapybai. Didelis Pakabukas, Metalo Grandinės, Karšto Moterų Mados Juvelyrika Nustatyti.afrikos Moterų Drabužių Priedai.

Nauja

€9.14

€19.87

-54 %

Yra sandėlyje

Žymos: kūgio formos sraigtas, tela, metalo kniedės, juokinga emalio juvelyrikos, kniedė, varžtas, elegantiškas emalio juvelyrikos, vestuvių papuošalų rinkinys vestuviniai papuošalai, moters papuošalų rinkiniai moterims, juvelyriniai dirbiniai moterims nustatyti, necklac rinkinys.

Sveiki atvykę į Mūsų Parduotuvę

Mes specializuojamės papuošalų projektavimas ir gamyba.Visos prekės yra konkurencingos kainos,geriausias kokybe,Prašome nedvejodami pirkti.Mes turime savo papuošalų gamybos augalų, guangzhou, Kinija.Mes galime pritaikyti bet juvelyrikos dizaino.Didmenininkai, prašome susisiekti su mumis ir tikimės, kad daryti verslą su jumis.

.

.

..

. 1. Jei gaminiai yra ne pats, kaip desription arba skaldytų tranzito.Mes bus išsiųsti ar grąžinti pinigus jums. 2. Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote savo daiktą,tačiau jums reikia mokėti už grąžinimas prekių savikaina 3. Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu Trademanger arba palikti mums pranešimą arba rašykite mums,Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas,ir per 36 valandas savaitgaliais Mūsų darbo laikas: 8:30 RYTO iki 10:30 PM laivybos būdas priklausys nuo bendros sumos savo užsakymą: DHL Nemokamas Pristatymas(kad > $150) 3-8 darbo dienų Kinija Paštu, Oro Paštu(kad > $5) 25-60 darbo dienų Standrad Pristatymas(kad > $5) 25-60 darbo dienų Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus(kad EMS Nemokamas pristatymas (susisiekite su mumis) 8-12 darbo dienos

Sąlyga nauja atvykimas
Prekės Pavadinimas Zoavaon
Lytis Moteris, Merginos
Elemento Tipas Juvelyrikos Rinkiniai
Formos\modelis Smaigalys
Proga Dalyvavimas
Modelio Numeris LQ1029
Stilius Klasikinis
Kokybė AUKŠČIAUSIOS Kokybės
Medžiaga Metalo
Occassion Vakarienė, šalis, Vestuvės, Enga
Kilmės KN(Kilmės)
Įtraukti Papildomą Prekės Aprašymas Karoliai/Auskarai/Apyrankės/žiedas/
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Paramos Didmeninės Didesni užsakymai, daugiau discou
Perlas dydis Išsamiai aprašymas
Pardavimo kanalas Mažmeninė, Krovinys, whol
Express Nemokamas Pristatymas kad>150usd-freeDHL/Aram
Papuošalų Rinkiniai Tipas Karoliai/Auskarai/Apyrankės
Drop laivyba Drop Laivyba Priimti

Parašyti atsiliepimą

Turas. Emalio. Aliejaus Tapybai. Didelis Pakabukas, Metalo Grandinės, Karšto Moterų Mados Juvelyrika Nustatyti.afrikos Moterų Drabužių Priedai.

Turas. Emalio. Aliejaus Tapybai. Didelis Pakabukas, Metalo Grandinės, Karšto Moterų Mados Juvelyrika Nustatyti.afrikos Moterų Drabužių Priedai.

Sveiki atvykę į Mūsų Parduotuvę Mes specializuojamės papuošalų projektavimas ir gamyba.Visos prekės yra konkurencingos kainos,geriausias kokybe,Prašome nedvejodami pirkti.Mes turime savo papuošalų gamybos augalų, guangzhou, Kinija.Mes galime pritaikyti bet juvelyrikos dizaino.Didmenininkai,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!