Kategorija

1/6 Masto Vyrų Nuogo Kūno Raumenų Poseable 28 Sąnarių Kilnojamojo Siaurų Pečių, Kaklo 12" Veiksmų Skaičius, Lėlės, Žaislai

Nauja

€12.48

€22.28

-43 %

Yra sandėlyje

Žymos: veiksmas 14 paveikslas 16, modelio vyriškos lyties lėlė, 1 6 masto veiksmų skaičiai priedai, barbi lėlės, 14 princesė pav., 112 veiksmų skaičius, kūno, c 16 veiksmų pav., 16 masto, lalaloopsy žaislas, 16 kareivis.

1/6 Masto Vyrų Nuogo Kūno Raumenų Poseable 28 Sąnarių Kilnojamojo Siaurų Pečių, Kaklo 12" Veiksmų Skaičius, Lėlės, Žaislai

Aprašymas:

Nuostabi Moteriška Figūra Lėlės - Tai 1/6 masto realistiškas vyrų skaičius yra NE ŽAISLAS vaikams.Jis yra tik kaip tikri vyrai su stiprūs raumenys, kurie buvo miniaturized.Tai naujos kartos produktas, su besiūlių realus odos ir lankstų kūną.

Visą Silikono Kūno ir Nerūdijančio Plieno Skeletas - Kai jūs palieskite šią besiūlių lėlės, jums gali būti nustebinti tuo, jo tikroji oda-kaip jaustis--švelnus, tolygus ir lankstus.Lėlės yra pagamintos iš aukštos kokybės ne toksinių silikonas su nerūdijančio plieno skeletas kūno viduje.

Super Lankstus Kūnas su 28 Judėjimo Sąnarių - lėlė turi nerūdijančio plieno karkasas, į jo kūno, kuris yra 28 taškai artikuliacijos.Jūs galite padaryti įvairių pozų, kaip jūs norite, net kai sunku kelia, kad paprasti žmonės negali padaryti.

Padaryti Jūsų Mėgstamiausia "PASIDARYK pats" Darbų - produkto sudėtyje yra tik relistic vyrų skaičius, neturi būti galvos ir medžiaga.Tačiau, jūs galite uzpost lėlės, kaip jūs norite.Todėl jam tapti savo mėgstamą žvaigždę.Super arba kam nors kitam, norite juo būti!

Programos - Tai realūs skaičiai gali būti naudojamas daugelyje sričių, pavyzdžiui, meno kūriniai, piešiniai, fotografijos, PASIDARYK pats, arba tiesiog paprastas surinkimas.

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas 1/6 Masto Vyrų Veiksmų Pav.

8 Vienetų Rankas

1 Pora Alkaninė

1 Gabalas Kaklo

1 Gabalas Ilgas Kaklas Bendras

1 Gabalas, Trumpas Kaklo Bendras

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

MainKey1 Vyrų Veiksmų Pav.
Medžiaga Plastikiniai
MainKey4 1/6 Super Lankstus, Vyrų Raumenų Vientisą Kūną
Prekių Požymis Priedai
Mfg Serijos Numeris Lėlės
MainKey5 Raumenų Vientisą Kūną
Prekės Pavadinimas MagiDeal
Scale 1/6
Lėlės Tipas Modelis
Rekomenduojame Amžius 7-12y, 12+y
Matmenys 1/6
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Lėlės
Temos Filmų ir TV
Sertifikavimo Nėra
MainKey3 Super Lankstus Vientisą Kūną
MainKey2 Raumenų Įstaiga Duomenys
Pagal Animacija Šaltinis Kinija

Parašyti atsiliepimą

1/6 Masto Vyrų Nuogo Kūno Raumenų Poseable 28 Sąnarių Kilnojamojo Siaurų Pečių, Kaklo 12

1/6 Masto Vyrų Nuogo Kūno Raumenų Poseable 28 Sąnarių Kilnojamojo Siaurų Pečių, Kaklo 12" Veiksmų Skaičius, Lėlės, Žaislai

1/6 Masto Vyrų Nuogo Kūno Raumenų Poseable 28 Sąnarių Kilnojamojo Siaurų Pečių, Kaklo 12 Veiksmų Skaičius, Lėlės, Žaislai Aprašymas: Nuostabi Moteriška Figūra Lėlės - Tai 1/6 masto realistiškas vyrų skaičius yra NE ŽAISLAS vaikams.Jis yra tik kaip tikri vyrai su

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!