Kategorija

Vandens Tiltas Naršyti Riedlentė Sunkvežimių Adapteris Pu Praėjimo Surfskate Tiltai Riedlentė

Nauja

€15.27

€24.64

-38 %

Yra sandėlyje

Žymos: naršyti, led longboard ratų 70mm, skate riedlentė, skate surf, naršyti pad pro, surfskate yow, atmega328 pu rinkinys, pamušalas naršyti laive, hidrokostiumą, surf vyrai, povandeniniais banglentę.

Vandens Tiltas Naršyti Riedlentė Sunkvežimių Adapteris Pu Praėjimo Surfskate Tiltai Riedlentė Naršyti Adapteris tinka bet riedlentė ir stovai priekiniai sunkvežimis.

Patirtis 3x griežtesnė pasirodo, sklandžiai, greitai, siurblinės, patobulinti srautas, padidėjo denio formulavimas ir rankena aplink kreives.

Pagerina sunkvežimio našumą riedlentė, longboard, arba lašas-per lentą.

Transformacijas reguliariai arba atgal šerdeso sunkvežimis į surfskate sunkvežimis - puikus naršyti treneris!

Naršyti Adapteris leidžia jums paversti daug giliau, kad Drožėjas C7 ir atlikti naršyti manuvers, kad yra daug daugiau, tiesa, banglenčių, kad Drožėjas CX sunkvežimis.Swelltech naršyti skate su savo Jamie O 'brien pro" modelis gali pasigirti V-sunkvežimis, kuris gali suktis 360 laipsnių, bet tai daro juos labai nestabili esant vidutinio arba didelio greičio ir beveik neįmanoma panaudoti praktiškai, transporto rūšį.

Naršyti Adapteris turi unikalią geometrija, kuri leidžia jums hill bomba pasitikėjimą ir stabilumą.Svarbiausia, priežastis, kodėl Naršyti Adapteris yra ypatinga, nes ji didina viską, kad jums patinka jūsų riedlentė į pirmąją vietą.Riedlenčių aikštelė, sunkvežimių ir ratus, kad jūs įlaipinami iš vis dar manote, kad susipažinęs su Surf Adapterį, ir jūs vis dar pripažįsta savybių, kurios daro jūsų riedlentė unikalus.

Pavadinimas: Priekiniai Truck-Naršyti Adapteris

Tinka 6.25 colių riedlentė laikiklis

Spalva:Sidabro/juoda

Medžiaga:Aliuminio lydinys

Pakuotės Turinys:

1 x Naršyti Adapteris

4 x 25mm varžtas + veržlė

4 x 23 mm varžtas + veržlė

PASTABA:reikia 4x25mm varžtai ir 4x23mm varžtai toinstall ji(ne komplekte)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pavadinimas Priekiniai TruckSurf Adapteris
Spalva sidabrinė
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma Žmonių Unisex

Parašyti atsiliepimą

Vandens Tiltas Naršyti Riedlentė Sunkvežimių Adapteris Pu Praėjimo Surfskate Tiltai Riedlentė

Vandens Tiltas Naršyti Riedlentė Sunkvežimių Adapteris Pu Praėjimo Surfskate Tiltai Riedlentė

Vandens Tiltas Naršyti Riedlentė Sunkvežimių Adapteris Pu Praėjimo Surfskate Tiltai Riedlentė Naršyti Adapteris tinka bet riedlentė ir stovai priekiniai sunkvežimis. Patirtis 3x griežtesnė pasirodo, sklandžiai, greitai, siurblinės, patobulinti srautas, padidėjo denio formulavimas

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!