Kategorija

5.0 "Gps Tracker Anti-Verloren Signalizacijos Žymeklį Draadloze Natūra Tas Portemonnee Klavišą "Finder" Mini Fashion "Smart Hond Huisdieren "Bluetooth"

Nauja

€1.40

€2.34

-40 %

Yra sandėlyje

Žymos: gps tracker sekimo sim, "bluetooth" klavišas, nešiojamų gps tracker sim, "bluetooth" tracker, mini gps seklys sim, gps seklys sim pet, "bluetooth" tegus, smart tag, "bluetooth" klavišas tegus, gps seklys si.

Aprašymas:

Tai anti-loss prietaisas yra mažo galingumo produktas remiantis Bluetooth 5.0. Rinkinio elementus (pvz., raktų, rankinės ir kiti elementai), kad vartotojai yra lengva prarasti per mobiliąją PROGRAMĖLĘ, programinė įranga, siekiant išvengti nuostolių elementų; Jūs netgi galite pakabinti šios anti-loss prietaisą vaikams užtikrinti, kad vaikai būtų jūsų akyse; Arba pakabinti ant savo augintinio, taigi jums nereikės nerimauti dėl jų pasimesti.

1. Kaip įjungti ir išjungti mašiną

Power-on: Po ilgų paspaudus maždaug 3 sekundes, "tick tick tick" skamba tris kartus, ir lemputė mirksi greitai, per 10 sekundžių.Jei nėra ryšio ir nėra mygtuko operacija ir toliau bus mirksėti kas 2 sekundės 30 sekundžių ir tada išsijungia.

Išjungimas: Po ilgų paspaudus maždaug 3 sekundes, lemputė užgęsta, turintis ilgą eilutę garso "lašelinę".

2. Pridėti įranga

A. įjunkite "bluetooth" mobiliojo telefono, įveskite APP praleisti įkrovos sąsaja, tiesiogiai patekti į "add device" sąsaja, ir spustelėkite "pridėti naują įrenginį" piktogramą, esančią sąsają.Po ieškoti naują įrenginį, spustelėkite Auto Connect, kaip parodyta . (šiuo metu, jūs taip pat gali keisti įrenginio pavadinimą, kiek reikia)

B. Po ryšį, spustelėkite žadintuvo piktograma, kaip parodyta , jūs galite išgirsti skambėjimo garsas "nuleisti" anti-loss įrenginį, ir jūs galite rasti anti-loss prietaiso.Į "Drip" garsas, gali būti vadinamas nuolat.Jei paspausite signalizacijos piktogramą dar kartą, garsas bus sustabdyti.

C, įveskite nustatymo sąsaja, gali katilėlis, signalo atstumo parinkimas ir kitų operacijų, kaip parodyta paveikslėlyje;

D. Spauskite "Sistemos Nustatymai" peržiūrėti įrašo failą ir nustatyti dukart spustelėkite parinktį, kaip parodyta paveikslėlyje.

3. Fotografavimas

Naudojant kameros funkcija, spustelėkite anti-loss prietaiso realizuoti fotografavimo funkcija.

4. Nustatymo

Padėties nustatymo funkciją, galima saugoti tik atjungti pozicijos, kai anti-lost prietaisas yra atjungtas nuo mobiliojo telefono vietos nustatymo įrašą galima rasti "prarado record".Norėdami naudotis šia funkcija, jums reikia įjungti GPS, ir jūsų telefonas prijungtas prie tinklo.

(Minėtą operaciją yra "Android" Redmi 5 plus", "Android" versija 9.6.3.0, ir "Apple ""iPhone" 6S plius, IOS versija 11.3.1. Jei sistema yra kitokia, naudojantys mobilųjį telefoną turi dominuoti, arba yra dar vienas atnaujinimas be įspėjimo. )

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: deimanto formos anti-loss prietaisas

Grynasis svoris: 3g

Produkto modelis: Y04

Laukimo laikas: 3 mėnesiai

Efektyvus atstumas: 15m

Gaminio matmenys: 37*37*8mm

Baterijos tipas: CR2032

"Bluetooth" versija: 5.0 "Bluetooth"

Operacinė sistema: IOS/ Android

Pakuotė:

1* baltos spalvos anti-loss prietaisas

1* instrukcija

1* baterija

Modelio Numeris Smart Tracker
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra
Prekės Pavadinimas centechia

Parašyti atsiliepimą

5.0

5.0 "Gps Tracker Anti-Verloren Signalizacijos Žymeklį Draadloze Natūra Tas Portemonnee Klavišą "Finder" Mini Fashion "Smart Hond Huisdieren "Bluetooth"

Aprašymas: Tai anti-loss prietaisas yra mažo galingumo produktas remiantis Bluetooth 5.0. Rinkinio elementus (pvz., raktų, rankinės ir kiti elementai), kad vartotojai yra lengva prarasti per mobiliąją PROGRAMĖLĘ, programinė įranga, siekiant išvengti nuostolių elementų; Jūs netgi

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!