Kategorija

Ultragarsinis Švaresnis 22L 480W Ultrason Valiklį, Vonios Šildytuvas su Laikmačiu ir Krepšį, Valymo Papuošalai iš Žalvario Ultrason Vonia

Nauja

€262.17

€524.33

-49 %

Yra sandėlyje

Žymos: ultragarso porttable skalbimo mašina, oro brush, skymen ultragarsinis švaresnis 2l, gesswein ultragarsinis švaresnis, roland dx7, ledo juvelyriniai dirbiniai, cleaner, hobot 268, plaunamų indų, ultrasonic machine industrial.

Gaminio Parametrų

Bendras Dydis:530*330*280mm

Bako Dydis:500*300*150mm

Faktinė talpa:17.5 L

Talpa:22L

Šildymo Galia:500W

Ultragarso Galia:480W

Laiko Nustatymas:0~99mins ar visada

Dažnis:40KHz

Funkcija Ultragarsinis Švaresnis

1、Diecasting SUS-304 anti-korozijos ir dilimo, atsparumas nerūdijančio plieno bakas

2、40KHz ultragarso bangų ar gerai valymo stuffswith aklas skyles.

3、Šildymo funkcija naudinga pašalinti aliejaus ir vaško.

4、Skaitmeninis laikmatis ir šildymo kontrolės

5、Nerūdijančio plieno drenažo vožtuvai, atsparios silpnų rūgščių ir šarmų.

6、Power off Menmory.

7、Sauso Deginimo Prevencijai.

8、Pabusti vieną Mygtuką-paspauskite.

Prašymas

Metalo dalys: Šakutės, peiliai, šaukštai, gali atidarytuvai, plaukų clipper peiliukai, skutimosi peiliukai, žiūrėti, grandinės, vožtuvų, tatuiruotė adatos, chirurginė įranga, ginklai, karinės, vamzdžiai, karbiuratoriai, tepalo filtrai, mašina, antgaliai, pen-vadovai, spausdinimo galvutės, skustuvo galvutės,rašalinių spausdintuvų kasetės, motociklų, radiatorius, variklio cilindrų galvutės, elektronikos komponentų ir mechaninių dalių.Tauriųjų Metalų: senovinės monetos, juvelyriniai dirbiniai, žiedai, auskarai, palaikykite papuošalai, karoliai, apyrankės, emblemos.Akmenys&Keramikos: Plombos, dantų protezai, porcelianiniai puodeliai, dubenys ir pan.Stiklo ir Stiklo: Akiniai, optiniai lęšiai, pelenines, mėgintuvėliai.

Pakuotė

1 x Ultragarsinis Švaresnis

1 x Valymo Dangtis

1 x Nerūdijančio Plieno SUS304 Valymo Krepšelio

1 x Pramoniniai Maitinimo Laidą

1 x Vartotojo Vadovas

Pastaba: Prašome pasirinkti atitinkamą plug pagal savo poreikius.

Vežimas

1. Pilnas pavadinimas yra būtinas pristatymo, ypač rusijos Vartotojams. 2. Kaip užsakymų Rusijoje, prekės bus išsiųstos iš mūsų rusijos sandėlį tiesiogiai. 3. Apskritai bet kokia tvarka bus išsiųstos per 3 darbo dienas po apmokėjimo, tačiau jis gali būti atidėtas dėl vienos ar dviejų dienų, nes, savaitgaliais, švenčių dienomis, ar blogas oras.Prašome palaukti kantriai. 4. Prašome patikrinti, sklypo atidžiai į veidą deliveryman ir tada jį pasirašyti, jei nėra jokių problemų.Tačiau, jei paketas sklypo neveikia, prašome imtis nuotraukas ar vaizdo įrašus, ir skundą, per kurjerį.BTW, jūsų skundas skaičius yra labai naudinga mums toliau išspręsti problemą.

Garantija

1. Garantijos laikas yra VIENERI METAI, aš.e.jokių defektų dalis gali būti pakeista laisvai per 1 metus.Be to, po vienerių metų garantija laikas, bet dalis, kuri nėra sugadintas tyčia gali būti pakeisti dalį vertės ir krovinių vežimo sąnaudos. 2. Jei reikia siųsti produkto atgal, prašome susisiekti su mumis apie tai, kaip organizuoti vežimą iš anksto, ir maloniai mokėti krovinių vežimo išlaidų, išsiuntė jį atgal į mus.

Mandagumas

1.Generallyall produktai turės būti konfigūruojamas pagal numatytuosius vietos įtampos ir su default kištuką.Jei yra specialus reikalavimas, prašome patarimo teisę įtampa ir kištuko tipas iš anksto.Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už problema, kurią sukelia neteisingas įtampos ar kištuko tipas, jei mes ne pastebėjau tinkamai. 2. Ten turi būti šiek tiek garso "zizizi", kai mašina dirba normaliai.

Pastabos

1. Pridėkite pakankamai vandens į baką prieš pradėdami mašinos, tačiau, prašome don ' t make skysčio lygis bus aukštesnis nei max ženklas. 2. Už ilgą tarnavimo laiką, svarstyti, rekomenduojama ne paleisti ultragarsinis švaresnis nepertraukiamai daugiau kaip viena valanda, tuo pačiu metu. 3. Prašome išlaikyti dangtį, kai ultragarsinis švaresnis yra darbo, kad būtų išvengta valymo tirpalas nuo purslų ir sumažinti garinant tirpalą. 4. Visada prašome padėti prekes švelniai į baką su valymo krepšelį ir negalima mėtyti bet kurį elementą į baką tiesiogiai, nes tai gali sugadinti davikliai arba rezervuaro. 5. Nepurkškite vandens ar kito skysčio per prietaisas ir valdymo skydas. 6. Prašome atkreipti dėmesį, kad išlaikyti de pirmininko švarus ir pjovimo išjungimas kai jums nereikia naudoti jį.

Atsiliepimai

1. Savo 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų bus labai dėkingi ir puikus vadovas, kad kiti pirkėjai. 2. Jei funkcijų mūsų produktai yra ne visai tas pats, kaip aprašyta ar esate nepatenkinti mūsų paslaugomis, prašome susisiekti su mumis el. paštu arba www.ptextile.lt laisvai.Tada mes stengiamės suteikti jums tinkamą sprendimą.

Įtampa (V) 220V
Ultragarso Galia 480w
Dažnis 40KHz
Power & Plug 220V-EU Plug
Prekės Pavadinimas DEKANG
Tipas Ultragarsinis Švaresnis
Pakuotės Dydis 530*330*280mm
šildymo galia 500W
Modelio Numeris PS-80A
Bako Dydis 500*300*150mm
Sertifikavimo ROHS, CE, FCC
Galia (W) 480w
Talpa 22L
Garo Trukmė 10 minutes
Laiko nustatymas 0~30 min arba visada
Bako Talpa 22L
Vandens Trūkumas Signalizacijos No
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Ultragarsinis Švaresnis 22L 480W Ultrason Valiklį, Vonios Šildytuvas su Laikmačiu ir Krepšį, Valymo Papuošalai iš Žalvario Ultrason Vonia

Ultragarsinis Švaresnis 22L 480W Ultrason Valiklį, Vonios Šildytuvas su Laikmačiu ir Krepšį, Valymo Papuošalai iš Žalvario Ultrason Vonia

Gaminio Parametrų Bendras Dydis:530*330*280mm Bako Dydis:500*300*150mm Faktinė talpa:17.5 L Talpa:22L Šildymo Galia:500W Ultragarso Galia:480W Laiko Nustatymas:0~99mins ar visada Dažnis:40KHz Funkcija Ultragarsinis Švaresnis 1、Diecasting

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!