Kategorija

Naujųjų Metų Kalėdų Eglutės Ornamentu Cutter Pelėsių "Pasidaryk pats" Žiedlapių Kabinti Karolius, Dovanų, Rankdarbių Priemonė Medienos Miršta Amatų SMVAUON

Nauja

€11.33

€16.91

-32 %

Yra sandėlyje

Žymos: kalėdų buscuit cutter, odos sluoksnį, supjaustyti mirti oda, big shot, clicker mirti, kalėdų mirti cutter, apvalus metalo pjovimo miršta kalėdų, mirti oda, vintage kalėdų mirti cutter, metalo pjovimo miršta kalėdų.

Produkto parametrai

Mieli draugai, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!

Toliau pateikiamas įvadas apie produktą:

specifikacija:

Modelis: KK-072-D45

Visas dydis: 45 * 45 mm / 1.77 * 1.77 į

Bendras aukštis pelėsių yra 24mm, aukštis mediena yra 18mm, ir aukštis ašmenys yra 6 mm (žr. nuorodą nuotrauką apačioje).

Jei jums reikia 16mm pelėsių (Sizzix Big Shot ir kt.die pjovimo stakles), prašome leiskite man žinoti.

medžiaga:

Mirti-pjovimo pelėsių yra pagamintas iš medžio ir metalo, tvirtos ir ilgaamžės.Padalintas į du požymiai: namų ūkio geležtės ir Japonijos peilių.Japonų peiliai yra stipresni ir patvaresni nei buitiniai peiliai.

"Su angelių" reiškia, kad jūs galite nustatyti jį ranka.

"Ne angelių" reiškia, kad jūs galite naudoti siuvimo mašina siūti.

naudojimas:

Paprastai naudojamas odos amatai, iškarpų albumai, "PASIDARYK pats" amatų auskarai, ir net kitų papuošalų priėmimo.Ji taip pat gali būti naudojamas siekiant sumažinti tam tikrų pelėsių ant bet kokios medžiagos, ir gali sumažinti įvairių tipų medžiagų, kurios gali būti sumažinti su žirklės, pvz.: vizitinės kortelės, popieriaus, audinio, odos, magnetinio popieriaus ir kt.Jis suteikia jums galimybę išbandyti daugiau rankų darbo medžiagos.Gaminti netikėtas poveikis, papuošti namai, baldai, miegamieji, ir skatinti savo vaizduotę.

Idealus dovanų pasirinkimą:

Festivalio metu, jūs galite naudoti šią formą, kad šiltas amatų draugai, tėvai, sutuoktiniai ar vaikai.

Jis yra suderinamas su dauguma standartinių die pjovimo mašinos, ir taip pat gali būti sumuštas rankiniu būdu.

pastaba:

A) rekomenduojama naudoti mirti pjovimo mašina.Jei neturite mirti pjovimo mašina, galite naudoti vadovą, mirti pjovimo.Vieta pelėsių ant kieto paviršiaus, nustatyti medžiagos, tvirtai pelėsių, ir tada paspauskite peilis su mediniu ar guminiu plaktuku.

B) numatytasis nustatymas yra vaizdo dydį (jei turite kitų dydžių, prašome leiskite man žinoti).

C) Mes teikti individualiems poreikiams pritaikytas paslaugas: Jūs galite siųsti man į produktų nuotraukas ir dydžių, jums reikia pritaikyti (didelės raiškos pdf, jpg, png arba kitų vaizdo formatai), ir aš duosiu jums tikslią citatą.

D) Ji trunka apie 5~7 darbo dienas pateikti pelėsių.Po gamybos yra baigtas, mes organizuojame pristatymą, jūs iš karto ir pristatyti pakuotės jums kuo greičiau.Jei esate užsiėmę, prašome susisiekti su mumis siųsti express logistikos paslaugas.

Gerbiamas kliente, dėkojame, kad lankotės mūsų parduotuvėje.Jeigu esate patenkinti produkto gavote, prašome pasidalinti ja su savo draugais, nepamirškite paspausti patvirtinti gavimą ir mums penkių žvaigždučių!Jūsų penkių žvaigždučių pagyrimas yra didžiausias mūsų palaikymą ir paramą!Jei jūsų netenkina, prašome neskubėkite duoti mums blogai peržiūrėti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes padėsime jums išspręsti po pardavimo, problemų, manau, mes ir toliau jums tarnauti, kol būsite patenkinti.linkiu malonaus kasdien.

Modelio Tipas Gėlė, Nereguliarus Pav.
Modelio Numeris odos įrankiai
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Naujųjų Metų Kalėdų Eglutės Ornamentu Cutter Pelėsių

Naujųjų Metų Kalėdų Eglutės Ornamentu Cutter Pelėsių "Pasidaryk pats" Žiedlapių Kabinti Karolius, Dovanų, Rankdarbių Priemonė Medienos Miršta Amatų SMVAUON

Produkto parametrai Mieli draugai, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę! Toliau pateikiamas įvadas apie produktą: specifikacija: Modelis: KK-072-D45 Visas dydis: 45 * 45 mm / 1.77 * 1.77 į Bendras aukštis pelėsių yra 24mm, aukštis mediena yra 18mm,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!