Kategorija

1 Puokštė Modeliavimas Magnolia Gėlių Šilko Audinio Gėlių Vestuvių Puokštė Netikrą Žalumos, Gėlių Išdėstymas Darbalaukyje Vaza Dekoras

Nauja

€2.27

€3.78

-39 %

Yra sandėlyje

Žymos: crown dirbtinio šilko gėlių, pranešk apie netikrą lapai, dirbtinė žaluma, dirbtinis vynuogių, dirbtinis magnolija dirbtinio šilko gėlių, žalia pu, pranešk apie netikrą žaluma, pranešk apie netikrą medį, orchidėja, dirbtinio šilko gėlių, didelis magnolija šilko gėlių.

Aprašymas:

Savybės:

1. Patvari Medžiaga : Aukštos kokybės plastiko Gėlės stiebo ir šilko audinio gėlių Žiedų galvučių, kurių funkcijos jausmas, minkštas ir ilgaamžiškumą.Daugkartinio naudojimo ir ekonomiškas.

2. Platus Panaudojimas : Tinka salių, stalų, pobūviai, vestuvės, Valentino Dieną ir papuošalai Kalėdų.Įmonė ir neturi nukristi lengvai.

3. Privalumas : Tas pats, kaip nekilnojamojo šviežios gėlės su aukštos kokybės, kuri gali būti išsaugota keletą metų.Gali būti pakartotinai naudojamas vėl ir vėl, kiekviena spalva yra ryškus, kad jūsų renginys ypatingas!

4. Dydis & Skaičius : bendras ilgis apie 43CM.Skyrius turi 5 filialus ir apie 20 žiedų.

5. Dėmesio: Per ilgalaikį transportas, žydinčios šakos gali būti pažeistas arba išspausti deformuoti.Jei gėlė filialai gausite atskirti galite pabandyti pataisyti su karšto lydalo klijai.Gėlių formos gali būti atkurta su plaukų džiovintuvu arba karšto garo.Jei gėlė filialai pertrauka ir negali būti remontuojamos, prašome susisiekti su mumis be nedvejodama.

6. Priežiūra : Vengti ilgalaikio tiesioginių saulės spindulių, išvengti korozijos, ir išskalaukite švariu vandeniu, kiek įmanoma.Paprastai, ją galima valyti su plaukų džiovintuvu (šaltas oras).

7. Pastaba : Prašome perskaityti gaminio aprašymą duomenys arba susisiekti su mumis prieš perkant.Prašome nurodyti spalvą ir dydį produktą, kurį norite perkant, kitaip mes numatytasis aprašymas pavadinimas gabenti prekes.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Aprašymas: Medžiaga: plastikas, šilko audinio

Dydis: 43cm ilgio iš viso

Amatų: Pusiau rankinis

Baterija: Ne

Spalva/Stilius: Kaip parodyta paveikslėlyje

Naudojimas: tinka Namuose, Biure, Pobūviai, Vestuvės

Komplektą Sudaro:

1 x Modeliavimas Puokštė Magnolia Gėlių

Medžiaga Plastikiniai
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 297499
Proga Vestuvės
gėlių stilius Gėlių Puokštė
Stilius Gėlė

Parašyti atsiliepimą

1 Puokštė Modeliavimas Magnolia Gėlių Šilko Audinio Gėlių Vestuvių Puokštė Netikrą Žalumos, Gėlių Išdėstymas Darbalaukyje Vaza Dekoras

1 Puokštė Modeliavimas Magnolia Gėlių Šilko Audinio Gėlių Vestuvių Puokštė Netikrą Žalumos, Gėlių Išdėstymas Darbalaukyje Vaza Dekoras

Aprašymas: Savybės: 1. Patvari Medžiaga : Aukštos kokybės plastiko Gėlės stiebo ir šilko audinio gėlių Žiedų galvučių, kurių funkcijos jausmas, minkštas ir ilgaamžiškumą.Daugkartinio naudojimo ir ekonomiškas. 2. Platus Panaudojimas : Tinka salių, stalų, pobūviai,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!