Kategorija

TOVIA Kreivė Atvartu Diskas Šlifavimo Diskai 40 60 Radial Šlifavimo Ratas Šlifavimo Diskas Šlifavimo Medienos Poliravimas Metalo, Nerūdijančio Plieno,

Nauja

€8.61

€13.24

-34 %

Yra sandėlyje

Žymos: sustiklintos cbn šlifavimo diskai, disko šlifuoti, disko rūdžių, plytelių poliravimo rato, centrinis šlifavimas, moledor piktžolių, rg500, kontaktai varantys, diskoteka led, lenkijos varantys.

Produkto specifikacijos: 115MM/125MM

Pjūklo disko storis: 10.57 MM/11.87 MM

Pjūklo disko skylės skersmuo: 22,2 MM

Pjūklo disko išorinis diametras: 115MM(4.5 colių)/125MM(5inch)

Maksimalus greitis: 12250rpm

Disko medžiaga: Cirkonio

Taikoma mašina: Kampas malūnėlis

Taikymo scenarijus: Ji gali šlifuoti ir poliruoti metalo, plieno, nerūdijančio plieno, aukštos kokybės, ir termiškai apdoroto plieno.

Produkto savybės: ilgas gyvenimas, saugus, lengvai valdoma

Aukščiausios Cirkonis Kreivė Atvartu Diskas

Ji suteikia įvairių agresyvus,sklandžiai,greitai šlifavimo ir poliravimo patirtis.Po to, naudojant TOVIA atvartu diską,jis paliks idealiai lygaus paviršiaus yra tik kaip amatas ,kuris gali sutaupyti jūsų laiką ir pinigus.Tai rodo, ilgam darbui, gyvenimo funkcija,sunku būti sugadintas.

Vokietija Cirkonis Medžiaga

Ačiū, kad cirkonis mateial, kuris yra pagamintas iš Vokietijos,Tai rodo, ilgam darbui, gyvenimo funkcija,sunku būti sugadintas.

Radialinė Konstrukcija šlifavimo filė siūlių ir vidinių kampų

Specialių radialinė konstrukcija yra daugiafunkcinis daugiau kaip jūsų vaizduotė.Palyginti su įprastu atvartu diską,TOVIA Cirkonis Kreivė Atvartu Diską įrašyti daugiau laiko šlifavimo filė siūlių ir ji taip pat gali padidinti finišo rezultatus gabalai.

Jis sugeba skirti šlifuoti ir poliruoti metalo,plieno,nerūdijančio plieno,aukštos legiruotojo,termiškai apdoroto plieno.

T29 Tipo Parinkimas Diskas

Šlifavimo paviršiaus TOVIA lenktas atvartu diskas turi didėjimo spindulys, kuris suteikia T29 atvartu diską geriau pjovimo galimybę plokštumoje.

Kai darbo, T29 šlifavimo ratas turi kampas 15° iki 25° su šlifavimo paviršiaus.Jis daugiausia naudojamas šlifavimo kontūrai ir kraštų.

Patogu Šlifuoti & Lenkų

Tai pašalina būtinybę pasukti gabalai ar šlifuoti aukštyn-žemyn.Jis sugeba už atiduoti visus šlifavimo užduotis pasiekti su tradiciniais atvartu diskai, TOVIA kreivė atvartu diskas taip pat galite šlifuoti ant krašto ir viršuje diską.Lengva valdyti bet kokiu kampu, kaip norite, šlifuoti ir poliruoti.

Langai Su Stiklo Pagrindo Plokštės

Langai su stiklo pagrindo plokštės padėti absorbuoti vibracijos ir yra suvartojama per naudoti, o ne tepamas.

Dviejų Pasirinkimas:40 Smėlis & 60 Smėlis

40 Smėlis: Agresyvus šlifavimo ir suvirinimo šalinimas

60 Smėlis: Kai vidutinio malimo ir apdailos reikalingi vienas žingsnis

Pristatymas

1.Visi sklypai paprastai laivybos laikas 14 iki 60 dienų,galite patikrinti informaciją apie: https://www.17track.net/zh-cn.

2.Komercinės laivybos laikas Express yra 3-7 darbo dienas.Jei reikia ,prašome susisiekti su mumis.

3.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors problemų, apie siuntos, mes visada pasiruošę teikti pagalbą.

4.Jei visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.Tikimės, kad jūs galite suprasti!

Grįžti & Grąžinti

1.Jei turite kokių nors problemų, gavusi savo siuntinį,prašome leiskite mums žinoti,mes suteiksime tinkamas sprendimas jums, įskaitant išsiųsti ar grąžinti pinigus.

2.Mes teikti "Nemokamai Grąžinti" paslauga, jūs gaunate 15 dienų (viršuje, kad dėl laiku, data) nuspręsti, jei norite išsaugoti arba grąžinti elementą,pasirinkite "Easy Vietos Grįžta" priežastis,ji yra visiškai nemokama.Po gauname tai,mes grąžinsime jums.

3.Jei jūs įsitikinkite, kad grįžti sklypų mums,prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes dabar tik paramos nei 16 šalių mėgautis Nemokamai Grąžinti paslauga.

Atsiliepimai

1.Jei nepatenkintas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl pagalbos prieš atidarant ginčus, mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

2.Jei yra patenkintas,prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą (5 žvaigždučių), su gražiais nuotraukas mums.Ir tai, kad mūsų gerbėjai, jums bus gauti kai kurių nuolaida kitą kartą.

Applicable machine Kampas Malūnėlis
Pjūklo disko storis 10.57 MM/11.87 MM
Prekės Pavadinimas T TOVIA
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Produkto Savybės Ilgas tarnavimo laikas, Saugus, lengva valdyti
Pjauti išorinis skersmuo 115MM(4.5 colių)/125MM(5inch) Maksimalus greitis
Tipas Šlifavimo Blokas
Application scenario Galima šlifuoti ir poliruoti metalų ir jų lydinių termiškai apdoroto plieno.
Modelio Numeris PGW03
Disko medžiagą cirkonis
Sertifikavimo Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Pjūklo disko kiaurymės skersmuo 22,2 mm
Gaminio Specifikacijos 115MM/125MM

Parašyti atsiliepimą

TOVIA Kreivė Atvartu Diskas Šlifavimo Diskai 40 60 Radial Šlifavimo Ratas Šlifavimo Diskas Šlifavimo Medienos Poliravimas Metalo, Nerūdijančio Plieno,

TOVIA Kreivė Atvartu Diskas Šlifavimo Diskai 40 60 Radial Šlifavimo Ratas Šlifavimo Diskas Šlifavimo Medienos Poliravimas Metalo, Nerūdijančio Plieno,

Produkto specifikacijos: 115MM/125MM Pjūklo disko storis: 10.57 MM/11.87 MM Pjūklo disko skylės skersmuo: 22,2 MM Pjūklo disko išorinis diametras: 115MM(4.5 colių)/125MM(5inch) Maksimalus greitis: 12250rpm Disko medžiaga: Cirkonio Taikoma mašina:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!