Kategorija

Dekoratyvinis "Pasidaryk pats" Kabo Sieninis Veidrodis Šiaurės Metalo Aukso Veidrodis Namuose

Nauja

€2.35

€4.70

-50 %

Yra sandėlyje

Žymos: aukso žiedas " rose, pranešk apie netikrą veidrodis, aukso veidrodis šiaurės, emalio rožinė veidrodis, didelis aukso ratas veidrodis, dekoro veidrodis, aukso veidrodis derliaus, europos veidrodėliai, aukso dekoratyviniai veidrodžiai, medaus veidrodis.

Aprašymas:

Tvirtos Konstrukcijos - Šis mažas apvalus sieninis veidrodis pagamintas iš aukščiausios kokybės, labai patvarios medžiagos, turinčios tvirtas metalinis rėmas ir atidarykite nuorodą grandinės garantuotas, kad atlaikytų laiko išbandymą be blukimas off.

Stabili ir Ilgaamžė - mes naudojame aukštos kokybės ir tvirtos metalo pagrindų mūsų veidrodis.Ji veiksmingai užkirsti kelią sloshing.mes ne tik jėgos, dėl meno, bet taip pat atkreipti dėmesį į praktinę.

Papuošti jūsų namuose - tai geometrinis dekoro padidinti geometrinis estetika į jūsų namus.su paprastos konstrukcijos, sukurti patogias gyvenimo atmosferą jums.

Jis tinka kabinti gyvenamasis kambarys, miegamasis, vonios kambarys ir kt.Elegantiškas sienų apdailai už jus.

Puiki Dovana - Kad ši praktiškai vintage veidrodis, sienų dekoras sau, ar mąstantis housewarming dovana ypatinga draugas, ir jūs galite būti tikri, kad laimės jų brangimas.Nereikia gaišti savo laiką su sudėtingų montavimo, kaip veidrodis atvyksta paruoštas kabinti!

Dydžių Lentelė:

S Dydis: 31.5x20.5cm / 12.4x8inch

M Dydis: 40x25.5cm / 15.74x10inch

L Dydis: 45.5x30.5cm / 17.9x12inch

Komplektą Sudaro:

1 vnt Apvalus Veidrodis ant Sienos

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Stiklas
Formos Round
Modelio Numeris Apvalus Veidrodis ant Sienos

Parašyti atsiliepimą

Dekoratyvinis

Dekoratyvinis "Pasidaryk pats" Kabo Sieninis Veidrodis Šiaurės Metalo Aukso Veidrodis Namuose

Aprašymas: Tvirtos Konstrukcijos - Šis mažas apvalus sieninis veidrodis pagamintas iš aukščiausios kokybės, labai patvarios medžiagos, turinčios tvirtas metalinis rėmas ir atidarykite nuorodą grandinės garantuotas, kad atlaikytų laiko išbandymą be blukimas off. Stabili

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!