Kategorija

Kavinukas Klasikinis Dizainas Palace Kilnus Virdulys su Filtru Vertus Lašinamas Kavos Puodą Gooseneck Bronzos Sietelis Retro Teismas Arbatinukas

Nauja

€18.00

Yra sandėlyje

Žymos: kavos v60, stiklo elektros kavos sietelis, kavos filtras, kavos sietelis elektrinės sienų, cezve kavos, prancūzijos spauda, kavos dripper, kavinukas nerūdijančio, komercinių elektros kavos sietelis, kavos dripper stendas.

Pavadinimas: Nerūdijančio Plieno Virdulys

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Programos: Office/Home/Kavos Parduotuvė/Baras/Verslo Dovanos

Komplektą sudaro: 1 x Nerūdijančio Plieno Virdulys

Q & A:

Q: Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?

A: Mes priimame Šiuos mokėjimo būdus: Kredito Kortelę, VISA, PayPal, Banko pavedimu, Western Union ir pan.(Visi mokėjimai atliekami www.ptextile.lt yra tvarkomi Alipay.)

Q: ar Yra ary sekimo numerį mano punktas

A: Taip, mes išsiųsti kiekvienas, kad su jų sekimo numerį, ir jūs galite eiti į svetainę stebėjimo patys (www.17track.net/en) arba susisiekite su mumis jums padėti trasoje.

K: aš esu pardavėjas, norėčiau pirkti daug produktų iš jūsų, didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?

A: Jei jūsų kiekis yra didelis, Prašome susisiekti su mumis.Didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Pristatymas:

-Mes laivas visame pasaulyje!Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po apmokėjimo.

Prekės bus vežamos į jūsų www.ptextile.lt profilio adresą,Prašome užtikrinti, kad pristatymo adresas yra pilna ir teisinga. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu)

-Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinti ir išsiųsti jums naują.

Grįžta & Grąžinamosios Išmokos:

- Jei esate nepatenkinti, kai juos gaunate, prašome grąžinti ją per 7days pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su mumis, kol jūs ją grąžinti.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti pagal pirkėjo.

- Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

- Mes grąžinsime JŪSŲ VISĄ sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti.

Atsiliepimai:

-Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir mes susisieksime su jumis greičiau.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas boratat
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Parašyti atsiliepimą

Kavinukas Klasikinis Dizainas Palace Kilnus Virdulys su Filtru Vertus Lašinamas Kavos Puodą Gooseneck Bronzos Sietelis Retro Teismas Arbatinukas

Kavinukas Klasikinis Dizainas Palace Kilnus Virdulys su Filtru Vertus Lašinamas Kavos Puodą Gooseneck Bronzos Sietelis Retro Teismas Arbatinukas

Pavadinimas: Nerūdijančio Plieno Virdulys Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje Programos: Office/Home/Kavos Parduotuvė/Baras/Verslo Dovanos Komplektą sudaro: 1 x Nerūdijančio Plieno Virdulys Q & A: Q: Kaip aš galiu

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!