Kategorija

Dviračių Nuoma Vest LED Belaidžio Saugos Posūkio Signalo Lemputė Liemenės Dviračiu Naktį Įspėjimo Pagrindiniai Šviesos chaleco ciclismo

Nauja

€5.47

€12.16

-55 %

Yra sandėlyje

Žymos: atspindi liemenė, dviračių liemenės dviratį dviračiu be rankovių, elastinga led dviračių liemenė, saugos liemenė geltona, mirksintis led dioda, dviračių vest vėjo, bicycl, honda civic plokštė, led diodų apšvietimas, led saugos liemenė.

Ypatybė:

1. Tai yra 4 Led Signalus - kairėn, dešinėn, pirmyn, stabdyti, iš posūkio signalai avariniai signalai, kad priminimas vairuotojams išlaikyti atstumą.

2. Reguliuojamas Ir Lengva Nešioti Atspindintys veikia, lengvas, LED liemenė yra elastinga dirželio sagtis, skirta lengva įjungti ir išjungti, greitai atleiskite.Ir tai tinka bet kokio dydžio kūno, su reguliuojama sagtimi.Tai Nuostabi dovana - Gauti vieną už dviratininkas ar jogger norite išlaikyti saugūs.

3. Paraiška - Puikus kelio pusėje statybininkams, pakulos sunkvežimių vairuotojai, eismo direktorių ir automobilių stovėjimo palydovas, taip pat tinka lauko veikla - bėgimas, važiavimas dviračiu, šuo-vaikščiojimas, bėgiojimas, automobilių saugos, motociklų ir jodinėjimas ir kitos veiklos.Tai saugiausias variantas, kai matomumas kelionės pakelės dieną, ar naktį.

4. Lengva Įdiegti - Tai LED atspindintis maišas gali būti lengvai sumontuoti ant savo dviračių kuprinė ar tiesiog nešioti ant nugaros.

5. USB Įkrovimo Baterija (akumuliatorius - Tai matomumo liemenę, yra įrengta USB įkraunamą bateriją, kurią galima įkrauti paprasčiausiai prijungti prie savo kompiuterio arba mobiliojo galia bankas.Gerokai pratęsti darbo laikas didelio matomumo veikia liemenė.

Dydis: 24 x 24 x 16cm

Baterija: Pakraunama 650mAh baterijas

Remoter Valdymo Atstumas: 3M

Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Funkcija EL Mirksi
Medžiaga Nailonas, vandeniui atsparus nailonas
lašas laivas Parama
Lytis VYRAI
Audinio Tipas Broadcloth
Tipas Dviračio Šviesos
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Vest
Sportas Tipas Dviračių sportas
Modelio Numeris Dviračio Šviesos
Signalinė Lemputė Liemenė Dviračių Liemenė
LED Night Riding dviračių kuprinė

Parašyti atsiliepimą

Dviračių Nuoma Vest LED Belaidžio Saugos Posūkio Signalo Lemputė Liemenės Dviračiu Naktį Įspėjimo Pagrindiniai Šviesos chaleco ciclismo

Dviračių Nuoma Vest LED Belaidžio Saugos Posūkio Signalo Lemputė Liemenės Dviračiu Naktį Įspėjimo Pagrindiniai Šviesos chaleco ciclismo

Ypatybė: 1. Tai yra 4 Led Signalus - kairėn, dešinėn, pirmyn, stabdyti, iš posūkio signalai avariniai signalai, kad priminimas vairuotojams išlaikyti atstumą. 2. Reguliuojamas Ir Lengva Nešioti Atspindintys veikia, lengvas, LED liemenė yra elastinga dirželio sagtis, skirta

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!