Kategorija

Ilgai Mezgimo Adatos iš Nerūdijančio Plieno, Nėrimo Kabliuko Plastiko Valdovas Daugiafunkcinis Siuvimo Priemonės Travel Kit "Siuvimo Reikmenys " PASIDARYK pats"

Nauja

€20.30

Yra sandėlyje

Žymos: xr apsaugos darbuotojas.

Produkto Aprašymas:

Pagrindinė Medžiaga:Aliuminio Galvos, Gumos Rankena

Kiekis:1 Komplektas

Naudojimas: "PASIDARYK pats" Amatų

Savybės:

Pagamintas iš gražus kokybės medžiagos, dvigubo sluoksnio konstrukcija išsaugoti daugiau nėrimo priemones.Užtrauktukas uždarymo gali leisti atveju atidaryti iki galo plokščia.Ten yra maža kišenė ir akių skyriuje su užtrauktuku viduje, jie gali būti šiek tiek aštrių priedai išvengti skauda pirštą.

Labai patogus, lengvas, nėrimo adatos su minkštos gumos rankena rankena, kuri gali sumažinti arba išvengti rankos, riešo ar pirštų skausmą.Ji yra puiki Artrito Rankas.

Sklandžiai poliruoto aliuminio puošybinės be jokių snagging ar cypimo ir šiurkščių kraštų išvengti kenkia jūsų ranką.Nėrimo Adatos su Giliai Gerklės tūptinės be vargo.Puikiai tinka įvairaus amžiaus ir patirties amatų mėgėjai.

14 Dydžio ( B2.0mm - P10.0mm).Kiekvienas kabliukas turi spalvomis ir atspausdintas ir raidės, ir skaičiai, lengva rasti tinkama dydis, kad atitiktų jūsų projektą.

Viskas jums kada nors reikia nėrimo yra įtraukta į šį all-in-one nėrimo rinkinys, palaikyti tvarką, niekada prarasti viską dar kartą ir turėtų priemonių imtis bet kokios projektas!Puikiai tinka kelionės ar nerti visur, pavyzdžiui, oro uostas, parkas, namuose ar darbe.

Puiki dovana tiems, kurie yra, pavyzdžiui, nėrimo, nuo pradedančiųjų iki profesionalių crocheter net žmonėms su artrito rankas.Tai bus puiki idealus, Kalėdų, Mamos Dienos, Gimtadienio ar daug kartų.

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

2. Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

Medžiaga Plastikiniai+dėmių
Tipas įrankių rinkiniai
Prekės Pavadinimas stenzhorn
Naudoti Mezgimo

Parašyti atsiliepimą

Ilgai Mezgimo Adatos iš Nerūdijančio Plieno, Nėrimo Kabliuko Plastiko Valdovas Daugiafunkcinis Siuvimo Priemonės Travel Kit

Ilgai Mezgimo Adatos iš Nerūdijančio Plieno, Nėrimo Kabliuko Plastiko Valdovas Daugiafunkcinis Siuvimo Priemonės Travel Kit "Siuvimo Reikmenys " PASIDARYK pats"

Produkto Aprašymas: Pagrindinė Medžiaga:Aliuminio Galvos, Gumos Rankena Kiekis:1 Komplektas Naudojimas: PASIDARYK pats Amatų Savybės: Pagamintas iš gražus kokybės medžiagos, dvigubo sluoksnio konstrukcija išsaugoti daugiau nėrimo priemones.Užtrauktukas

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!