Kategorija

17L/33L Priešpiečių Dėžutė, Maišelis Izoliuoti Šilumos Aušintuvo Darbą Iškylų Krepšys Automobilių Ledo Paketas Matinio Oksfordo Audinys Lauko Iškylų Krepšys Automobilį

Nauja

€13.95

€21.46

-34 %

Yra sandėlyje

Žymos: 120v baterijos kroviklis, bag thermal, aušintuvas iškylą, coleman, termoelektriniai aušintuvas dalys, oro aušintuvo kambarys, krepšys cool, bag cooler, aušintuvas maisto, savaitgalis.

Savybės:

? ATNAUJINTI PAMUŠALAS & UŽTRAUKTUKAS: pamušalas pietūs maišelis yra pagamintas iš PEVA Aplinkos Apsaugos Vandeniui, kad Filmas nebus išlydyti lengvai, kai maišelį turėti ką nors karšto, tuo pačiu metu, mes naudojame aukštos kokybės užtrauktukas, kuris bus sumažinti galimybę neveikia užtrauktukas.

? Ilgalaikė IZOLIACIJA: pietūs maišelis yra pagamintas iš matinio Oksfordo audinio.Be to, vidaus pamušalas yra pagamintas iš PEVA Aplinkos Apsaugos Vandeniui Filmas, todėl jūs galite įdėti savo maisto, į maišelį tiesiogiai.Vidinis 8mm EPE puta suteikia puiki apsauga jūsų taroje, maisto produktų ir gėrimų.

? PLAČIOS ATVIROS DIZAINAS: Viršuje pietūs maišą galima atverti 32*20.5*28cn/40*27*31cm tvirta užtrauktukas, kuris reiškia, kad jūs galite įdėti savo pietų bako į maišą ir paimtas maišas horizontaliai.Plati atvira dizainas, kad būtų lengva pasiekti ir tai gali užkirsti kelią skysčių ištekėjimo iš konteinerių ir nešvarumo viduje maišą, kuris bus taupo jūsų valymo laiką.

? DIDELĖ TALPA: 32*20.5*28cn/40*27*31cm.Maksimalus pajėgumas yra 17/33L, spacy pakankamai parduotuvėje 24 skardines (330ml), arba savo pietų pavyzdžiui, sumuštiniai, salotos, užkandžiai, gėrimai ir vaisiai ir pan.

? PATVARUS & HEAVY DUTY: išorė pietūs maišelis yra pagamintas iš matinio Oksfordo audinio ilgaamžiškumą ir vandens korektūros ir lengvas valymas.Stiprus lino rankenos ir sunkiųjų nailono prisijungti, tankus siūlėmis, kad į maišelį, labai patvarus, didžiuojuosi, atlikti jūsų pietūs.

Techniniai duomenys:

Spalva: Pilka

Talpa: 17/33L

Medžiaga: frosted Oksfordo audinio,PEVA Aplinkos Apsaugos Vandeniui Plėvelės,8mm EPE puta

Dydis: (17L)32*20.5*28cn,(33L)40*27*31cm

Paketas Apima:

1 X Pietūs Maišą

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

dydis (17L)32*20.5*28cn, (33L)40*27*31cm
Medžiaga matinio Oxford medžiaga
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

17L/33L Priešpiečių Dėžutė, Maišelis Izoliuoti Šilumos Aušintuvo Darbą Iškylų Krepšys Automobilių Ledo Paketas Matinio Oksfordo Audinys Lauko Iškylų Krepšys Automobilį

17L/33L Priešpiečių Dėžutė, Maišelis Izoliuoti Šilumos Aušintuvo Darbą Iškylų Krepšys Automobilių Ledo Paketas Matinio Oksfordo Audinys Lauko Iškylų Krepšys Automobilį

Savybės: ? ATNAUJINTI PAMUŠALAS & UŽTRAUKTUKAS: pamušalas pietūs maišelis yra pagamintas iš PEVA Aplinkos Apsaugos Vandeniui, kad Filmas nebus išlydyti lengvai, kai maišelį turėti ką nors karšto, tuo pačiu metu, mes naudojame aukštos kokybės užtrauktukas, kuris bus sumažinti

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!