Kategorija

Besegad Aliuminio Lydinio Planšetinį Kompiuterį, Mobilųjį Telefoną Lentelė Darbalaukio Išmaniojo Telefono Turėtojas Stovėti Krovimo Doko Stotis "IPhone", "Huawei" Xiaomi

Nauja

€0.79

€1.47

-46 %

Yra sandėlyje

Žymos: doko stotis belaidžio, bike mount telefono, squshi, huawei mediapad t1 701u, aliumininiai telefono stovas, doko stotis "samsung" s10, dviračių laikiklis mobil, huawei mediapad, garbės tablet, dviračių laikiklis telefono.

Aprašymas:

Paprasta, bet praktiškai telefono laikiklį, skirtą žiūrėti TV, video pokalbiai, video, foto, arba naršyti bet kur, atleiskite savo rankas žaisti telefonai.

Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, su stipriais guolių talpa, išskirtinį išvaizdą, apsaugos nuo rūdijimo ir patvari ilgalaikis.

Su neslidžiais silikono pagrindo leidžia telefoną ir laikiklis tvirtai toje pačioje vietoje, apsaugo juos nuo netyčia nukristi.

Atsargų apmokestinimo line hole dizainas, patogus įkrovimas iš paskos savininko, gali taip pat daro jūsų darbalaukio tvarkingas ir švarus.

Universalus suderinama su "iPhone" 11 " Pro Max, Huawei Mate 30 30 Pro, iPad, Xiaomi, Samsung, KOLEGA, HTC ar kiti 3-9.7 colių android išmaniuosius telefonus ir planšetinius kompiuterius.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aliuminio lydinys

Pastaba: turėtojui tik, kiti daiktai nėra įtraukiami!

Galimos spalvos: sidabro, juoda

Praneškite mums norimą spalvą, kai jūs perkate jį, ar dar mes atsiųsime atsitiktinai

Pakuotė:

1 x Telefono Turėtojas

Galimos Spalvos sidabrinė, juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Aliuminio Lydinys Telefono Turėtojas
Įkroviklis No
Suderinamos Prekės Universalus, "Huawei"
Prekės Pavadinimas DigRepair
Savybės Jokios Funkcijos
Medžiaga Aliuminio lydinys
Tipas Stalas Turėtojas
Parama Dropshipping
Yra Garsiakalbis No

Parašyti atsiliepimą

Besegad Aliuminio Lydinio Planšetinį Kompiuterį, Mobilųjį Telefoną Lentelė Darbalaukio Išmaniojo Telefono Turėtojas Stovėti Krovimo Doko Stotis

Besegad Aliuminio Lydinio Planšetinį Kompiuterį, Mobilųjį Telefoną Lentelė Darbalaukio Išmaniojo Telefono Turėtojas Stovėti Krovimo Doko Stotis "IPhone", "Huawei" Xiaomi

Aprašymas: Paprasta, bet praktiškai telefono laikiklį, skirtą žiūrėti TV, video pokalbiai, video, foto, arba naršyti bet kur, atleiskite savo rankas žaisti telefonai. Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, su stipriais guolių talpa, išskirtinį išvaizdą, apsaugos

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!