Kategorija

40Pcs/Daug Antiqued Bronzos, Vario, Metalo Steampunk Įrankius, Pakabukai Pakabukas Laikrodis Žiūrėti Varantys Įrankio Crafing "PASIDARYK pats" Rinkiniai

Nauja

€3.95

€5.07

-22 %

Yra sandėlyje

Žymos: elektronų rinkinys, ary laikrodžiai, stiklo steampunk, grandinės vario, steampunk fantasy art, arduino pavara, foto šviesos rinkiniai, vyrai steampunk batai, "pasidaryk pats" žiūrėti, bmw x3 f25.

PAKUOTĖ : Jūs gausite 40pcs steampunk įrankius, pakabukai mišrios dydžių ir aukso spalva( Pastaba: ši prekė yra parduota GABALAS, prašome patikrinti aiškiai prieš pirkdami).Daug kiekį jūsų atsarginės ar pakeisti.

KOKYBĖS MEDŽIAGA :Pagaminti iš lydinio, švino nemokamai, su paprasta žiūrėti varantys įrankių dizainas, šie žiūrėti varantys įrankių yra lengva nešioti.

Mišrios Spalvos :spalvų, įskaitant Antikvariniai aukso, Antikvariniai sidabro, antikvariniai bronzos, Antikvariniai vario ir kt.Tinka daugeliu atvejų, pavyzdžiui, Kalėdų, Helovinas, Šalių ir kt.

SUMAIŠYTI DYDŽIAI :Skersmuo: Apie 10-26 mm/0.39*1.02 colių.Sumaišyti nešiojamų dydžio, lengva nešiotis.

MULTI NAUDOJIMAS :Idealiai tinka priėmimo karoliai ar auskarai, pakabukas pakabukai, amatų & papuošalai, aksesuarai, scrapbooking projektus, ir daug kitų projektų.

Mielas drauge,Jei jūsų užsakymų daugiau nei $8, mes atsiųsime registruotu laišku.

Jei norite naudoti Epacket ar www.ptextile.lt standartinis oro paštu, tik reikia mokėti siuntimo išlaidas už vieną sklypą, kiti tik pasirinkti nemokamą vežimą, arba susisiekite su mumis reguliuoti išlaidas.

Prekės Pavadinimas moonrise
Spalva Antikvariniai sidabras/bronza/auksinė/varis
Naudojimas Puikus, todėl karoliai ar auskarai, pakabukas pakabukai
Suderinamumas Viskas Suderinama
Modelio Numeris HK299
Kiekis 100 g(Įvairių modelis, kiekis skiriasi)
Stilius Punk, Mišrus
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
Pakabučiai Tipas ratas
Formos\modelis Kita
Medžiaga Metalo
Metalų Tipas Cinko Lydinys

Parašyti atsiliepimą

40Pcs/Daug Antiqued Bronzos, Vario, Metalo Steampunk Įrankius, Pakabukai Pakabukas Laikrodis Žiūrėti Varantys Įrankio Crafing

40Pcs/Daug Antiqued Bronzos, Vario, Metalo Steampunk Įrankius, Pakabukai Pakabukas Laikrodis Žiūrėti Varantys Įrankio Crafing "PASIDARYK pats" Rinkiniai

PAKUOTĖ : Jūs gausite 40pcs steampunk įrankius, pakabukai mišrios dydžių ir aukso spalva( Pastaba: ši prekė yra parduota GABALAS, prašome patikrinti aiškiai prieš pirkdami).Daug kiekį jūsų atsarginės ar pakeisti. KOKYBĖS MEDŽIAGA :Pagaminti iš lydinio, švino nemokamai, su paprasta

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!