Kategorija

Gulluoglu Sūrio Pyragas Dašiai (Peynirli Su böreği), Šviežiai Pagamintų

Nauja

€20.21

Yra sandėlyje

Žymos: aušintuvas egr, varpos tepalas, kina, lytis vibracijos vibratorius penis, datsun, geismas, kremas padidinti varpos dydžio, juoda suknelė lytis, blb, juoda playsuit.

Galite užsisakyti šiandien ir šviežiai keptos sūrio pyragas bus ant jūsų stalo per 1 darbo dieną ES (Vokietija - Prancūzija - Nyderlandai ir kt.) ir U. K. ir 2 darbo dienas JAV.Siekiant išsaugoti maksimalų šviežumą visi mūsų produktai yra pristatomi į specialią išsiurbtas paketą.

Mūsų vizija yra kurti naujų unikalių patiekalų ir skonių visus mūsų produktus,taip pat įsigyti tradicinės turkų pyragus, nuo 1871 m. Güllüoğlu naudoja 100% natūralių ingredientų ir vystosi saldumynai su profesionalų komanda apdovanojimai masterchefs.Mūsų pavyzdinė gamykla yra Stambule, Turkijoje su dauguma, technologiškai pažangi įranga, ir prižiūri maisto inžinierių, kurie gamina 9.000 lbs rankų darbo baklava per dieną.

Börek (turkijos tarimas: [bœˈɾec]; taip pat burek ir kiti variantai) yra šeimos kepti įdarytus pyragus, pagaminti iš plonos keistokas tešlos, tokių kaip phyllo ar yufka, iš Osmanų kilmę, ir taip pat konstatavo, virtuvės Balkanuose, Pietų Kaukaze, Levanto, ir kitos dalys Rytų Europoje ir Vakarų Azijoje.A börek gali būti rengiamas didelėje keptuvėje ir supjaustyti porcijomis, po kepimo, arba kaip atskiros pyragus.Viršuje börek kartais apibarstyti sezamo arba nigella sėklos.

Kilmės TR(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Baklavaci Gulluoglu
Sertifikavimo MPT
Desertiniai Įrankiai Tipas Kepimo Fakelais
Tipas Desertiniai Įrankiai

Parašyti atsiliepimą

Gulluoglu Sūrio Pyragas Dašiai (Peynirli Su böreği), Šviežiai Pagamintų

Gulluoglu Sūrio Pyragas Dašiai (Peynirli Su böreği), Šviežiai Pagamintų

Galite užsisakyti šiandien ir šviežiai keptos sūrio pyragas bus ant jūsų stalo per 1 darbo dieną ES (Vokietija - Prancūzija - Nyderlandai ir kt.) ir U. K. ir 2 darbo dienas JAV.Siekiant išsaugoti maksimalų šviežumą visi mūsų produktai yra pristatomi į specialią išsiurbtas paketą. Mūsų

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!