Kategorija

Laisvų rankų įranga stalčiuko Kablio Pagal Stalas Ausines Maišas Rūbams Sukasi Rankos Kabelių Organizatorius Ausinės Kablys Turėtojas

Nauja

€3.40

€6.93

-50 %

Yra sandėlyje

Žymos: yz426f žvakės.

Laisvų rankų įranga, Kablys Savininkas Pagal Stalas Ausinės, Stovas Metalinis Ausinių Maišas Rūbams Kalno su 360 Sukasi Rankos Built-in Kabelių Organizatorius

Aprašymas:

Tai pagal stalas laisvų rankų įranga, kablys naudojamas pakabinti ausines, maišeliai.Ji gali būti dedama į biurą, konferencijų kambarys, virtuvė, drabužinė ir kt., patogu ir praktiška.

Ypatybė:

1. Sukiojamomis dizainas: jokių klijų, jokių bėdų, reguliuojamas dizainas, gali būti įdiegta rašomieji stalai ir stalai, skirtingo storio.

2. Built-in kabelis valdymo.

3. Pagamintas iš aukštos kokybės metalo: tvirtas ir patvarus, gali nustatyti lengvi ausines labai sunkus ausinės be lenkimo arba plyšta, todėl tvirtas ausinės laikiklis.

4. Aukštis reguliuojamas: tinka lenteles arba headboards iki 1.57 cm storio, pasukite rankenėlę prieš laikrodžio rodyklę, o tada paspauskite aukštyn arba žemyn, kaip reikia reguliuoti aukštį.

5. Lengva išardyti ir įdiegti: supjaustyti į darbalaukį arba horizontalus skydas, lengva išardyti ir įdiegti, ne priemonių, lengva įdiegti.Vengti kabančių daiktų tiesiai ant stalo ir sukelia dalykų pertraukos.

6. Stabili ir tvirta struktūra: 360° besisukantis laikiklis yra ne tik mažas ir gražus išvaizdą, bet taip pat gali būti nustatytas paviršiumi, kompiuterio stalai, rašomieji stalai, spintos ir kt., ir tai yra labai stabilus pakabinti ausinės, kuprinės, kuprinės ir kiti daiktai.

Specifikacija:

Spalva: Juoda

Tvirtinimo storis: ≤4cm

Grynasis svoris: 140g

Bruto svoris: 169g

Spalva box pakuotės dydis: 13.3*10*3.3 cm

Pastaba:

Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

1 X Ausinių Pakaba

1. Paramos CSV/EXCEL " dropshipping .Mes siūlome nuolaidas didmeninius užsakymus , Jei jums reikia, prašome susisiekti su mumis.

2. Įvykdyti užsakymus kasdien.Mes galime naudoti Paypal mokėjimo.

3. Nereikia būti jokios sąskaitos-faktūros, QR kodus, promition knyga apie sklypą.

4. Mes jums tvarkyti savo užsakymus per 2-5 darbo dienas ir rankena tūkstančius užsakymų kiekvieną dieną.

5. Mes turime pakankamai atsargų, kad mūsų produktų.

6. Bet kokių klausimų, nedvejodami leiskite mums žinoti.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Ex cept kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGOS TR ANSIT METU teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną .

5. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

1. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

2. Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

3. Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Modelio Numeris laisvų rankų įranga, kablys
Elemento Tipas Ausinių Stendas
Kilmės KN(Kilmės)
sukasi rankos laisvų rankų įranga, kablys
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas ALLOYSEED
Buitinė Technika Ausinių Priedai

Parašyti atsiliepimą

Laisvų rankų įranga stalčiuko Kablio Pagal Stalas Ausines Maišas Rūbams Sukasi Rankos Kabelių Organizatorius Ausinės Kablys Turėtojas

Laisvų rankų įranga stalčiuko Kablio Pagal Stalas Ausines Maišas Rūbams Sukasi Rankos Kabelių Organizatorius Ausinės Kablys Turėtojas

Laisvų rankų įranga, Kablys Savininkas Pagal Stalas Ausinės, Stovas Metalinis Ausinių Maišas Rūbams Kalno su 360 Sukasi Rankos Built-in Kabelių Organizatorius Aprašymas: Tai pagal stalas laisvų rankų įranga, kablys naudojamas pakabinti ausines, maišeliai.Ji gali būti dedama

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!