Kategorija

Šunelis Stabdžių Žievės Guard Vandeniui Auto Stabdžių Humaniškas Žievė Apykaklės Sustabdyti Šuo Barking Įkrovimo Smūgis/Saugus USB Elektros, Ultragarso

Nauja

€6.21

€8.87

-29 %

Yra sandėlyje

Žymos: žmogaus apvadai, katė marškinėliai, rūdžių vinilo, katė žaislas, kortų žaidimas, apykaklės pet treneris, automobilių šuo guard, komercinės bulvių lustas cutter, kink, žmogaus apykaklės.

B ullet Taškai:

1、– 2019 SMART CHIP: Protingas loti vibracijos nustatymą, o ne garso aptikimo chip apsaugo nuo klaidingų suveikimo.Tik šuns lojimas gali sukelti antkaklio, o kitų šunų loja netoliese negali sukelti.

2、– HUMANIŠKAS IR NEKENKSMINGAS SISTEMA: ne žievė apykaklės turi reguliuojamas jautrumas ir 3 mokymo režimai(beep, vibracijos, smūgiai), 0-7, reguliuojama laipsnio tas funkcijas, švelnus šokas yra saugus, arba galite pasirinkti ne šoko režimas, kaip ir jūsų poreikius, veiksmingai sustabdyti barking jokios žalos šunų visų tipų.

3、– PASTATYTAS SAUGUMO REŽIMAS: Saugumas yra svarbiausias dalykas.Built-in nr. žievės imtuvo savybės automatinis apsaugos režimą, išjungti apykaklės, jei aktyvuotas 7 kartus, per 1 minutę, po to, vieną minutę ji bus grįžti į darbą.Šunys greitai mokinius, kai jie supranta, kad jie gali išvengti erzina tonu ir buzz jie nustoja loti.

4、– ĮKROVIMO Ir RAINPROOF: Built-in USB įkrovimo baterija (akumuliatorius, trunka apie 14 dienų, siekiant išspręsti problemą, baterijų pakeisti dažnai.Rainproof lietus, bet ne vandenyje.Reguliuojamas anti-žievė apykaklės.

5、– GERESNĖ PATIRTIS: Skaitmeninis vamzdžio rodo, įrankius, akumuliatorius, elektros energija, vibracijos, smūgių ir jautrumo.Nuolat paspauskite atitinkamą funkciją mygtuką, tada jūs galite reguliuoti važiuoklę.Prašome perskaityti instrukcijas pirmas ir nustatyti tinkamą režimą jūsų kūdikiams.

Savybės:

– 2019 SMART LUSTAS:

Pažangi loti vibracijos nustatymą, o ne garso aptikimo chip apsaugo nuo klaidingų suveikimo.Tik šuns lojimas gali sukelti antkaklio, o kitų šunų loja netoliese negali sukelti.

– HUMANIŠKAS IR NEKENKSMINGAS SISTEMA:

Ne žievė apykaklės turi reguliuojamas jautrumas ir 3 mokymo režimai(beep, vibracijos, smūgiai), 0-7, reguliuojama laipsnio tas funkcijas, švelnus šokas yra saugus, arba galite pasirinkti ne šoko režimas, kaip ir jūsų poreikius, veiksmingai sustabdyti barking jokios žalos šunų visų tipų.

– INTEGRUOTA APSAUGOS REŽIMAS:

Saugumas yra svarbiausias dalykas.Built-in nr. žievės imtuvo savybės automatinis apsaugos režimą, išjungti apykaklės, jei aktyvuotas 7 kartus, per 1 minutę, po to, vieną minutę ji bus grįžti į darbą.Šunys greitai mokinius, kai jie supranta, kad jie gali išvengti erzina tonu ir buzz jie nustoja loti.

– ĮKROVIMO Ir RAINPROOF:

Built-in USB įkrovimo baterija (akumuliatorius, trunka apie 14 dienų, siekiant išspręsti problemą, baterijų pakeisti dažnai.Rainproof lietus, bet ne vandenyje.Reguliuojamas anti-žievė apykaklės.

– GERESNĖ PATIRTIS:

Skaitmeninis vamzdžio rodo, įrankius, akumuliatorius, elektros energija, vibracijos, smūgių ir jautrumo.Nuolat paspauskite atitinkamą funkciją mygtuką, tada jūs galite reguliuoti važiuoklę.Prašome perskaityti instrukcijas pirmas ir nustatyti tinkamą režimą jūsų kūdikiams.

* Įkraunama Baterija:

Antkaklį galima užpildyti apie 1 valandą ir trunka apie 14 Dienų, siekiant išspręsti problemą, baterijų pakeisti dažnai.Niekada nejunkite šuo, virvė, apykaklės, ji bus sukelti pernelyg didelį spaudimą kontakto zonoje.

Antkaklis saugo aktyvina 7 kartus, per 1 minutę, ji bus pasyvųjį režimą, 1 minutę.Ekrane mirksės "E", darbo režimą per 1 minutę.Skirtingai nuo tradicinio apykaklę, kad traukinių jūsų Šuo reaguoja į skausmą.Paspauskite bet kurį mygtuką, norėdami patekti į darbo režimą.Prašome pasirinkti Statinio Šokas, užsispyręs.didelių šunų ar šunų, naudojamų apykaklės ir loja, kaip, kiek ir kada.Statinio šoko negali pakenkti jūsų šuo.Pasirinkti smūgio pavarų pagal jūsų šuo atsakas į apykaklę

Garso kartu su Vibracija Garso sukelti jutikliai:

Tik savo šuns Garso kartu su Vibracija Garso sukels jutiklis, nėra Garso.

Specifikacijos

Tipas: Auto Šuo Loti, Antkaklis

– Medžiaga: ABS & Atspindintis Nailonas

– Režimai: Smūgiams, Vibracijai, Garso

– Jautrumas: 7 Lygiai

– Atsparus vandeniui IPX4

– Baterija: Built-in / Įkrovimo 280Mah

– Budėjimo Laikas: Iki 14 dienų

– Spalvos: Juoda, Sidabrinė, Auksinė

– Žiedo dydis:6.5x4x2.5cm/2.55"x1.57"x0.98"

– Sertifikavimas: CE, FCC, RoHS

Pakuotė:

1x Šunų Antkaklis

1x USB Laidas

1x Naudotojo Vadovas

Jautrumas 7 lygių
Budėjimo Laikas Iki 14 dienų
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga ABS & Atspindintis Nailonas
Režimai šoko, Vibracija, Garsas
Sertifikavimo CE, FCC, ROHS
atsparus vandeniui IPX4
spalvos juoda, sidabrinė, Auksas
Tipas katės, Auto Šuo Loti, Antkaklis
Baterija Built-in / Įkrovimo 280Mah

Parašyti atsiliepimą

Šunelis Stabdžių Žievės Guard Vandeniui Auto Stabdžių Humaniškas Žievė Apykaklės Sustabdyti Šuo Barking Įkrovimo Smūgis/Saugus USB Elektros, Ultragarso

Šunelis Stabdžių Žievės Guard Vandeniui Auto Stabdžių Humaniškas Žievė Apykaklės Sustabdyti Šuo Barking Įkrovimo Smūgis/Saugus USB Elektros, Ultragarso

B ullet Taškai: 1、– 2019 SMART CHIP: Protingas loti vibracijos nustatymą, o ne garso aptikimo chip apsaugo nuo klaidingų suveikimo.Tik šuns lojimas gali sukelti antkaklio, o kitų šunų loja netoliese negali sukelti. 2、– HUMANIŠKAS IR NEKENKSMINGAS SISTEMA: ne žievė apykaklės

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!