Kategorija

Plastmasės liejimo formas Ledo Dėklas 14 Tinklelis 3D Turas Ledo Pelėsis Namuose, Baras Šalies Naudoti Ištisus Kamuolys Ice Cube Makers Virtuvė "PASIDARYK pats" Ledų Formeles

Nauja

€0.78

€1.95

-60 %

Yra sandėlyje

Žymos: kubas ice maker", baras žmogus priedai, kamuolys ice maker", kamuolys ledo, komercinės baras priedai, silicio ledo pelėsis, individualiems poreikiams pritaikytos baro reikmenys, ilgos silikono ledo pelėsių, ledo pelėsių silicio, ledo liejimo formos.

aprašymas:

Maisto klasės saugos medžiagos:

Vienos ledo dėklas yra pagamintas iš maisto kokybės silikono, kuris yra netoksiškas ir saugus, užtikrinti saugumą ir ilgaamžiškumą.Kiekvienas stalčius gali turėti 14 kubeliai, tinkamo dydžio.Idealiai tinka šeimoms, šalys ir barai.

Paprasta apsaugos nuo apledėjimo:

Minkštos silikoninės medžiagos, formos apačioje skylę, kuri leidžia lengvai paleisti ledo.Kiekviename bute kubo kamera yra atskirtos viena nuo kitos, todėl jūs galite lengvai stumti iš apačios.Nereikia berankis lenkimo arba sukimo ir nereikia čiuožinėti ant prekystalio ar grindų!

Galima dėti vieną ant kito ir nuimamas dangtelis:

Su nuimamu dangteliu, šis pažangus įrankis leidžia jums sukurti gražus kubeliai laikydami ledo kubeliai kvapas absorbentas šaldytuvai.Be to, šie lengvai išleidimo padėklai gali būti lengvai ir tvarkingai sukrauti į šaldytuvą be klijuoti.

Patvarus ir plauti indaplovėje:

Dizainas turi gerą kietumas, ir lovelių nėra lengva nutraukti.Po skynimo su vaisių, ledo, soda ar vyno, jūs galite įdėti juos tiesiogiai indaplovėje.

Švieži spalvos ir paprastos konstrukcijos:

Plokštelės yra sukurta baltos ir mėlynos, kuris atneš jums kietas nuotaika.Jums patinka ledų priėmimo patirtį.

Medžiaga: Silikonas + PP

Spalva: Žalsvas, Vandenyno Mėlyna, Vyšnios Žiedų Milteliai, Citrinos Geltona

Dydis: apie

Dėklo dydis: 26 * 9.5 cm

Aikštės dydis: 3 * 4cm

Pakuotė:

1 x ledo kubelių padėklas

Pastaba:

Prašome leisti 1-5mm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Sertifikavimo Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas KITPIPI
Ledų Įrankiai Tipas Ledų Kubilai

Parašyti atsiliepimą

Plastmasės liejimo formas Ledo Dėklas 14 Tinklelis 3D Turas Ledo Pelėsis Namuose, Baras Šalies Naudoti Ištisus Kamuolys Ice Cube Makers Virtuvė

Plastmasės liejimo formas Ledo Dėklas 14 Tinklelis 3D Turas Ledo Pelėsis Namuose, Baras Šalies Naudoti Ištisus Kamuolys Ice Cube Makers Virtuvė "PASIDARYK pats" Ledų Formeles

aprašymas: Maisto klasės saugos medžiagos: Vienos ledo dėklas yra pagamintas iš maisto kokybės silikono, kuris yra netoksiškas ir saugus, užtikrinti saugumą ir ilgaamžiškumą.Kiekvienas stalčius gali turėti 14 kubeliai, tinkamo dydžio.Idealiai tinka šeimoms, šalys ir barai. Paprasta

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!