Kategorija

6PCS Žvakė Dažų 6-spalvos Širdies formos Spalvos Bloką "PASIDARYK pats" Rankų darbo Aromaterapija Kvepiančių Žvakių Parafinas Sojų Vaško, Dažų Blokuoti

Nauja

€1.83

€2.54

-27 %

Yra sandėlyje

Žymos: Parafinas, sojos vaškas, dyi, urmu sojų vaško dribsnių, amatų oda, candl, paraffine blogai, candl vaškas, pranešk apie netikrą helovinas dantys, žvakė želė, vaškas.

Kulka Taškų:

1、Saugus Natūralus Vaškas, Dažikliai: PASIDARYK pats dažiklių, sojos, ne žiaurus ir vegetaras.Jie yra netoksiškas, nekenksmingas gyvūnams, dirgina ir dėmių-nemokamai, ir švelniai ir saugiai odos.

2、6PCS Mišrios Spalvos Degalai: 2g per pakuotėje (galite visiškai spalvos, 1 svaras žvakė bloko), įdomus "PASIDARYK pats", galite pasirinkti savo mėgstamą spalvą spalvų žvakės.

3、Kaip Naudoti Batikos: Kai temperatūra yra tarp 160-190°F vaškas bus visiškai ištirptų, prašome įdėti batikos blokuoti, tai ir sumaišykite jį atidžiai mažiausiai 2-3 min. spalvotai.Vaškas skystis yra skaidrus ir neturi dalelių, nurodant, kad iširus yra pakankamai.

4、Platus: "PASIDARYK pats" žvakė dažų tinka vaško ir parafino substratai.Šių dažų dalelės, naudojamos žvakės nebus kondensuoti, paviršiaus žvakė nebus žievelės arba pakeisti spalvą laikui bėgant.

5、puiki Dovana: Labai tinka "PASIDARYK pats" žvakė priėmimo, tinka naujokams ar specialistai.Unikalus žvakė padarė patys yra puiki dovana draugams ir artimiesiems.

Specifikacija:

Pavadinimas: 6-spalva Žvakė, Kuro Spalva Blokuoti

Spalvos: raudona, geltona, mėlyna, violetinė, žalia, oranžinė

Svoris: viso 12g; 2g kiekviena

(Gali dažų, apie 60 g sojų pupelių vaškas), ziplock maišelis pakuotė

Naudojimas: parafino vaškas, sojų pupelių vaškas, crystal vaškas (ice vaškas), ghi vaškas, želė, vaškas ir kt.

Kaip naudoti:

Po vaškas visiškai ištirps, įdėti į dažų temperatūroje apie 160-190°F ir maišykite apie 15 sekundžių, kad visiškai ištirptų.Naudoti maišant šaukštu į scoop pamatyti, jei ji yra visiškai ištirps.Vaškas skystis yra skaidrus ir jokių dalelių, nurodant, kad ištirptų , Galima užpildyti ir po vaško medžiaga atšaldoma iki tinkamos temperatūros.

Pakavimo Sąrašas:

6 spalvų Žvakė, Kuro Spalva Blokas,*1 Set

Medžiagos "PASIDARYK pats" sojos dažai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga sojų vaško dažų
Drop laivyba Parama
Features_1 6 spalvų Žvakė, Kuro Spalva Blokuoti
Svoris 12g
Modelio Numeris 6 Clolor žvakė vaško, dažų

Parašyti atsiliepimą

6PCS Žvakė Dažų 6-spalvos Širdies formos Spalvos Bloką

6PCS Žvakė Dažų 6-spalvos Širdies formos Spalvos Bloką "PASIDARYK pats" Rankų darbo Aromaterapija Kvepiančių Žvakių Parafinas Sojų Vaško, Dažų Blokuoti

Kulka Taškų: 1、Saugus Natūralus Vaškas, Dažikliai: PASIDARYK pats dažiklių, sojos, ne žiaurus ir vegetaras.Jie yra netoksiškas, nekenksmingas gyvūnams, dirgina ir dėmių-nemokamai, ir švelniai ir saugiai odos. 2、6PCS Mišrios Spalvos Degalai: 2g per pakuotėje (galite

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!