Kategorija

POP2 Vandeniui, Skirti "iPhone" Meizu Meizu POP 2 TW50S 5.0 "Bluetooth" Ausinės Patobulinta Versija TWS Belaidžio Sporto laisvų Rankų įranga

Nauja

€45.52

€47.91

-4 %

Yra sandėlyje

Žymos: meizu telefono, pirkti telefono, bluetooth automobilio laisvų rankų įranga, sl tws ausinių, laisvų rankų įranga meizu, meizu pop, tw50, "bluetooth" headphon, mobil phone, meizu ausinės.

Pasaulinė Versija Originalus Meizu POP 2 TW50S 5.0 "Bluetooth" Ausinės Belaidžio Sporto laisvų Rankų įranga IP5X Vandeniui, Skirti "iPhone" Xiaomi Meizu

1. Stabilus ir sklandus Bluetooth 5.0 2. Ilgai veikianti baterija leidžia neribotas klausymo laikas 3. Šviesos plunksna.Kiekvienos ausinės sveria tik 5.4 g, mažas ir lengvas. 4. IPX5 atsparumas vandeniui, atneša džiaugsmus džiaugsmą į savo gyvenimą 5. Grafenas, diafragma, atneša gražaus garso, kad jūsų širdies 6. Atvira auto connect, įdėti atgal į už 7. Muzikos laikas: apie 8 val. 8. Baterijos talpa: 55mAh*2/350mAh 9. Valdymas: jutiklinis valdymas

Skirtumas tarp Meizu POP 2 ir POP Meizu POP su belaidžio įkrovimo funkcija, bet tai, Bluetooth 4.2 ir muzikos laiko tik 3-4 valandas, ir tai brangiau.Meizu POP-2 ausinės nors ne belaidžio mokestis, bet tai 5.0 "bluetooth" ir muzikos, laiko iki 7-8 valandų, ir tai pigiau.Jei jūs perkate 2 vnt. ar daugiau produktų, galite gauti daugiau mažesnės kainos (Nes perka daugiau produktų, padės sumažinti laivybos išlaidos).Mūsų parduotuvėje, visų produktų atsargos, po to, kai jūs imtis užsakymą, mes išsiųsti prekes per 24 valandas.

Stabilus ir sklandus Bluetooth 5.0 Labiau stabili, ir sklandžiau!Nauja 5.0 "Bluetooth" mikroschemą efektyviai sumažina sąstingį.Patentuota antena technologija smarkiai pagerina signalo stabilumo suteiks jums daugiau malonumo.

Ilgai veikianti baterija leidžia neribotas klausymo metu mažas žingsnis POP 2-tai didelis žingsnis į baterijos veikimo laikas.POP-2 gali palaikyti iki 8 valandų muzikos malonumą su vienu visiškai nemokamai.Įrengta įkrovimo saugojimo dėžutę, ji gali teikti iki 24 valandų baterijos veikimo laikas, patenkinti dideles.

IPX5 atsparumas vandeniui , atneša džiaugsmus džiaugsmą į savo gyvenimą IPX5 profesinės vandeniui išlaiko leidžia jums turėti daugiau įdomus, kai prakaitavimas.

Binaural skambinti įvairiakryptė MEMS mikrofonas su triukšmo mažinimo technologija, gali veiksmingai izoliuoja aplinkos triukšmą, ir dėti visas bendravimo aiškiai.

Šviesos plunksna Kiekvienos ausinės sveria tik 5.4 g, mažas ir lengvas.Ergonomiškas in-ear dizainas leidžia kompaktiški ir patogūs dėvėti, leidžia stovėti ištisą parą ir prieinama, kaip jums patinka.

Grafenas, diafragma, atneša gražaus garso, kad jūsų širdies Įrengta aiškumo sistemos, laisvų rankų įrangą naudoja grafeno diafragma skyrių, kurio geriau aukštų dažnių išplėtimo veiklos atneša iš krištolo ir natūralaus garso, o tvirtą vidurio ir bass iškelia turtingesnė detalė.Garso, kurį nori galima išgirsti iš karto.

Atvira, prisijungti, ir įdėti atgal į baterijos įkrovimo dėžutė skirta tiek sandėliavimo ir krovimo.Yra dvigubas privalumas, kad ausinė-mikrofonas automatiškai įjungtas ir prijungtas prie suporuoto prietaiso, kai paimtas, ir yra išjungtas ir apmokestinti, kai grįžo į dėžutę.

Supaprastintas touch control One-touch control sumažina spaudimą ausyse.Nei "Android" ar " IOS " sistemos, jūs galite pabusti balso asistentas su 3 čiaupais.

Paramos PROGRAMĄ No
Su Mikrofonu Taip
Baterijos Talpa 55mAh*2/350mAh
Belaidžio Tipas "bluetooth"
Vocalism Principas Dinamiškas
Parama Atminties Kortelės No
Jungtys Nėra
Funkcija Mobilaus Telefono, HiFi Ausinės, Sportas
Valdymo Mygtukas Taip
Garso Valdymas Taip
Įkrovimo sąsają USB Tipo C
Gaminio dydis (L x W x H) 6.00 x 4.00 x 3.00 cm / 2.36 x 1.57 x 1.18 cm
Pakuotės Svoris 0.1000 kg
Yra bevielis Taip
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Prekės Pavadinimas meizu
Produkto Svoris 0.0600 kg
atsparus vandeniui Taip
Versija pasaulio
Komunikacijos Belaidžio
"Bluetooth" Versija Bluetooth 5.0
Modelio Numeris Meizu POP 2 TW50S
Stilius Ausis
Pakuotės dydis (L x W x H) 15.00 x 10.00 x 5.00 cm / 5.91 x 3.94 x 1,97 cm

Parašyti atsiliepimą

POP2 Vandeniui, Skirti

POP2 Vandeniui, Skirti "iPhone" Meizu Meizu POP 2 TW50S 5.0 "Bluetooth" Ausinės Patobulinta Versija TWS Belaidžio Sporto laisvų Rankų įranga

Pasaulinė Versija Originalus Meizu POP 2 TW50S 5.0 Bluetooth Ausinės Belaidžio Sporto laisvų Rankų įranga IP5X Vandeniui, Skirti iPhone Xiaomi Meizu 1. Stabilus ir sklandus Bluetooth 5.0 2. Ilgai veikianti baterija leidžia neribotas klausymo laikas 3. Šviesos plunksna.Kiekvienos ausinės

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!