Kategorija

NEJE DK-8-KZ 1500mW Laser Cutting machine Cnc Router Mini USB Laser Cutting machine Drožėjas Automatinis "PASIDARYK pats" Spausdinti Graviravimas, Drožyba Mašina

Nauja

€57.79

€113.31

-48 %

Yra sandėlyje

Žymos: 500w lazerio pjovimo, metalo, popieriaus graviravimas, medienos cnc router, lazerio metalų žymėjimo spray, cnc router, lazerio modulis, audinio lazerio pjovimo mašina, cnc lazerinis, kamera kkmoon, lazerio varpa.

Šis lazerinis graviravimas mašina funkcija print drožyba ir labiau praktinis nei įprastai graviravimo mašina.Šis mini lazerinis graviravimas mašina, su didelio tikslumo ir didelio stabilumo yra puiki DIY graviravimas.Jis palaiko neprisijungęs operacija, patogus nei įprastai graviravimo mašina.

Savybės: Tinka piktogramos, gilus graviravimas ir kitų medžiagų, palaikymo bmp, jpg, png ir kitų vaizdo formatai.Tūkstančiai debesis medžiagos yra nuolat atnaujinami, kad pritraukti daugiau įdomių vietų kūrimą.Nuskaityti QR kodą, su NEJE Skeneriai APP(palaiko Tik "Android" versija), ji bus automatiškai sujungti su kompiuterio programine įranga, paprasta ir lengva naudoti.Profesionalus tekstų apdorojimo algoritmai algoritmas atlieka 1:1 atvaizdavimas kiekvienas pikselis be nuostolių.Įvairių vaizdo algoritmai pateikti atvaizdų charakteristikas, savo šeimai ar stabas tiksliau.Palaiko lygiagrečiai graviravimas ir neprisijungęs operacija, iki 10 mašinų, gali būti valdomas tik vienu kompiuteriu.Plokštė yra suderinama su įvairiais galios lazeriai, ir palaiko 2pin mos.Ji gali pakeisti daugiau energijos tiekimo įranga pasiekti energijos plėtros poveikį.Visų metalų tikslumo mechaninės pavaros sraigtas struktūra ir viso kadro stabili, mechaninė konstrukcija užtikrina, kad X-Y ašies judesio daro vykdymo instrukcijos tiksliau.Magnetinio sumontuoti apsaugos skydas ir avarinio stabdymo mygtuką, užtikrina saugumo operacija.CE, FCC, FDA sertifikavimo be spindulių.USB 5V žemos įtampos elektros energijos tiekimo, gali pakeisti 5V/1A /2A power, saugus, nešiojamų ir plečiama.Įrengta 405nm lazerio vamzdis, didelės galios lazeris, daugiau patvarus, saugus ir išgraviruotas giliau.Elementai gali būti tekinto, įskaitant: raudonmedžio, bambuko, popieriaus kortelės, dramblio kaulo, odos, degių plastiko, PCBA, ir kt.

Pastaba: 1. Ji gali ne graviruoti metalą, akrilas ir bet kurios kitos sulaikančios medžiagos.baltas medžiaga neveikia gerai. 2.Produktas tinka tik asmens "PASIDARYK pats", nes greitis, drožyba, tai nėra rekomenduojama naudoti pramonėje. 3.Tada, kai mašina dirba, tai rekomenduojama ne žiūrėti tiesiai į lazerio galva, o ne valdyti lazerio galvutė tiesiogiai ranka. 4.Lazerio diodas yra jautrus komponentas, atkreipti dėmesį, kad išvengti elektrostatinių žalą (produkto apima elektrostatinė apsauga dizaino, bet yra tam žalos tikimybė) 5.APP palaiko Tik Android " versiją. (darbą su "windows" programinės įrangos)

Techniniai duomenys: Medžiaga: Aliuminio + akrilas +, nerūdijančio plieno, Pagrindinė Spalva: Juoda Galia: 1500mW Įėjimo Įtampa: 100-240V Lazerio Bangos Ilgis: 405nm Vaizdo Graviravimas Modelis: Bitmap graviravimas Naudojimas:Pustoniai, Graviravimas, Foto Graviravimas, Medžio Žymėjimo...Graviravimas, medžiagos: medis, pilka popieriaus kortelės, neskaidraus plastiko, odos pramonėje, dažų pcba, ir kt.( butas, neskaidri ir gali būti įrašytas juoda) Graviravimas dydis: 490pxx490px (0.075 mm Dot Pikio) Sistema: Win xp\7\8\10, Mac OS Programinė įranga: NEJE Valdiklis, skirtas windows, NEJE Valdytojas, skirta "mac", NEJE Skaitytuvas "Android" Failo formatas: BMP, JPG, PNG ...Maitinimas: USB 5V1.5A-2A Graviravimas Plotas: 38 * 38mm / 1.50 * 1.50 punkte Dydis: Apytiksl. 16 * 14.5 * 19cm / 6.30 * 5.71 * 7.48 Prekės Svoris: Apytiksl. 976g / 34.43 oz Pakuotės Dydis: Apytiksl. 30 * 20.5 * 21cm / 11.81 * 8.07 * 8.27 Pakuotėje Svoris: Apytiksl. 1641g / 57.88 oz

Paketų Sąrašo: 1 * Graviravimo Staklės 1 * Apsauginė Plokštė 1 * USB Kabelį 1 * Maitinimo Kabelis 1 * Raktas 1 * Lenta, Žymeklis 1 * naudojimo Instrukcija (anglų k.)

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Medžiaga Aliuminio + akrilas + nerūdijančio plieno
Maitinimo Šaltinis USB 5V1.5A-2A
CNC arba Ne CNC
Modelio Numeris DK-8-KZ Graviravimas Mašina
Graviravimas medžiaga Mediena, balta popieriaus kortelės, ne-skaidraus plastiko
Sertifikavimo Nėra
Sąlyga Naujas
Prekės Pavadinimas KKMOON
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Pustoniai Graviravimas, Foto Graviravimas, Medienos Žymėjimo
Failo Formatas BMP, JPG, PNG
Vaizdo Graviravimas Modelis Bitmap graviravimas
lazerinis graviravimas mašina Graviravimas Mašina
sistema Win xp\7\8\10, Mac OS

Parašyti atsiliepimą

NEJE DK-8-KZ 1500mW Laser Cutting machine Cnc Router Mini USB Laser Cutting machine Drožėjas Automatinis

NEJE DK-8-KZ 1500mW Laser Cutting machine Cnc Router Mini USB Laser Cutting machine Drožėjas Automatinis "PASIDARYK pats" Spausdinti Graviravimas, Drožyba Mašina

Šis lazerinis graviravimas mašina funkcija print drožyba ir labiau praktinis nei įprastai graviravimo mašina.Šis mini lazerinis graviravimas mašina, su didelio tikslumo ir didelio stabilumo yra puiki DIY graviravimas.Jis palaiko neprisijungęs operacija, patogus nei įprastai graviravimo mašina. Savybės:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!