Kategorija

Automatinis Burbulas Mašina Lagaminą Elektros Burbulo Formavimo Mašina Šalies Etapą, Lauko Žaislai

Nauja

€11.18

€15.98

-30 %

Yra sandėlyje

Žymos: xr marmuro apima.

Funkcija aprašymas: Vieną-raktas putų, visiškai automatinis režimas, įdomaus modeliavimo, Reikia 3 AA baterijos (Nėra), saugus ir aplinkai , turtingas burbulai

Nešiojamų įkrovimo būdas:automatinis burbulo formavimo mašina yra įpareigota 3 AA baterijas, kurios yra lengvas ir lengvai atlikti.Atneš jums didžiausią komfortą.

Burbulas žaislas-geriausia dovana vaikams:Šis didelis burbulas mašina yra specialiai sukurta vaikams ir šeimoms.Lengvas ir patvarus lauko burbulas mašina žaislai gali padaryti žaidimą įdomesnį.Auginančioms vaikus į svajingai burbulas pasaulyje yra tikrai puikus pasirinkimas netikėtumų.Ji labai tinka sukurti fantazijos ir romantišką atmosferą patalpoje ar lauke (kieme, parke), tokių kaip vestuvės, etapai, šalys ir kempingas.

Atlikimas geras, lengva naudoti:didelis išėjimo burbulas mašina pagamintas iš patvaraus plastiko.Operacija yra labai paprasta, vieta burbulas mašina dėl vienodo paviršiaus, tada įdėkite ir užpildyti burbulas tirpalu ir, galiausiai, atidarykite jį leisti burbulus plaukti automatiškai.Valymas yra labai paprasta, tiesiog supilkite burbulų skysčio ir nuvalykite skudurėliu.

Produkto pavadinimas: lagaminas burbulas mašina

Spalva:Balta+mėlyna/Pilka balta

Medžiaga:plastikas

Dydis: 20.6x15x12.4CM

Pakuotės Turinys:

1 x burbulas mašina

1 x tuščias vandens buteliukas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Savybės Ne Išsiliejimo
Childrenu0027s Day Gifts
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Suitcase bubble machine

Parašyti atsiliepimą

Automatinis Burbulas Mašina Lagaminą Elektros Burbulo Formavimo Mašina Šalies Etapą, Lauko Žaislai

Automatinis Burbulas Mašina Lagaminą Elektros Burbulo Formavimo Mašina Šalies Etapą, Lauko Žaislai

Funkcija aprašymas: Vieną-raktas putų, visiškai automatinis režimas, įdomaus modeliavimo, Reikia 3 AA baterijos (Nėra), saugus ir aplinkai , turtingas burbulai Nešiojamų įkrovimo būdas:automatinis burbulo formavimo mašina yra įpareigota 3 AA baterijas, kurios yra lengvas ir lengvai

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!