Kategorija

Silikono Patikima Atveju, Huawei Matepad T10 10.1 Colių Padengti AGS3-L09 AGR-L09 Patvarus atsparus smūgiams Stovi Apsauginis Planšetinio kompiuterio Korpuso

Nauja

€10.75

€12.64

-14 %

Yra sandėlyje

Žymos: atveju huawei matepad pro, padengti tablet, huawei mediapad t5, huawei klaviatūra, atveju, huawei matepad t10, atveju, huawei matepad t8, "huawei" matepad pro, samsung tablet, atveju huawei mediapad t10, padengti "ipad".

【Tinka】- Tinka Huawei MatePad T10/T10S (AGR-L09/W09 AGS3-L09/W09 AGS3-AL00 AGS3-W00D/E).

【Medžiagos】- iš premiunm inžinerijos kokybės silikono, minkštos medžiagos, ne pageltimas.

【Puikiai tinka】- Puikiai tinka visi Fotoaparatai, Garsiakalbis, Mikrofonas, Uostų ir Mygtukai per tiksliai-sumažinti angos.

【Tekstūros dizainas】- Leidžia planšetinį kompiuterį lengviau laikyti ir suteikia patogi rankena jausmas.

【Viskas įskaičiuota lašas įrodymas】- Unikalus kampelis tirštėti smūgį absorbuojančiu dizainas apsaugoti nuo ekstremalių smūgio, kritimo ir poveikį.

【Kick-stovėti】- Leidžia planšetinį kompiuterį, kad atsistoti žiūrėti vaizdo įrašus.

【Skalbti】- Ji gali būti lengvai valomi, kai jis terliotis.PASTABA: Dėl ekrano skirtumas, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.Ačiū!

Pakuotė: 1 VNT x Silikono planšetinio kompiuterio atveju. (Nebuvo įtraukta tabletės.)

1. Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

2.Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-4 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

3.Mes Visada dėmesio Greitas Pristatymas Normą,todėl mes naudojame www.ptextile.lt oficialiai rekomenduojama logistikos kanalo,kaip www.ptextile.lt Standartinis Pristatymas.Jūs galite sekti savo užsakymą, internetu.Taigi, prašome jaustis lengvai užsisakyti šiuo atveju.Ne akcijos,Ne reklama valgyti į sklypą.

1. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

2.Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

3.Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

4.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą 5 žvaigždžių ir 5 žvaigždžių išsamiai reitingų jūsų užsakymą.Mes, žinoma, suteiks jūsų teigiamus atsiliepimus.

2.Jei nesate patenkintas su jais, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.

Funkcija Atsparus smūgiams, Lašas atsparumas, Minkštas
Medžiaga Silicio
Plotis 15cm
Modelio Tipas Kietas
Spalva Juoda Mėlyna Raudona Žalia Oranžinė Violetinė Rožinė
Pakuotė Taip
Suderinamumas Už "Huawei" Matepad T10
Modelio Suderinamumas Už "Huawei" Matepad T10
Suderinamos Prekės Už "Huawei"
Ilgis 22cm
modelis AGS3-L09 AGR-L09 Tablet
Prekės Pavadinimas BOUNCINGCASE
galima skalbti atveju Lengva Valyti
Modelio Numeris BJHWMP-T10
Stilius Atsitiktinis
Kilmės KN(Kilmės)
Šoko įrodymas tablet atveju Šoko įrodymas tablet atveju
Fii už Matepad T10 10.1 colių
Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis 10.1"
Tipas Apsaugos Shell/Oda

Parašyti atsiliepimą

Silikono Patikima Atveju, Huawei Matepad T10 10.1 Colių Padengti AGS3-L09 AGR-L09 Patvarus atsparus smūgiams Stovi Apsauginis Planšetinio kompiuterio Korpuso

Silikono Patikima Atveju, Huawei Matepad T10 10.1 Colių Padengti AGS3-L09 AGR-L09 Patvarus atsparus smūgiams Stovi Apsauginis Planšetinio kompiuterio Korpuso

【Tinka】- Tinka Huawei MatePad T10/T10S (AGR-L09/W09 AGS3-L09/W09 AGS3-AL00 AGS3-W00D/E). 【Medžiagos】- iš premiunm inžinerijos kokybės silikono, minkštos medžiagos, ne pageltimas. 【Puikiai tinka】- Puikiai tinka visi Fotoaparatai, Garsiakalbis, Mikrofonas, Uostų ir Mygtukai

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!