Kategorija

72XF 5.8 cm/2.28 colių Pakeitimo Pavasario Genėjimo Žirklės Šilkaverpių Pavasario

Nauja

€0.43

€0.55

-21 %

Yra sandėlyje

Žymos: Metaliniai Žirkliniai, elektros genėjimo žirklės ws, alkūninio veleno husqvarna, bcd daiva, l elektros genėjimo žirklės, apvalkalas genėjimo žirklės, metalo žirklės, estigeras elektros genėjimo žirklės, 8mm plieno vamzdis, dive.

72XF 5.8 cm/2.28 colių Pakeitimo Pavasario Genėjimo Žirklės Šilkaverpių Pavasario

OOTDTY

Funkcijos: 1. Atsarginės voliutos tipo spyruoklės pagamintos iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno.Tinka bet koks įrankis, kuris naudoja širdys spyruoklės.

2. Lengva išmokti pagrindinių "PASIDARYK pats" įgūdžius, Kaip priemonę tinkamo dydžio Įdėti genėjimo žnyplės atidarymo padėtį, turėtumėte matyti dvi plokštelės/knobs, spyruoklės gali būti pateikti apie kiekvieną rankena, išmatuoti skirtumą, įskaitant plokštelės/knobs , Kad, anot dydžio jums reikia, pavasarį reikia šiek tiek suspaustas, kai ji yra įdiegta į atvirą galimybę užtikrinti tvirtą montavimą.

3. Į voliutos tipo pavasaris kūginę spyruoklė, ir jo konstrukcija leidžia ričių, nėra spaudimo vieni kitiems suspaustas, todėl, kad eiga gali būti keičiama.

4. Ir jis taip pat tinka virtuvės žirklės, labai tinka pjovimo maisto su virtuvės žirklės.Produktas yra šviesos svorio, ir įdiegus žirklės, naudotis žirklėmis, yra lengvas ir taupantis.

5. Geras klientų aptarnavimas.

Specifikacija: Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Ilgis: Apie. 5.8 cm/2.28 colių

Spalva: Kaip Paveikslėlyje Parodyta

Komplektą Sudaro: 1 Set Genėjimo Žirklės Pavasario Detalės

pastaba: 1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš pateikdami užsakymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Prekės Pavadinimas XROEER
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 72XF5AC404176
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Ašmenų Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Parašyti atsiliepimą

72XF 5.8 cm/2.28 colių Pakeitimo Pavasario Genėjimo Žirklės Šilkaverpių Pavasario

72XF 5.8 cm/2.28 colių Pakeitimo Pavasario Genėjimo Žirklės Šilkaverpių Pavasario

72XF 5.8 cm/2.28 colių Pakeitimo Pavasario Genėjimo Žirklės Šilkaverpių Pavasario OOTDTY Funkcijos: 1. Atsarginės voliutos tipo spyruoklės pagamintos iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno.Tinka bet koks įrankis, kuris naudoja širdys spyruoklės. 2. Lengva išmokti

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!