Kategorija

"Saratoga" 8 Vijų Pintos Žvejybos Linija 1000m 6lb 8lb 10 £ 15lb 20lb 30lb Multifilamnet Žvejybos Vielos

Nauja

€26.05

€32.56

-19 %

Yra sandėlyje

Žymos: žvejybos replės pesca, meilė pesca, žalia ekrano kėdė, 2lb žvejybos linija, žuvų liniją, išpuolis titan manga, 150cm perukas, braid fish line, kinijos ventiliatorius, 6lb.

Nemokamas Pristatymas "Saratoga" 8 Vijų Pintos Žvejybos Linija 1000m 6lb 8lb 10 £ 15lb 20lb 30lb Multifilamnet Žvejybos Vielos

Produkto Informacija

Bandymo LB

Produktų Nuotraukos

AGEPOCH Prekės 300M 330Yards Multifilament Pintas PE Žvejybos Linija 6lb 8lb 10 £ 15lb 20lb 30lb 40lb 50lb 60lb 70lb 80lb JAV$ 8.99 /vnt.

Nemokamas Pristatymas Modelis FSG50 Aukščiausios Metalo 9+1BB Karpis Verpimo Žvejybos Ritės ,Galiniai vilkite+Priekiniai Vilkite JAV$ 24.99 /vnt.

Nemokamas Pristatymas Didelis žaidimas 7000 serijos verpimo 12+1, aukščiausios kokybės guoliai žvejybos ritės.4.7:1 .TF7000 JAV$ 49.99 /vnt.

Nemokamas pristatymas! 4 kryptis 500M 60LB aukštos kokybės spectra pinti žvejybos liniją.žalia JAV$ 13.99 /vnt.

Paketo pardavimo&Nemokamas pristatymas 3pcs Žvejybos tiekėjas Lauko esminių JAV dolerių 23.99 /vnt.

Nemokamas pristatymas Daugiafunkcinis Žvejybos tiekėjas Lauko Sporto .Žuvų Naudoti Žirklės .188g 17.4 cm US$ 13.99 /vnt.

1pcs Nemokamas pristatymas Žvejybos Reikmenys Lauke Musė Lauke spinner masalas minnow Popper žvejybos kabliuko masalą .JAV$ 5.99 /vnt.

100vnt/daug Viršaus kiekis Žvejybos pasukamasis mechanizmas su 8 žodį Geležinkelių Jungtis, Dydis 8# 0,2 g/vnt JAV$ 6.99 /daug

vienetų / daug

Aukštos Pagirti

Pakavimas

Mokėjimo informacija : Jums reikia mokėjimo iš karto.Palikite mums pranešimą kai jums mokėti už užsakymą per unikalus mokėjimo nenaudojant "mokėti dabar" mygtuką www.ptextile.lt,ir mes galime užtikrinti jums laiku siuntą.

Prašome susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu ne vieną kartą, jei norite atšaukti užsakymą, mes padėsime jums jį atšaukti.Laivybos sąlygas : 1:Mes proceso tvarka per 1-3 darbo diena (išskyrus savaitgalį ir švenčių dienomis suformuluoti) 2: Oro transportas data yra tarp 15-65 dienų su skirtingų šalių, visų sklypas nuosavybės teise priklauso sekimo numerį.

3: Prašome leiskite mums žinoti, jei negavote prekės po 35days, mes tyrimo problemą artimiausiu metu.

4: Prašome leiskite mums žinoti prieš jums pirkti, kuris jums reikia išsiųsti ją kitiems pristatymas

5: Prašome įsitikinkite, kad jūsų adreso informacija yra teisinga, nes mes negalime daryti jokių pakeitimų pristatymo adresą, kai užsakymas yra baigtas.Grįžti & Keistis politiką : 1: siūlome nemokamai pakeitimo, jei mes išsiųsti negerai prekių,nes jums gali pasiūlyti nuotrauką

2: Jei rasiu jums nepatinka prekes gavote ir reikia grąžinti, prašome įsitikinkite, kad prekės yra geros sąlygos, krovinių apmoka pirkėjas.Feekback : Mes desime visas pastangas, kad padaryti jūsų pirkinių labiausiai malonus Susisiekite su mumis, jei turite kokių nors problemų, prieš jums palikti atsiliepimą,mes išspręsti visų problemų!(mes visada čia,žinutės,paštas).

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 Žvaigždučių.

Labai jums ačiū!

Pristatymas:

1 .VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi a savo pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Grįžti&Grąžinti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Yra ne išimtis!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go.

3. Mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po tiek pirkėjas ir pardavėjas atšaukti operaciją iš www.ptextile.lt.arba, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Garantija

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Mes ne remontuoti arba pakeisti elementus, kurių garantinis laikas pasibaigęs,.

Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl www.ptextile.lt!Spauskite Čia norėdami Daugiau Sužinoti

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Braided Wire
Spalva 12 Spalvų
Pozicija Vandenyno Žvejybos Valtis, Vandenyno Roko Fshing, Ocean Beach Žvejybos, EŽERAS, Upės, Rezervuaras, Tvenkinys, stream
Klampumo Charakteristika Kintama Linija
Kilmės vieta Guangdong, Kinija(Žemyninė)
Su Skale, ar Ne No
Modelio Numeris 8S-1000m
Prekės Pavadinimas DORISEA
LB 6-30lb
Meters 1000M
Ilgis 1000m
Su Valdovas, ar Ne No
Nerijos 8 strand
Formos Level

Parašyti atsiliepimą

"Saratoga" 8 Vijų Pintos Žvejybos Linija 1000m 6lb 8lb 10 £ 15lb 20lb 30lb Multifilamnet Žvejybos Vielos

Nemokamas Pristatymas Saratoga 8 Vijų Pintos Žvejybos Linija 1000m 6lb 8lb 10 £ 15lb 20lb 30lb Multifilamnet Žvejybos Vielos Produkto Informacija Bandymo LB Produktų Nuotraukos AGEPOCH Prekės 300M 330Yards Multifilament Pintas PE Žvejybos Linija 6lb 8lb 10 £

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!