Kategorija

2021 Vandens Fontanas Feng Shui Stalo Vandens Fontanas Dekoro Ir Namų Dekoro Office Ornamentu Amatų Patalpų Namuose, Stalo Dekoras, Dovanos

Nauja

€3.78

€5.25

-28 %

Yra sandėlyje

Žymos: fontanas apdaila dizainas, feng shui, kinijos fontanas, patalpų fontanas, fontanai feng shui buda, fengshui fontanas, dekoro kambarys, kinijos jade, feng shui fontano vandens, wof feng shui.

Aprašymas:

1. Pagamintas iš tvirto plastiko, šis roko krioklys fontanas yra lengvas ir patvarus dėl trunka ilgai.Jis ateina su tyliai povandeninis siurblys, jums nereikės nerimauti apie nutraukimo siurblys triukšmo.

2. Meistriškai bus kaip realus roko, kad padengtas samanų, suteikia jai nuostabų gamtos skundą.Klasikinis ir elegantiškas, šis fontanas suteikia raminančią kokybę jūsų namuose.

3. Vandens kaskadomis žemyn keturių pakopų akmuo-kaip sluoksniuose sukurti raminančią atmosferą ir visi, o iš tikrųjų padeda pasiekti sveikiau oro drėgmės lygį visus aplink jus.

4.Valcavimo kamuolys yra apšviečiami LED apšvietimas pasiūlyti ramu, ramina šviesos.Tai darbalaukio fontanas galite pridėti kai kurios mados ir ramybės jūsų namuose ar biure.

5.Matmenys yra 6 cm x 4.6 inchesx 4.6 cm.Šis ornamentu labai tinka namuose, biure ar bet kurioje vietoje norite dekoro.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Stalo Fontanas

Medžiaga: plastikas

Dydis: apie 15*11.5*11.5 cm/5.90*4.53*4.53 cm

Pakavimo Sąrašas:

1 x Stalo Fontanas

1 x Maitinimo kabelis

1 Pakelis Akmenukai

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Produktų Nuotraukos:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Drop laivyba Parama
Yra Protingas Prietaisas No
Stilius feng shui
Temos Kraštovaizdžio
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

2021 Vandens Fontanas Feng Shui Stalo Vandens Fontanas Dekoro Ir Namų Dekoro Office Ornamentu Amatų Patalpų Namuose, Stalo Dekoras, Dovanos

2021 Vandens Fontanas Feng Shui Stalo Vandens Fontanas Dekoro Ir Namų Dekoro Office Ornamentu Amatų Patalpų Namuose, Stalo Dekoras, Dovanos

Aprašymas: 1. Pagamintas iš tvirto plastiko, šis roko krioklys fontanas yra lengvas ir patvarus dėl trunka ilgai.Jis ateina su tyliai povandeninis siurblys, jums nereikės nerimauti apie nutraukimo siurblys triukšmo. 2. Meistriškai bus kaip realus roko, kad padengtas samanų, suteikia

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!