Kategorija

Nerūdijančio Plieno Smart Vandens Butelis, Nuotėkio Įrodymas, Dvigubomis Sienelėmis, Nuolat Gerti Karšto ir Šalto, LCD Temperatūros Displėjus

Nauja

€3.30

€8.45

-60 %

Yra sandėlyje

Žymos: stilingas nerūdijančio plieno termosas, kawaii butelį vandens, butelis šalto, metalo galonų vandens butelis, logotipas nerūdijančio butelis, ekranas lcd, thermo, titnagas, raagi vandens butelių, alaus butelis valdytojas.

? Aukščiausios KOKYBĖS: Vakuumo izoliuoti butelį, kuris teigia, šaltų gėrimų 24 val. ir karštų gėrimų 12 valandų. 304 Nerūdijančio Plieno, maisto klasės, kokybės, kad plauna labai lengva.

? PAŽANGI MIKROSCHEMA: Tiksliai skaito temperatūra ir yra jautrus lengvo prisilietimo.

? SILIKONINIS neslystantis PADAS: butelis niekur ir tikėtina, nebus rudenį su mūsų silikono apačioje dizainas.

? TEMPERATŪROS EKRANAS: LED Temperatūros displėjus truks iki 80.000 paliečia be baterijos keitimas.Tai 5+ metų naudojimo!

? APIMA ARBATOS FILTRAS: Ateina su nerūdijančio plieno arbatos filtras su atskiru arbatos maišelį ir vandens.Daro arbatos skonio, kad daug geriau!

KODĖL Leeseph

Produkto Sugadinta - NEMOKAMAI PAKEITIMO GARANTIJA

Ne-Rizikos Pirkinių Patirties - PER 15 DIENŲ NEMOKAMAI GRĄŽINTI

Leeseph ŽAIBO PRISTATYMAS

Leeseph Nariams Gauti PAPILDOMĄ NUOLAIDĄ

Leeseph Įsipareigojusi Siūlo AUKŠTOS KOKYBĖS Virtuvės Produktai

APIE Leeseph

Dešimtmečius mūsų bendrovės/gamyklos buvo Originalaus Dizaino Gamintojas daugelis žinomų tradicinių prekinių ženklų jūs žinote ir meilės.

Dabar mes pateikiame mūsų naujausias virtuvės produktų, tiesiogiai jums su mūsų vidaus Leeseph prekės ženklo www.ptextile.lt.

Mes jungiame aistra ir atsidavimu, su aukščiausios kokybės medžiagos ir naujausios technologijos, skirtos gaminti patvarus virtuvės reikmenys jums už daug didesnę vertę, nei tradicinių prekių ženklų.

Mokėti už kokybę, o ne kainą.Ne Leeseph, mes turime pasididžiavimas mūsų CHIAN PAGAMINTI aukščiausios kokybės produktai.

Klientai, kurie peržiūrėjo šį elementą, taip pat peržiūrėjo

Stiklo Įdėklo Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris LWB120150
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti, NEŠIOJAMIEJI, Temperatūros Ekranas, Didelės talpos, Verslas
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Formos Tiesiai Taurė
Gamyba Vakuuminių Kolbų
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma Žmonių VYRAI
Drinkware Tipas Vakuuminių Kolbų & Thermoses
Šilumos Izoliacines Charakteristikas 6-12 valandas
Butelis Tipas vakuuminio
Termosas Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Metalo Tipas Nerūdijančio Plieno
Sertifikavimo CE / ES, CIQ, EEB, MPT, LFGB, SGS

Parašyti atsiliepimą

Nerūdijančio Plieno Smart Vandens Butelis, Nuotėkio Įrodymas, Dvigubomis Sienelėmis, Nuolat Gerti Karšto ir Šalto, LCD Temperatūros Displėjus

Nerūdijančio Plieno Smart Vandens Butelis, Nuotėkio Įrodymas, Dvigubomis Sienelėmis, Nuolat Gerti Karšto ir Šalto, LCD Temperatūros Displėjus

? Aukščiausios KOKYBĖS: Vakuumo izoliuoti butelį, kuris teigia, šaltų gėrimų 24 val. ir karštų gėrimų 12 valandų. 304 Nerūdijančio Plieno, maisto klasės, kokybės, kad plauna labai lengva. ? PAŽANGI MIKROSCHEMA: Tiksliai skaito temperatūra ir yra jautrus lengvo prisilietimo. ?

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!