Kategorija

50/100vnt/Box Žuvų Kablys Didelis Anglies Plieno Spygliuota 1#-12# Serijos Žuvų Kablys Žuvų Tvenkinio Žuvų Kablys Karpių Žvejybos Fiksuotojo Skylę Pescado

Nauja

€2.96

€5.92

-50 %

Yra sandėlyje

Žymos: yz85 stūmoklio.

Atrankos Kriterijus, Kabliukai Būtų taip:

(1) Plienas Yra Geras, ir Kablys Yra Skubėjimo;

Standartinis Žvejyba, Tai Ne Plikas, Atkreipė dėmesį Atkreipė ir atvirkščiai.Renkantis, Palieskite Jį Švelniai su Savo Rankas.Jis turi Turėti Jausmą, Lipni Žvejybos.

(2) Žvejybos Juostelės Yra Kieta ir Elastinga;

Kablys Privalomas Metodas 5

Puikus Žvejybos Turėtų Turėti Geras Kietumą ir Tvirtumą, Atlaikyti Kovoje Žuvis ir Vilkite su meškere.Šiuo Tikslu, Galite Traukti Žvejybos Patarimas su Savo Rankas ir Išbandyti Savo Elastingumą ir Kietumas.

(3) Skirtingi Barbs;

Tikslas Pilant Yra Leisti Žuvų Nuryti ir Gaudyti, ir Tada Niekada Nerija, Ar Sugauti.Jis Yra Pagamintas iš Krekingo Kampas Obliquity ant Dugno Žvejybos Patarimas.Gamybos Procesas Yra Labai Ypač, Krekingo Yra Per Giliai, ir Kampas Dygliuotų Yra per Didelis ir Pernelyg Pasviręs, o Tai Nėra Lengva Padaryti; Krekingo Yra Mažas, ir atvirkščiai Punkcija, Nėra visiškai aišku, Kurios Negali atlikti tam tikrą Vaidmenį.Taigi Krekingo Yra Vidutinio sunkumo.Kai kurie Žuvų Žvejyba Atgal Auskarų, ir Kampas 30 Laipsnių, Yra Geriau.

(4) Tuščias Turėtų Būti kuo plonesnis, kad Palengvinti Kablio Krovinio;

Pagal Būklę Pačią traukos Jėgą, Plonesni Žuvis, tuo Lengviau Jis Yra Kaklaraištis per Žuvų Burną, Todėl greitis Bauda meškere Yra Didesnė.Bauda Žvejybos turi Turėti Gerą Dengimo Sluoksnis, ir Tai Bus Įmonės Naudokite *.Dauguma Žuvų Žvejybos Rinkoje Yra Padengtą Electroplated Dangų, Geltona, Juoda ir Balta, Tarp Kurių Balta Yra Geriau.

(5) Laipsnis Spindulys Kablys Gale Yra Tinkamas;

(6) Kabliuko ausytės tokio Pat Dydžio, Kuris Yra Patogus, Kaklaraištis, Žvejybos Liniją.

Kaip Dalis Kablio Įstaiga, Kablys, Gali Būti Suskirstyti į Šešias Dalis: Rankena Galvos, Kablys Rankena, Kablys Atgal (Apačioje), Kablys Gale, Kablys, Patarimas ir Kablys Thorn.Funkcija Rankenos Galvą, kad Privalo Viela Nėra Lengva Paslysti out.Ji Turi daugybę Formų, Tokių kaip Tiesiai, Plokščia Galva, Pusė Plokščia Galva, Žiedas Galvos, Spygliuota Galvos ir Pan.Tol, kol Ji Yra Vidutinio sunkumo, Paprastai Nėra Būtina Atkreipti Dėmesį į Tai.Kablys Rankena, Ilgas Arba Trumpas Funkcijos.Ilga Rankena Kablys Tinka Ilgai Jaukas, pavyzdžiui, Sliekų ir Vabzdžių, O Trumpa Rankena Kablys Tinka Mažų Dalelių, Jaukas, pavyzdžiui, Seitan ir Ryžių Grūdų.Kablys Atgal Yra apvalios Atgal, Butas Atgal, Įstrižainė Atgal, Arch Atgal ir Kitų Formų.Kalbant apie Mechanika, apskritasis Atgal Kablys Gali Turėti Didelės Tempimo Jėgos, Butas Atgal ir Įstrižai Skirtumas.Jei Plienas Yra Geras, Arkos Atgal Kablys Yra Lengva Nukristi po to, kai su Kabliukais.Kablys Atgal taip Pat Yra Skirtingo Pločio ir Plotis.Atstumas tarp Rankenos ir Gale, Plotis Atgal.Jis Yra Per Siauras, ir Mėsa Yra Maža, Kai Jis Yra Pradurtas į Burną Žuvis, Kuri Leidžia Lengvai Žuvų išsilaisvinti; Jis Yra Pernelyg Plati, o Tempimo Jėga, Ji Gali būti Gana Susilpnėjo.Idealus Plotis Yra Kablys Gale, Kablys Atgal ir Kablys Rankena iš Esmės Forma Apskritimas Pagal Dydį Visą Kablys.

Kablys Yra Didelis, Ratas Yra taip Pat Didelis, ir Plotis Yra Didesnis.Po to, kai Žuvis Yra Užsikabinęs, Kablys Vaidina svarbų Vaidmenį Jėga.Skirtumas tarp Kablio Formos Daugiausia matyti ant Kablio pusėje, Kuri Yra Verta atkreipti dėmesį.Ilgis Kablys Gale Reiškia, Gylis Mėsos Įvedę Kablys.Ilgas, Giliai Mėsos, bet Ne Lengvai Patekti į Kablys; Trumpas, Lengvai Patekti į Kablį ir Lengvai Senhouse Slydimo.Kablys Patarimas Turi Būti Aštrus, bet Jei Jis Yra Per Didelis, Jį Galima Lengvai Užsikabinęs, Kai Jis Paliečia, Vandens Augalai, ir Sunku String Sliekų.Reikalavimas Barbs Yra Aiški.Jei Jis Yra Per Ilgas, Jis Yra Varginantis Grįžti Kabliuko.Jeigu Ji Per Trumpa, Ji Praras Poveikis Barbs.

Pradedantiesiems Paprastai atleiskite Pasirinkimas, Žvejybos Kabliukai, ir Daugelis Žmonių Tiesiog Manau, Kad Žvejybos Kabliukai Gali Sugauti Žuvį.Tiesą Sakant, Visi Patyrusių Žvejų Yra Labai Ypač apie Atrankos ir Naudoti Kabliai.Remiantis Patirtimi Žvejų, Dauguma Žvejybos Entuziastų Mūsų Šalyje, Naudoti Kabliai Daugiausia Pagal Skirtingus Žvejybos Objektus, ir Kabliukai Jie Pasirenka taip Pat Yra Skirtingas.

Mažas Žuvis, pavyzdžiui, Karosas Karpis ir Karšis Turėtų Būti Žvejybos Žuvų Tvenkinius ir Griovius.Dauguma iš Jų Turi Pasirinkti, nedaug Rankovės Tipo ir Sodo Burną Tipo, su Modelių 4-7, Isini 3-5 ir Qian ir 0,8-1. Konkurencingą Žvejybos Pasirinkti Guandong Nr. 5-8 ir Yidou Nr. 5-8. Renkantis Žvejybos Kabliukai, Galite Naudoti Kablys Patarimas Švelniai Tempkite ant Nagų Padengti Big Mama Piršto.Jums Turėtų Pasirinkti Tuos, Kurie Nėra Lengva, Vilkite Nagai, kaip, Jei Jie Yra Lipni ir Liežuvį, Kabliuko, Kuris Yra Šiek tiek Galingas ir Gali Žymėti Baltos žymės ant Vinių.Kablys Juostelės Turėtų Būti kuo plonesnis Tarp Kabliukų to Paties Tipo, Kuris Turi Būti Kietas ir Elastingas.Kaip Spalva, Kablys, Galite Pasirinkti, Juoda, Žalia Spalva, Mėlyna, Metallic Balta ir Raudona Kabliai Pagal kiekvieno Pomėgius.

Upių, Tvenkinių, Rezervuarų ir Kitų Didelių Vandens Paviršiaus, Žvejyba, Karpiai, Žolė, Žalia, Sidabro Karpių ir Kitų Didelių Žuvų, Jūs Turite Pasirinkti Qian ir 2-Ojo, Iseni No. 9, marushi No. 12, Vidaus Black Karpis Nr. 8 ir Changhai Nr. 921 Didelių Kabliukų, Turėti Aiškią Barbs, ir Atstumas nuo Kabliuko galo Barbs Neturėtų Būti Per Ilgas.Jei Žvejybos tikslas Yra Tilapijos ir Balta Pomfret, plėšriesiems Aštri Žuvis, pavyzdžiui, Raudona Patarimas, šiek tiek Didesnis Ilga Rankena Kablys Turėtų Būti Pasirinkta, pvz., Changhai Nr. 312-315 ir Maru Shi Nr. 13-19, dideli Kabliai Xiliu Nr. 9-12 Arba Isini Nr. 12-14 ir Nr 3 Arba didesnė.

Formos žuvų kablys
Su Valdovas, ar Ne Taip
Pozicija Vandenyno Žvejybos Valtis
Tipas Spygliuota Kablys
Kategorijos fishhook
Punktas 1-13
Ar Spygliuotos Is
Medžiaga Didelis Anglies Plieno

Parašyti atsiliepimą

50/100vnt/Box Žuvų Kablys Didelis Anglies Plieno Spygliuota 1#-12# Serijos Žuvų Kablys Žuvų Tvenkinio Žuvų Kablys Karpių Žvejybos Fiksuotojo Skylę Pescado

50/100vnt/Box Žuvų Kablys Didelis Anglies Plieno Spygliuota 1#-12# Serijos Žuvų Kablys Žuvų Tvenkinio Žuvų Kablys Karpių Žvejybos Fiksuotojo Skylę Pescado

Atrankos Kriterijus, Kabliukai Būtų taip: (1) Plienas Yra Geras, ir Kablys Yra Skubėjimo; Standartinis Žvejyba, Tai Ne Plikas, Atkreipė dėmesį Atkreipė ir atvirkščiai.Renkantis, Palieskite Jį Švelniai su Savo Rankas.Jis turi Turėti Jausmą, Lipni Žvejybos. (2) Žvejybos

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!