Kategorija

Rankinis Česnakai Švīts Kavos Malūnėlis Mediniais Šlifavimo Dubenėlį Maisto Malūnas Žolė Mėsmalę Česnako, Imbiero Prieskonių Malūnėlis Skiedinio Piesta Rinkinys

Nauja

€8.39

€10.89

-22 %

Yra sandėlyje

Žymos: vyrai, medinis dubuo, motorsport, stiprus augalas malūnėlis, malūnėlis žolė, jiqi molino kavinė, kūdikių maisto malūnėlis, žaliųjų prieskonių rinkinys, rankinis kavos malūnėlis, malūnėlis piktžolių, malūnėlis salyklo.

Mediniai Šlifavimo Dubenį Namų Virtuvės Vadovas Česnako, Imbiero Prieskonių Malūnėlis Skiedinio Piesta Rinkinys

Savybės: 1. Į grūstuvė ir grūstuvas, pagaminti iš natūralaus medžio, yra dėvėti, atsparus, patvarus, aukštos kokybės, higienos ir nėra lengvai pažeisti.

2. Jis turi daug įvairių programų, ne tik šlifavimo maisto, bet šlifavimo papildai, žolelės ir tablečių.

3. Ji yra rankų darbo ir skatina natūralų skonį blokuoja šviežumo ir išlaikyti aromatą, kuris yra saugus maisto.

4. Pagaminti išskirtinį meistriškumą, lengvas, stabilus pagrindas, nėra lengva patarimas, ir išvengti nuotėkio.

5. Praktiški virtuvės įrankiai, rafinuotas kūrinys, patogus valymas ir ilgą tarnavimo laiką.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Šlifavimo Dubuo

Medžiaga: Zizyphus Zizifų Medienos

Svoris: Apytiksl. 260g/9.2 oz

Skiedinio Dydis: Apytiksl. 9.5 x 9.5 cm/3.7 x 3.7

Piesta Ilgis: Apytiksl. 14cm/5.5

Savybės: Lengva Naudoti, lengvas, Prabangus, Apdailos, pagrindas Stabilus, Nuotėkis Prevencijos, Patvarus, Aukštos Kokybės, Higienos

Paketų Sąrašo:

1 x Skiedinio

1 x Piesta

Pastaba: 1. Prašome leisti 0-2 cm klaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Kaina

Vežimas

Paprastai, jūsų prekės būtų vežamos iš 1-5 darbo dienas po užsakymo ir mokėjimas patvirtino, ir logistikos informacija bus atnaujinta per savaitę.Tačiau, kartais, sklypas gali būti atidėtas, kai kurie veiksniai, pvz., transportas, atostogų, ir nuotolinio valdymo srityje.Tokiu atveju, aš tikiuosi, jūs galite imtis daugiau kantrybės laukti, siuntinių, arba susisiekti su mumis tiesiogiai.Ačiū už jūsų supratimą iš anksto.

Paslauga

Mes išlaikyti aukštus kompetencijos, 5 Žvaigždučių, ir siekti, kad 100% klientų pasitenkinimo.Atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neigiamų atsiliepimų, ar pradėti ginčo, kad galėtume tinkamai išspręsti jūsų problemą.

Malūnai Tipas Maisto Mills
Tipas Malūnai
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CIQ
Funkcija Įžuvinti, Eco-Friendly
Prekės Pavadinimas TOPINCN
Svoris Approx. 260g/9.2oz
Medžiaga Mediena, Zizyphus Zizifų Medienos

Parašyti atsiliepimą

Rankinis Česnakai Švīts Kavos Malūnėlis Mediniais Šlifavimo Dubenėlį Maisto Malūnas Žolė Mėsmalę Česnako, Imbiero Prieskonių Malūnėlis Skiedinio Piesta Rinkinys

Rankinis Česnakai Švīts Kavos Malūnėlis Mediniais Šlifavimo Dubenėlį Maisto Malūnas Žolė Mėsmalę Česnako, Imbiero Prieskonių Malūnėlis Skiedinio Piesta Rinkinys

Mediniai Šlifavimo Dubenį Namų Virtuvės Vadovas Česnako, Imbiero Prieskonių Malūnėlis Skiedinio Piesta Rinkinys Savybės: 1. Į grūstuvė ir grūstuvas, pagaminti iš natūralaus medžio, yra dėvėti, atsparus, patvarus, aukštos kokybės, higienos ir nėra lengvai pažeisti. 2.

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!