Kategorija

1500mAh NB-13L NB13L Baterija + NB 13L Kroviklis Canon PowerShot G5X G7X G9X G7 X Mark II G9 X SX620 SX720 SX730 HS Fotoaparatas

Nauja

€14.64

€19.01

-22 %

Yra sandėlyje

Žymos: makro slankiklį, d750, canon eos r, šėtonas lipdukas, canon xti baterija, baterija canon nb 13l, sony tablet, kamera atveju canon powershot sx430 yra, denon cd grotuvo dalys, bažnyčios šalikas.

NB-13L Baterija su USB LCD Įkroviklis

Techniniai duomenys:

Talpa: 1500 mAh

Įtampa: 3.7 V

Baterijos tipas : ličio jonų

Tinka tipas: Canon NB-13L

Modelio Numeris: NB-13L

Baterijos Tipas : Li-ion Baterija Suderinama su:

NB-13L

PowerShot G5 X G5X G7 X G7X G7 X Mark II G9 X G9X komplektą sudaro: (Priklauso nuo jūsų pasirinkimo)

1/ 2/ 3 /4x NB-13L Baterija

1 x LCD Įkroviklis

1x USB Laidas Savybės:

*【Universalus Įkrovimo Metodai】: Common micro-USB įvesties ir gali būti įkrauti per automobilinis įkroviklis, sieninis kroviklis, ar net elektros banko ir nešiojamąjį kompiuterį

*【Sumani Apsaugos Sistema】: Pastatytas su daug grandinių apsauga (per įkrovimas, trumpo jungimo, aukštos temperatūros, ir viršįtampių apsauga), bei aukštos kokybės, atsparios ugniai statybos.Perspėjimai:

*Baterijos įkrovimas prieš naudodami

*Saugo akumuliatoriaus gnybtai švarūs

*Visada laikykite bateriją, sausoje vietoje

*Neužtrumpinkite baterijos

*Neardykite baterijos

*Saugokite akumuliatorių aukšta temperatūra

Apie laivybos Paprastai, mes išsiųsti elementai per 2-3 darbo dienas, kai mokėjimo pabaigos.Jei tai dienos akcijoje,, mes atsiųsime krovinių per penkias dienas.Paprastai po vežimą, tai trunka 2-3 darbo dienas express, sistemos naujinimas internetu.Paprastai, nemokamas pristatymas paketą gali būti priimtas per 6 savaites.Jei jums nereikia gauti savo paketą laiku, praneškite mums, mes stebėti paketą.Grąžinimas ir garantijos 1. 12 mėnesių garantija, jūs galite būti tikri, kad pirkti. 2. Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.Mes labai vertiname, kad jūs galite susisiekti su mumis, o ne pradėti ginčo. 3. Jei žala nėra dirbtinių per 12 mėnesių, vis tiek galite ją grąžinti.Mes atsiųsime jums pakeitimas po to, kai gausime sugedęs vienas.

Komentarai, Jūsų pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis tikslas ir savo atsiliepimus gali varyti mums eiti toliau.Jei jus tenkina mūsų produktus ir mūsų paslaugos, prašome palikti mums, 5-star atsiliepimų.Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Darbo laikas pirmadienį-šeštadienį: 9:00.m.6:30 p.m.Pastaba: kitą kartą mes, mes stengiamės padėti jums bet kuriuo metu jūsų komfortą, kaip mes galime.

Mokėjimai:

☻ Galite naudoti Alipay, T/T, Banko pavedimu, Western Union, Paypal ir kiti mokėjimo būdai mokėti už užsakymą.

☻ Prašome palaukti, kol šiek tiek daugiau laiko ir bandykite dar kartą, jei jums negali baigti mokėjimo succesefuly.Jei jūs vis dar negali sumokėti už tai, prašome susisiekti su www.ptextile.lt internetu paslaugą arba susisiekite su mumis.

☻ Mokėjimo tvarka neapima muitų, vietos mokesčių ar bet kokių kitų importo mokesčių.Mes pareiškiame, maži, siekiant išvengti arba sumažinti tarifus. (Paprastai kiekvieno užsakymo pareiškė, $8) Apie laivybos

◆ Paprastai, mes išsiųsti elementai per 2-3 darbo dienas, kai mokėjimo pabaigos.Jei tai dienos akcijoje,, mes atsiųsime krovinių per penkias dienas.Paprastai po vežimą, tai trunka 2-3 darbo dienas express sistemos atnaujinimas internetu.

◆ Po paketas yra išsiunčiamas, mes suteikiame jums sujungdamas skaičių, ir jūs galite sekti jį į svetainę, Jei jis neveikia, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums kitą saitą arba prašyti atlikti tyrimą.

◆ Paprastai, nemokamas pristatymas paketą gali būti priimtas per 6 savaites.Jei jums nereikia gauti savo paketą laiku, praneškite mums, mes stebėti paketą. ◆ Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar nepavyko gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo data ne pirmą kartą ir ją patikrinti su laivybos kompanija.

Grąžinimas ir garantijos

◆ 12 mėnesių garantija, būkite tikri, kad pirkti.

◆ , Jei yra problema su produkto, kurį gautų, prašome susisiekti su klientų servicewithin 3 dienas, mes suteikti jums su patenkinamas aptarnavimas po pardavimo iš karto.

◆ Jei žala nėra dirbtinių per 12 mėnesių, vis tiek galite ją grąžinti.Mes atsiųsime jums pakeitimas po to, kai gausime sugedęs vienas.

Komentarai ★★★★★ Jūsų pasitenkinimas yra mūsų galutinis tikslas ir komentarus galite stumti mums eiti toliau.

◆ Jei jūs patenkinti mūsų produktus ir mūsų paslaugos, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.

◆ Jei jus domina ilgalaikiai pirkdami mūsų parduotuvėje, galime derėtis, kad suteikti jums lengvatinėmis kainomis, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Darbo valandos ✉✉✉

Pirmadienį-šeštadienį: 9:00 ㏂-18:30㏘

Skelbimas:

Be to, jūsų patogumui, mes stengiamės tarnauti jums bet kuriuo metu.

Sveiki atvykę į GREPRO Gamyklos Parduotuvėje!

Spalva balta
Įkrovimo Taip
Talpa 1500 mah
Tipas Standartinė Baterija
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas GREPRO
Modelio Numeris NB-13L
Naudoti Fotoaparatas
Pakuotė Taip
Įtampa 3.7V
Baterijos Tipas Li-ion akumuliatorius
Sertifikavimo CE

Parašyti atsiliepimą

1500mAh NB-13L NB13L Baterija + NB 13L Kroviklis Canon PowerShot G5X G7X G9X G7 X Mark II G9 X SX620 SX720 SX730 HS Fotoaparatas

1500mAh NB-13L NB13L Baterija + NB 13L Kroviklis Canon PowerShot G5X G7X G9X G7 X Mark II G9 X SX620 SX720 SX730 HS Fotoaparatas

NB-13L Baterija su USB LCD Įkroviklis Techniniai duomenys: Talpa: 1500 mAh Įtampa: 3.7 V Baterijos tipas : ličio jonų Tinka tipas: Canon NB-13L Modelio Numeris: NB-13L Baterijos Tipas : Li-ion Baterija Suderinama su: NB-13L PowerShot

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!