Kategorija

Tiesioginio Burbulas Telefono dėklas Silikoninis Fidget Jutimo Žaislai Apima, "iPhone" 12pro / 12 Reljefo Streso Anti-stresas Telefono dėklas Žaislai

Nauja

€1.12

€1.58

-29 %

Yra sandėlyje

Žymos: atveju iphon 12 mini, filmo "iphone" apima, gyvūnų telefonas atvejų, selfie iphone dangtelis, antistress squish, atveju iphon, doge meme, telefonas popsocket, "iphone" z odos, fidget žaislas.

Fidget Žaislai, Telefono dėklas, Push POP Burbulas Fidget Jutimo Žaislai Telefono Apsaugos Atveju, Minkšto Silikono Įtempių atsparus smūgiams gaubtas, skirtas "iPhone" 12pro / 12

Ypatybė:

Šis silikoninis telefono dėklas yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, ir yra plonas ir lengvas, kaip ir anksčiau.

Ji turi anti-pirštų atspaudų ir anti-drop " funkcijų, efektyviai medžiaga, poveikio iPhone mažėja.Mados vaivorykštė kontrasto spalvų dizainas, sklandžiai kraštai, bet jūs galite pritraukti kitų dėmesį, nesvarbu, kur esate.

Mobiliojo telefono dėklas yra išskleidimo artefaktas, skolinimosi iš dizaino pelės, galvoju, šachmatai, jūs galite užsiimti įspūdį kovose su draugais, gražus, kaip gimtadienis, šventė, Velykų dovana ar staigmena draugams, kolegoms ir vaikams.

Tai ne tik labai įdomi telefono aksesuaras, bet ir praktiškas anti-nerimas įrankis.Nesvarbu, kur jūs esate, jūs galite žaisti, kai jūs manote, nerimas ar nuobodu.

Rainbow modelis ir geltona modelis bus automatiškai pasukti.Paspaudus burbulas, jis bus automatiškai atnaujinti.Jei jis bus nešvarus, imti telefoną ir išplaukite jį su vandeniu.Prašome naudoti jį vėl po džiovinimo.

Specifikacija:

Pavadinimas: Dekompresija mobiliojo telefono dėklas

Medžiaga: Silikonas

Spalva: Geltona, Vaivorykštė

Gaminio dydis: 160mm*80mm*15mm

Grynasis svoris: 38g

Bruto svoris: 38g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Išskleidimo Telefono Dėklas

Suderinamos Prekės "APPLE"
Prekės Pavadinimas VAKIND
Savybės /
Dizainas Animacinių filmų
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Tiesioginio Burbulas Telefono dėklas Silikoninis Fidget Jutimo Žaislai Apima,

Tiesioginio Burbulas Telefono dėklas Silikoninis Fidget Jutimo Žaislai Apima, "iPhone" 12pro / 12 Reljefo Streso Anti-stresas Telefono dėklas Žaislai

Fidget Žaislai, Telefono dėklas, Push POP Burbulas Fidget Jutimo Žaislai Telefono Apsaugos Atveju, Minkšto Silikono Įtempių atsparus smūgiams gaubtas, skirtas iPhone 12pro / 12 Ypatybė: Šis silikoninis telefono dėklas yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, ir

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!