Kategorija

Kūrybinės Keramikos Aromato Eteriniai Aliejai, Smilkalai Degikliai, Lempa, Žvakė Turėtojas Naftos Krosnis Namų Puošybai Naują Dovanų

Nauja

€7.65

€11.41

-32 %

Yra sandėlyje

Žymos: wssential aliejus žvakė, sidabro aliejus žvakė, lavendel aliejus žvakė, daugkartiniai aliejus, žvakės, skystas aliejus žvakė, mini aliejus žvakė, aliejus žvakė derliaus, vigilija aliejus, žvakės, akmens aliejus, žvakės, oud aliejus žvakė.

(1)Elegantiška Apdaila -- paprasta, stilinga ir elegantiška.Puikus namų dekoro, todėl romantišką atmosferą savo kambarį.

(2)Atsipalaiduoti ir Raminančią eterinio Aliejaus Lempos --Pridėti keletą lašų kvapus aliejus žvakė difuzoriaus ir sumaišykite su pora lašų vandens, vieta uždegtos žvakės po, vandens ir eterinių aliejų išgaruoti, kaip garo, nuomos kvepalų, eterinių aliejų užpildyti visą kambarį.

(3)Multi-Naudojimo -- Idealiai tinka namų/ darbo stalas/kambarį apdaila.Gali būti naudojamas kaip difuzorius, degiklio, ar Puiki Dekoracija Kambarį, jogos kambarys, meditacijos kambarys, Balkonas, Terasa, Veranda ir Sodas.

(4)Subtilus Aromaterapija Krosnis -- Pagaminti iš geležies ir keramikos aromatas degiklis naftos degiklis, tvirtas ir patvarus naudoti.Išskirtinį amatų ir patikimas kokybės kiekvienai šeimai.

(5)Bauda Dizainas-- Tuščiaviduriai-iškirpti dizaino, rankų darbo, tuščiaviduriai iš modelius leisti arbata šviesos eiti per, atrodo, daug gėlių į kambarį.Gali būti naudojamas kaip eterinis aliejus įrašymo įrenginio ar naudoti kaip tealight žvakių laikiklis.

(6)Paslauga-Mūsų santykius su mūsų klientais nesibaigia po pardavimo bus baigtas.Mes čia jums, jei jūs esate nepatenkinti dėl bet kokios priežasties arba turi problemą su produktu.Draugiškas klientų aptarnavimas užtikrins jūsų pasitenkinimas yra mūsų aukščiausios prioritetas.

Spalva: rožinė/mėlyna

Svoris: 242.0 g

Dydis: 12.5*9.5 cm

Medžiaga: keramika, geležies

Ketaus rėmeliu*1

Keramikos dubuo*1 (kartoninė pakuotė, nr. žvakės ir eteriniai aliejai)

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi.

2.Primename, kad dėl šviesos efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Taikymo Sritis gyvenamasis kambarys
Tipas Smilkalų Degiklis
Kosmetikos Funkcija Assuaging ir Ramina
Gamyba Žvakė Aromaterapija Krosnis
Klasifikacija Smilkalai, Žvakės
Modelio Numeris HG27761B1
Medžiaga Keramikos
Kilmės KN(Kilmės)
Kištuko Tipas Kita
Naudoti Kvapas Pašalinti/Sausinimas

Parašyti atsiliepimą

Kūrybinės Keramikos Aromato Eteriniai Aliejai, Smilkalai Degikliai, Lempa, Žvakė Turėtojas Naftos Krosnis Namų Puošybai Naują Dovanų

Kūrybinės Keramikos Aromato Eteriniai Aliejai, Smilkalai Degikliai, Lempa, Žvakė Turėtojas Naftos Krosnis Namų Puošybai Naują Dovanų

(1)Elegantiška Apdaila -- paprasta, stilinga ir elegantiška.Puikus namų dekoro, todėl romantišką atmosferą savo kambarį. (2)Atsipalaiduoti ir Raminančią eterinio Aliejaus Lempos --Pridėti keletą lašų kvapus aliejus žvakė difuzoriaus ir sumaišykite su pora lašų vandens,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!